Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(gertruda6 @ 2013 01 13, 12:16)

Dar klausimelis, gal kuri zinot kokiu stebuklingu priemoniu, kad plaukai atrodytu iskart sveiki ir grazus? Va mano kirpeja turi tokia maza tubele kazkokio stebuklo, tai kai isplauna man galva po dazymo, uzdeda  zirnio dydzio  kieki ir plaukai superiniai atlieka. O kai paklausiu kas cia, tai numyke, kad kazkur gavo per paroda, niekur nera pirkt ir pan.

Pabandykit paziureti pavadinima bigsmile.gif o tada internete pasiziuretumet, ir man idomu kokia ten ta stebuklinga priemone smile.gif o siaip labai gera yra Macadamia kauke, jau po pirmo karto jauciasi kad plaukai kitokie.
user posted image

pati nebandziau, bet sake si Morocco oil kauke irgi labai gera
user posted image

as asmeniskai naudoju macadamia, man ji buvo kaip stebuklas smile.gif
Atsakyti
O siaip apskritai, kiek skaiciau temuke, tai cia nemazai yra tokiu, kurios is tamsiaplaukiu tapo sviesiaplaukem, tai nesigailit? As kol buvau tamsi, tai galvojau, kad sviesus plaukai, tai kazkas nerealaus - jaunatviskiau ir visaip kitaip fainiau atrodo:) Nu bet dabar, kai pamaciau kokie kryziaus keliai nueinami, kad isgaut ta vienintele faina spalva, kad neatrodytu nuperoksidinta, kaip kokios stoties plastakes, tai imu abejot, ar is vis vertejo sviesint.
Atsakyti
Aš visiškai nesigailiu, tamsūs plaukai labai sendino (ir tą tik kai persidažiau šviesiai aplinkiniai pasakė, kol buvau tamsi tai anei burbt) biggrin.gif Aš išvis kai namuose nepasidažius vaikščiodavau tai su tamsiais plaukais tokia be veido jausdavausi. Žodžiu nemanau, kad gryšiu prie tamsių plaukų, bet ir nesigailiu kad pabandžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 13, 14:18)
Aš visiškai nesigailiu, tamsūs plaukai labai sendino (ir tą tik kai persidažiau šviesiai aplinkiniai pasakė, kol buvau tamsi tai anei burbt) biggrin.gif Aš išvis kai namuose nepasidažius vaikščiodavau tai su tamsiais plaukais tokia be veido jausdavausi. Žodžiu nemanau, kad gryšiu prie tamsių plaukų, bet ir nesigailiu kad pabandžiau 4u.gif

nu tikiuosi ir as nesigailesiu, jei turesiu kantrybes pabaigt sviesinima iki galo. O del makiazo, tai man kazkaip atvirksciai atrodo - kai buvau tamsiaplauke, tai atsikeli, zvilgteli i veidrodi ir kazkaip rysku, o dabar, reik butinai prisidazyt, kad ryskiau atrodyt.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 01 13, 15:07)
O siaip apskritai, kiek skaiciau temuke, tai cia nemazai yra tokiu, kurios is tamsiaplaukiu tapo sviesiaplaukem, tai nesigailit? As kol buvau tamsi, tai galvojau, kad sviesus plaukai, tai kazkas nerealaus  - jaunatviskiau ir visaip kitaip fainiau atrodo:) Nu bet dabar, kai pamaciau kokie kryziaus keliai nueinami, kad isgaut ta vienintele faina spalva, kad neatrodytu nuperoksidinta, kaip kokios stoties plastakes, tai imu abejot, ar is vis vertejo sviesint.

as pasigailejau ir po puses metu gryzau i tamsiaplauke. nors man tiko ir taip ir taip (zmoniu nuomones nesutapo) as pati jauciausi stilingesne, ryskesne budama tamsiaplauke , o ir naturali mano plauku spalva tamsi. plius nereikia tiek daznai dazytis ir "chemintis" plauku- plaukai zymiai labiaus blizga yra sveikesni....
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 01 13, 15:36)
as pasigailejau ir po puses metu gryzau i tamsiaplauke. nors man tiko ir taip ir taip (zmoniu nuomones nesutapo) as pati jauciausi stilingesne, ryskesne budama tamsiaplauke , o ir naturali mano plauku spalva tamsi. plius nereikia tiek daznai dazytis ir "chemintis" plauku- plaukai zymiai labiaus blizga yra sveikesni....

o greit is sviesos patapai vel tamsi? Ta prasme ar ant kokio 10 numerio kalant koki 4 ar 5 iskart graziai gaunasi tamsi spalva, ar vistiek margumynas
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 01 13, 14:50)
nu tikiuosi ir as nesigailesiu, jei turesiu kantrybes pabaigt sviesinima iki galo. O del makiazo, tai man kazkaip atvirksciai atrodo - kai buvau tamsiaplauke, tai atsikeli, zvilgteli i veidrodi ir kazkaip rysku, o dabar, reik butinai prisidazyt, kad ryskiau atrodyt.

Kai esi ryškių bruožų, tamsesnės odos-tada gal, bet mano atveju per didelis kontarstas buvo kai plaukai tamsūs, o veido kaip nėra. Nemoku paaiškinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 01 13, 17:19)
o greit is sviesos patapai vel tamsi? Ta prasme ar ant kokio 10 numerio kalant koki 4 ar 5 iskart graziai gaunasi tamsi spalva, ar vistiek margumynas

tik nebandykit to daryti namie!!!!! as labai rimtai!!! nors as pati nepaklausiau kirpejo ir namie ryzausi vel nusitamsinti. esme tame kad kai balini plauka isimi is jo pagrindini pigmeta ryza, raudona, geltona, o as dar kai sviesindavau tai daziau pelenu spalvomis. tai kai pirma karta pabandziau tamsinti ne ne tokiais zemais numeriaiais o 6nr. man iskart nusidaze samanine zaliai spalva!! lotuliukas.gif fear.gif tai prisiskaiciau internete ir isvariau drauge i parduotuve pirkti paciu ryziausiu dazu kokius tik ras kad nugesinti zalia pigmenta. mat visiuose ruduose atspalviuose yra zalio, cia gali padeti tik raudona arba geriausiai ryza. kai uzdaziau ryza ugnine spalva (grozis ir tikimas jau cia nevaidino jokio vaidmens) gavausi keisai ryzai raudonai ruda , bet bent jau i darba iseiti galejau. negana to dazai nusiplaudinejo labai stipriai po dvieju plovimu vel galejau dazyti verysad.gif ( nors dazyta buvo stipriais amonjakinaiis dazais. is plauku nieko neliko teko kirpti trumpai. beje dabar jau trumpuciai plaukuciai mano vel tamsus ir sveiki. isispleciau cia biski, bet norejau perspeti kad nutamsinti plauka lyiai taip pat sunku kaip ir nusviesinti, kirpejai tam daro specialius tonavimus, maiso spalvas ir t.t. as cia vis per savo skupuma moku du kartus ir aliausiai vistiek pasidarau sau verysad.gif "bajku" tuoj imesiu savo istorija gyvai parodyti
Atsakyti
nu jo... Kazkaip naiviai tikejau, kad nutamsint visada bus galima:) O galvaskausmis... Nu kol kas dar pasikliausiu kirpeja, tikiuos ji zino, ka su mano galva daro ir viskas bus ok:)
Idek foto, labai idomu paziuret:)
Atsakyti
user posted image
user posted image
Papildyta:
cia kur tamsi tai beje pries nusviesinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 13 sausio 2013 - 17:56
man graziau tamsi:) O parodziau vyrui, tai sake, kad jam graziau sviesiai:)
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 01 13, 15:07)
O siaip apskritai, kiek skaiciau temuke, tai cia nemazai yra tokiu, kurios is tamsiaplaukiu tapo sviesiaplaukem, tai nesigailit?

as tai gailiuosi kad ne sviesinausi, bet kad apskritai savo grazius sviesius plaukus buvau tamsiai sugalvojusi dazyti. Dabar to nedaryciau smile.gif

QUOTE(emiliuxas @ 2013 01 13, 18:58)
cia kur tamsi tai beje pries nusviesinima.

man sviesi graziau smile.gif 4u.gif
Atsakyti