QUOTE(KuklA++ @ 2013 01 10, 11:00)
Flika- Jusu ir spalva ir kirpimas labai grazus ( tada rasykit kas kerpa )
Mano irgi tokie lietuviski, pilkai rusvi, bet geltonumo daznai lieka po dazymo. kirpykloje kazkaip Loreal-io sviesiausia sidabrine, net su 12% i gelsvuma kartais iseina. Pradedu galvot, kad gal pacio dazo ten pataupo
O koki dedate i Keune 1517 oksidaroriu? 9% uztenka? jauciu ryziuos isbandyti, azkada studentka budama irgi saknis dazydavau ir vargo nejausdavau ir kazkokie dazai henna man visai gerai nuimdavo. Kas is to , kad nueini, sumoki pinigus ir nelieki patenkinta.
Mano irgi tokie lietuviski, pilkai rusvi, bet geltonumo daznai lieka po dazymo. kirpykloje kazkaip Loreal-io sviesiausia sidabrine, net su 12% i gelsvuma kartais iseina. Pradedu galvot, kad gal pacio dazo ten pataupo
O koki dedate i Keune 1517 oksidaroriu? 9% uztenka? jauciu ryziuos isbandyti, azkada studentka budama irgi saknis dazydavau ir vargo nejausdavau ir kazkokie dazai henna man visai gerai nuimdavo. Kas is to , kad nueini, sumoki pinigus ir nelieki patenkinta.
Dėkui Kerpuos pas Auksę iš Plaukų galerijos, čia Kaune. O iš kur Jūs? Geltonumo pas mane irgi sočiai, būna susimoki kirpykloj kaip už Ferarį, o išeini ryža Nors nuo tilto nušok..Labai daug esu išbandžiusi šviesių plaukų dažų, man tiko ir Garnier 10.13, dabar nusipirkau 10.11, matysiu kaip..Eksperimentuoju vis..
Į Keune dėjau 9 % oksidatorių, užteko Henna, natūralūs dažai, man jie nenudažydavo Gal kas iš draugių dažosi Keune 1517, tai šaknims užtektų pusę dažų kremo ir 1 oksidatoriaus buteliuko, nereiktų Jums viso pirkti..