Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(*rutialia* @ 2013 01 05, 14:47)
Liuksine spalva ! Labai graziai atrodo  wub.gif O dazot visa galva visada?

Dėkui blush-anim-cl.gif Oi,tikrai nedažau visų plaukų..Tiesiog anksčiau dažiausi su kitais dažais tai norėjau suvienodinti tonus..Dabar dažau tik ataugusias šaknis..Bet tenka dažyti dažnai, kas 2-3 sav, nes greitai auga pas mane plaukai doh.gif
QUOTE(Kaktuke @ 2013 01 06, 19:50)

Tik plaukai po plovimo šampūnu buvo labai nefaini  verysad.gif kaip pakulos, tačiau kai užsidėjau kaukę, plaukučiai tapo švelnųs ir glotnųs.

Šitie dažai yra labai stiprūs, dėl to tokie plaukai po dažymo..Aš po dažymo (ir ne tik) lepinu gausiai kauke, aliejukais..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 04, 19:54)
Pasirodau su keune 1517 savo plaukų spalvą blush2.gif

user posted image

Sveiki, labai noriu tokios spalvos. O kokia naturali Jusu spalva? Dazotes pati?
Atsakyti
Taip atrodė mano plaukai po pirmo karto, kai dažiau su Keune 1517
user posted image

QUOTE(KuklA++ @ 2013 01 07, 10:03)
Sveiki, labai noriu tokios spalvos. O kokia naturali Jusu spalva? Dazotes pati?

Natūrali esu rudaplaukė (ne per tamsi), vasarą jie pašviesėdavo sruogelėm..Dažausi pati..Nematau reikalo leisti pinigus, kai pati tą moku.. blush2.gif

O kokie Jūsų plaukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 08 sausio 2013 - 21:48
QUOTE(Flika @ 2013 01 08, 22:45)

nu keune 1517 yra keune 1517 smile.gif man tai labai grazi spalva... dziaugiuosi kad ja atradau smile.gif o ir siaip jusun plaukai labai garazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 09, 12:34)
nu keune 1517 yra keune 1517 smile.gif man tai labai grazi spalva... dziaugiuosi kad ja atradau smile.gif o ir siaip jusun plaukai labai garazus smile.gif

Dėkui už pagyras.. blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kaip jums tokie plaukai? Man tai jie nerealus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif bet nuojauta kuzda, kad prisegtu yra smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 09, 17:02)
Merginos, kaip jums tokie plaukai? Man tai jie nerealus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  bet nuojauta kuzda, kad prisegtu yra smile.gif

Man irgi panašu, kad prisegtų yra g.gif Bet plaukai gražūs,tačiau aš juos patrumpinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 09, 21:30)
Man irgi panašu, kad prisegtų yra g.gif Bet plaukai gražūs,tačiau aš juos patrumpinčiau biggrin.gif

as tai netrumpinciau, pati apie tokius svajoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 09, 20:32)
as tai netrumpinciau, pati apie tokius svajoju biggrin.gif

Linkiu svajonei išsipildyti friends.gif Aš visą gyvenimą ilgus turėjau tai neatsidžiaugiu trumpais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 09, 21:38)
Linkiu svajonei išsipildyti friends.gif Aš visą gyvenimą ilgus turėjau tai neatsidžiaugiu trumpais wink.gif

Ir as turejau ilgus, bet sugalvojau nusidazyti tamsiai plaukus, kelis menesius pavaiksciojau ir supratau kad gimiau buti sviesia biggrin.gif tai kol atgavau vel sviesia spalva, teko nukirpti trumpai, tai dabar ir pati su trumpais vaikstau sad.gif todel vel svajoju apie ilgus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 09, 21:42)
Ir as turejau ilgus, bet sugalvojau nusidazyti tamsiai plaukus, kelis menesius pavaiksciojau ir supratau kad gimiau buti sviesia biggrin.gif tai kol atgavau vel sviesia spalva, teko nukirpti trumpai, tai dabar ir pati su trumpais vaikstau sad.gif todel vel svajoju apie ilgus biggrin.gif

Man irgi šviesūs plaukai thumbup.gif Taip gerai nesijaučiu būdama tamsiaplaukė ar kitokios spalvos dažytais plaukais..
Ar labai nutamsinusi buvote? g.gif
Aš iš tamsiai rudos į blondinę sugrįžau per ilgiau nei metus, nenorėjau to greito plaukų šviesinimo, gaila man plaukų, tad palengva, pamažu..Dabar esu patenkinta pilnai wink.gif Saugau savo kasas..nors mažylis labai mėgsta papešti man plaukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 10 sausio 2013 - 00:12
QUOTE(Flika @ 2013 01 08, 21:45)
user posted image
Natūrali esu rudaplaukė (ne per tamsi), vasarą jie pašviesėdavo sruogelėm..Dažausi pati..Nematau reikalo leisti pinigus, kai pati tą moku.. blush2.gif

O kokie Jūsų plaukai?

Flika- Jusu ir spalva ir kirpimas labai grazus ( tada rasykit kas kerpa smile.gif )
Mano irgi tokie lietuviski, pilkai rusvi, bet geltonumo daznai lieka po dazymo. kirpykloje kazkaip Loreal-io sviesiausia sidabrine, net su 12% i gelsvuma kartais iseina. Pradedu galvot, kad gal pacio dazo ten pataupo g.gif

O koki dedate i Keune 1517 oksidaroriu? 9% uztenka? jauciu ryziuos isbandyti, azkada studentka budama irgi saknis dazydavau ir vargo nejausdavau ir kazkokie dazai henna man visai gerai nuimdavo. Kas is to , kad nueini, sumoki pinigus ir nelieki patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KuklA++: 10 sausio 2013 - 11:01