Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(KuklA++ @ 2013 01 10, 11:00)
Flika-  Jusu ir spalva ir kirpimas labai grazus ( tada rasykit kas kerpa smile.gif )
Mano irgi tokie lietuviski, pilkai rusvi, bet geltonumo daznai lieka po dazymo. kirpykloje kazkaip Loreal-io sviesiausia sidabrine, net su 12% i gelsvuma kartais iseina. Pradedu galvot, kad gal pacio dazo ten pataupo  g.gif

O koki dedate i Keune 1517 oksidaroriu? 9% uztenka? jauciu ryziuos isbandyti, azkada studentka budama irgi saknis dazydavau ir vargo nejausdavau ir kazkokie dazai henna man visai gerai nuimdavo. Kas is to , kad nueini, sumoki pinigus ir nelieki patenkinta.

Dėkui blush2.gif Kerpuos pas Auksę iš Plaukų galerijos, čia Kaune. O iš kur Jūs? Geltonumo pas mane irgi sočiai, būna susimoki kirpykloj kaip už Ferarį, o išeini ryža doh.gif Nors nuo tilto nušok..Labai daug esu išbandžiusi šviesių plaukų dažų, man tiko ir Garnier 10.13, dabar nusipirkau 10.11, matysiu kaip..Eksperimentuoju vis..

Į Keune dėjau 9 % oksidatorių, užteko thumbup.gif Henna, natūralūs dažai, man jie nenudažydavo schmoll.gif Gal kas iš draugių dažosi Keune 1517, tai šaknims užtektų pusę dažų kremo ir 1 oksidatoriaus buteliuko, nereiktų Jums viso pirkti..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 10, 01:10)
Ar labai nutamsinusi buvote? g.gif
Aš iš tamsiai rudos į blondinę sugrįžau per ilgiau nei metus, nenorėjau to greito plaukų šviesinimo, gaila man plaukų, tad palengva, pamažu..Dabar esu patenkinta pilnai wink.gif Saugau savo kasas..nors mažylis labai mėgsta papešti man plaukus biggrin.gif

Buvau tai siaip labai su tamsiais plaukais, bet daziau pilnai visa galva gal kokius 5 kartus per tuos kelis menesius, o paskui supratau kad noriu buti blondine, ir vyrui labiau patiko sviesus, tai per kelis menesius vel norejau grizti i sviesia smile.gif tai taip ir nudeginau plaukus, teko nukirpti. Dar dabar visokias kaukes naudoju smile.gif

QUOTE(Flika @ 2013 01 10, 13:20)
Gal kas iš draugių dažosi Keune 1517, tai šaknims užtektų pusę dažų kremo ir 1 oksidatoriaus buteliuko, nereiktų Jums viso pirkti..

Tai jau nebedazysit keune dazais? Parduodat? Gerai surpatau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 10, 12:20)
Dėkui blush2.gif Kerpuos pas Auksę iš Plaukų galerijos, čia Kaune. O iš kur Jūs? Geltonumo pas mane irgi sočiai, būna susimoki kirpykloj kaip už Ferarį, o išeini ryža doh.gif Nors nuo tilto nušok..Labai daug esu išbandžiusi šviesių plaukų dažų, man tiko ir Garnier 10.13, dabar nusipirkau 10.11, matysiu kaip..Eksperimentuoju vis..

Į Keune dėjau 9 % oksidatorių, užteko thumbup.gif Henna, natūralūs dažai, man jie nenudažydavo schmoll.gif Gal kas iš draugių dažosi Keune 1517, tai šaknims užtektų pusę dažų kremo ir 1 oksidatoriaus buteliuko, nereiktų Jums viso pirkti..

As Kaune Grozio galerijoj lankydavausi. Dabat keisiu. nusobodo.

Apie Garnier irgi esu maciusi graziu rezultatu. Gal pabandysiu and saknu dalies. Bet kas ten nuima spalva? irgi oksidatorius??

Dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KuklA++: 10 sausio 2013 - 13:50
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 10, 12:32)
Buvau tai siaip labai su tamsiais plaukais, bet daziau pilnai visa galva gal kokius 5 kartus per tuos kelis menesius, o paskui supratau kad noriu buti blondine, ir vyrui labiau patiko sviesus, tai per kelis menesius vel norejau grizti i sviesia smile.gif tai taip ir nudeginau plaukus, teko nukirpti. Dar dabar visokias kaukes naudoju smile.gif
Tai jau nebedazysit keune dazais? Parduodat? Gerai surpatau? smile.gif

Nebedažysiu, perkat? lotuliukas.gif Šiaip pusę dažų man liko ir oksidatoriaus buteliukas, galiu parduoti..
O aš ex vyrui tamsi patikau schmoll.gif

QUOTE(KuklA++ @ 2013 01 10, 13:49)
As Kaune Grozio galerijoj lankydavausi. Dabat keisiu. nusobodo.

Apie Garnier irgi esu maciusi graziu rezultatu. Gal pabandysiu and saknu dalies. Bet kas ten nuima spalva? irgi oksidatorius??

Dekui

Ulialia, ten brangu doh.gif Mokat ir už vardą + 100 Lt lotuliukas.gif
Aš už kirpimą moku 40 Lt, su dažymu 120 Lt smile.gif Ir esu labai patenkinta kirpėja..
Pirmiau siūlyčiau su keune pabandyt. Su Keune dirba "Gabija", buvęs "Holivudas" prie Aukštaičių sustojimo, ten ir pirkau dažus..
Spalva su oksidatorium neatskiriami..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 10, 18:09)
Nebedažysiu, perkat?  lotuliukas.gif Šiaip pusę dažų man liko ir oksidatoriaus buteliukas, galiu parduoti..

paimciau jei buciau lietuvoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 10, 17:15)
paimciau jei buciau lietuvoj  g.gif

sunku kai esat "be vietos" (Profilio info) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 10, 18:21)
sunku kai esat "be vietos" (Profilio info) lotuliukas.gif

blush2.gif lotuliukas.gif siaip uk esu ax.gif
Atsakyti
Flika, o tai kodel Jus nebedazysit su keune, juk taip gerai gavosi viskas, tai kodel keiciate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 01 10, 18:21)
Flika, o tai kodel Jus nebedazysit su keune, juk taip gerai gavosi viskas, tai kodel keiciate? 4u.gif

Nesakau, kad visai nebedažysiu, bet dabar bandysiu su Garnier kur nusipirkau, kaip esu rašiusi, vis eksperimentuoju hihihi.gif , jei nepatiks šitie dažysiu su Keune, o ka reikės nusipirksiu Keune dažus, tad jei yra norinčių, rašykit į AŽ, sutarsim dėl Keune 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
as irgi dabar esu virsmo ir brunetes blondine procese:) Dazausi pas kirpeja su keune, tai nuo rugsejo mano 4 numerio Keune dazytus plaukus pora kart daze sruogelem, o paskutini karta jau visa galva. Dabar dar tokie gelsvoki, tiksliau slyksciai geltoni:) Visa laime, kad sedziu su lelium namie, nes jei reiktu i darba, tai jauciu neiskesciau ir uzitamsinciau savo sena gera 4 numerio ruda spalvyte:) Net nezinau ka daryt, niekada nebuvau blondine, bet vis knietejo pabandyt:) Noreciau sviesiu, gal kaip Bunkes:) O tas atspalvis 1517 - tai toks jau grynai peroksidinis baltas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2013 01 10, 23:14)
sveikos,
as irgi dabar esu virsmo ir brunetes blondine procese:) Dazausi pas kirpeja su keune, tai nuo rugsejo mano 4 numerio Keune dazytus plaukus pora kart daze sruogelem, o paskutini karta jau visa galva. Dabar dar tokie gelsvoki, tiksliau slyksciai geltoni:) Visa laime, kad sedziu su lelium namie, nes jei reiktu i darba, tai jauciu neiskesciau ir uzitamsinciau savo sena gera 4 numerio ruda spalvyte:) Net nezinau ka daryt, niekada nebuvau blondine, bet vis knietejo pabandyt:) Noreciau sviesiu, gal kaip Bunkes:) O tas atspalvis 1517 - tai toks jau grynai peroksidinis baltas, ar ne?

Na, sakyčiau gan greitai (gal net per greitai) tapote blondine..Verčiau ilgiau reikėjo sruogeliuoti, n taip nukentėję plaukučiai būtų..Tačiau Jūsų teisė rinktis..
Atskleisiu paslaptį (viešą) Bunkė dažosi su Keune 1517 wink.gif ir nepasakyčiau, kad ji peroksidinė..Išgauta spalva priklauso nuo Jūsų plaukų pigmentacijos ir t.t. Jis turi pilkintojo todėl nuima geltonumą,ryžumą..
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 06, 22:48)
man kirpeja sake kad sitie keunes 1517 dazai yra stiprus, tai gal del to...  g.gif

As irgi naudoju 1517 bet esu ir taip gan sviesi tai manau man uztektu ir silpnesniu, gal kas zinote kurie Keunes dazai yra siplnesni bet isgauna panasu atspalvi kaip su 1517? g.gif
Atsakyti