Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Jazira @ 2011 04 11, 14:03)
sveikinimai  4u.gif  4u.gif
kaip noreciau pamatyt  bigsmile.gif  gal imestum nuotraukyte is nugaros?

as niekaip neapsisprendziu, ka daryt - toliau visas saknis dazyt ar sruogint, gal padetu apsisprest  blush2.gif

Man idejo dar ir tamsiu sruogu, kad kontrasto tokio lb nebutu,paprasysiu,kad kas nufotkintu mirksiukas.gif
Atsakyti
naturalistes sako, kad tokiu budu plaukas nusiplauna nuo chemijos, silikonu ir pan, todel kuri laika pradejus naudoti natur. kosmetika, plaukai baisus ir buna. na gal ir yra tiesos. bet man vien naturproduktu naudojimas nepasiteisina, vis tiek geriau uz aliejuka su silikonu niekas mano plauko galiuko neapsaugo.
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2011 04 11, 13:52)
Man idejo dar ir tamsiu sruogu, kad kontrasto tokio lb nebutu,paprasysiu,kad kas nufotkintu mirksiukas.gif

manes, pagaliau, irgi tas malonumas poryt laukia, nes galva paskutini karta sruoguota lapkricio men (o ipratus buvau ta daryti kas 1.5-2 men), bet labai graziai nusiplauna, tai vis ir tausojau plauka, nedaziau, o dar braziliska tiesinima pasidariau, tai irgi 2 sav negalejau eiti dazytis smile.gif bet jau labai laukiu, laukiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,

gal kuri galite rekomenduoti gera kirpeja dazyti ilgus plaukus sviesiai (sruogelemis)? Jau pora metu eidavau i Sugihara, is pradziu pas Jolita, veliau pas Inga Vokieciu g., taciau paskutini karta isgirdusi kaina net issiziojau- 300 Lt uz dazyma ir galiuku pakirpima. Ir supratau, kad tai ne riba. Net ir vadinamos krizes metu, kai visi is paskutiniuju stengesi islaikyti klientus, ypac nuolatinius, pas ja kainos ne tik nemazejo, bet ir augo. Begediskai stengesi issaugoti pajamas likusiuju klientu saskaita. Daejo iki absurdo. Dabar pagaliau lanuoju pakeisti kirpeja, taciau noretusi issaugoti sveikus plaukus ir grazia spalva (kad nebutu nutriuse ir gelsvi). Gal kas galetumete patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 11, 13:52)

oi, kaip lauksiu clap.gif
Papildyta:
QUOTE(dkny_777 @ 2011 04 11, 16:12)
Sveikos, mamytes,

gal kuri galite rekomenduoti gera kirpeja dazyti ilgus plaukus sviesiai (sruogelemis)?

cia klausimas sunkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2011 04 11, 17:12)
Sveikos, mamytes,

gal kuri galite rekomenduoti gera kirpeja dazyti ilgus plaukus sviesiai (sruogelemis)? Jau pora metu eidavau i Sugihara, is pradziu pas Jolita, veliau pas Inga Vokieciu g., taciau paskutini karta isgirdusi kaina net issiziojau- 300 Lt uz dazyma ir galiuku pakirpima.  Ir supratau, kad tai ne riba. Net ir vadinamos  krizes metu, kai visi is paskutiniuju stengesi islaikyti klientus, ypac nuolatinius, pas ja kainos ne tik nemazejo, bet ir augo. Begediskai stengesi issaugoti pajamas likusiuju klientu saskaita. Daejo iki absurdo. Dabar pagaliau lanuoju pakeisti kirpeja, taciau noretusi issaugoti sveikus plaukus ir grazia spalva (kad nebutu nutriuse ir gelsvi). Gal kas galetumete patarti smile.gif

galiu rekomendoti Natalija,jinai dirbo sugiharoje,veliau isejo i Okeanija,as pas ja anksciau srogelem dazydavausi,super meistre,kam nesiulau visi patenkinti
Atsakyti
as pati sruoginta blondine tiesiaplauke bet tuoj nuaugs puse galvos kol issirinksiu kirpeja. vienur kainos gasdina, kitur nepatogu ir pan biggrin.gif
siaip pritariu merginoms del naturaliu priemoniu, bandau savo plauka pratint prie eko sampuno, nu bet tragedija, suku i plaukus neikisu, puse plauku pameciau jau, dbr eziuku auga biggrin.gif drauge rekomandavo, jai atsigavo plaukai o man tragedija.
aliejuka naudoju AVON jau daug metu, man jis visai geras.
va mano seveliura:
http://www.part.lt/i...0c87265d110.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 13 balandžio 2011 - 22:15
QUOTE(guodzik @ 2011 04 14, 00:09)
as pati sruoginta blondine tiesiaplauke bet tuoj nuaugs puse galvos kol issirinksiu kirpeja. vienur kainos gasdina, kitur nepatogu ir pan  biggrin.gif
siaip pritariu merginoms del naturaliu priemoniu, bandau savo plauka pratint prie eko sampuno, nu bet tragedija, suku i plaukus neikisu, puse plauku pameciau jau, dbr eziuku auga  biggrin.gif drauge rekomandavo, jai atsigavo plaukai o man tragedija.
aliejuka naudoju AVON jau daug metu, man jis visai geras.
va mano seveliura:
http://www.part.lt/i...0c87265d110.jpg

kokia grazi spalvyte ir visai nesimato sruoginimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 04 14, 09:43)

man tas kaip tik visada ir nepatinka, jeigu nesimato sruogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 04 13, 22:09)

man tokia pati spalva bigsmile.gif
bet pas mane ne sruogelemis
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 14, 10:33)
man tas kaip tik visada ir nepatinka, jeigu nesimato sruogu ax.gif

o man tai nepatinka, kai prie saknu matosi kur tepta ant sruogos dazai
Atsakyti
Sveikos,
Nu namuose, tai bandziau dazytis tik viena karta biggrin.gif Drauge prikalbino, pasakius, jog tikrai mokes, bet kaip nudaze, tai baisu, plemais kazkaip, vistiek teko eit i kirpykla persidazyti. nuo to karto nebeeksperimentuoju. Kirpyklose daziau su ivairiais dazais - pigesniais, brangesniais, o paskutini karta isbandziau Chi beamonijakius dazus. Nu zinokit likau tikrai patenkinta spalva. Dar pasidariau su silku procedura, tai ir plaukas atsigavo, tik susiriebalina greiciau egypt.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 04 14, 09:43)

jeigu paziuresit toliau, siek tiek matosi naturalaus plauko. jis pagrinde likes po apacia o ant virsaus sviesus. cia mano buvusi kirpeja biski buvo nusivaziavusi, turejo buti sruogos o po 4 metu gavosi virsus sviesus, apacia tamsesne, reiketu uzsiimti dbr labai stipriai i imesti tamsesniu sruogu bet kirpejos patingi.
dazyta cia kiaunes dazais, dbr isbandysiu kita kirpeja, tikiuosi nesigausiu ryza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 04 14, 22:00)
jeigu paziuresit toliau, siek tiek matosi naturalaus plauko. jis pagrinde likes po apacia o ant virsaus sviesus. cia mano buvusi kirpeja biski buvo nusivaziavusi, turejo buti sruogos o po 4 metu gavosi virsus sviesus, apacia tamsesne, reiketu uzsiimti dbr labai stipriai i imesti tamsesniu sruogu bet kirpejos patingi.
dazyta cia kiaunes dazais, dbr isbandysiu kita kirpeja, tikiuosi nesigausiu ryza  biggrin.gif

mano plaukai kaip cia apraset tai grynai kaip jusu smile.gif bet as tai kazkaip patenkinta, nezinau bent jau artimiausiu metu nezadu nieko keisti smile.gif
Atsakyti