QUOTE(Flika @ 2013 01 11, 00:11)
Na, sakyčiau gan greitai (gal net per greitai) tapote blondine..Verčiau ilgiau reikėjo sruogeliuoti, n taip nukentėję plaukučiai būtų..Tačiau Jūsų teisė rinktis..
Atskleisiu paslaptį (viešą) Bunkė dažosi su Keune 1517
ir nepasakyčiau, kad ji peroksidinė..Išgauta spalva priklauso nuo Jūsų plaukų pigmentacijos ir t.t. Jis turi pilkintojo todėl nuima geltonumą,ryžumą..
nezinau ar greit, nes neforsavau kirpejos, ji pati taip nusprende. Man labai nepatikdavo tas sruogeliavimas, nes kazkaip prie pat saknu ju nepridazo ir praejus savaitei jau gerokai nuauge atrodo. Siaip plaukai nenutriuso, tokie gan normalus atrodo, bet spalva dar netolygi.
QUOTE(FoxLady @ 2013 01 11, 11:23)
As irgi naudoju 1517 bet esu ir taip gan sviesi tai manau man uztektu ir silpnesniu, gal kas zinote kurie Keunes dazai yra siplnesni bet isgauna panasu atspalvi kaip su 1517?
mano viena pazystama dazo su keune 10.21, tai labai grazi spalvyte gaunasi.
O siaip nebandet kuri nors is tu augaliniu, ar su jais neiseitu issviesint keliais tonais? Beja su Keune semi color kaip gaunasi?
Dar klausimelis, gal kuri zinot kokiu stebuklingu priemoniu, kad plaukai atrodytu iskart sveiki ir grazus? Va mano kirpeja turi tokia maza tubele kazkokio stebuklo, tai kai isplauna man galva po dazymo, uzdeda zirnio dydzio kieki ir plaukai superiniai atlieka. O kai paklausiu kas cia, tai numyke, kad kazkur gavo per paroda, niekur nera pirkt ir pan.