Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(conve®se @ 2013 01 03, 15:29)
Tokia spalva isgaunu dazydama su wella koleston 12/61 daziukis. Aktyvatoriu dedu 9 proc., mano pacios plaukai gana tamsus. Dazau su sitais dazais jau kokis 8 metus ir turbut dar ilgai jiems liksiu istikima, nes spalva aunadi identiska kaip sitoj nuorodoj, tokia silta blond  wub.gif

Įkelkite nuotrauką plaukučių..O kur perkat dažus?!
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2013 01 03, 17:29)
Tokia spalva isgaunu dazydama su wella koleston 12/61 daziukis. Aktyvatoriu dedu 9 proc., mano pacios plaukai gana tamsus. Dazau su sitais dazais jau kokis 8 metus ir turbut dar ilgai jiems liksiu istikima, nes spalva aunadi identiska kaip sitoj nuorodoj, tokia silta blond  wub.gif

oi kaip dekavoju smile.gif 4u.gif o sakykit merginos as turiu oksidatoriu 12, ar man ji mest lauk ar skiest galima kazkaip, mano plaukai sviesus gan, na tokie pelenu blondine, bet man jie labai nuzaliuoja tai nutariau ir vel dazytis. ti va ir jeigu oksidatorius bus kitos firmos ar galima ar ne? ar butinai wellos tada reikia pirkti smile.gif

dar norejau paklausti, mano plaukai tokie iskarpyti i trikampi prieki sulig smakru, o gale puse nugaros siekia, ziauriai suvariau juos, zadu uz keliu men vaziuoti i lietuva eisiu pas pazystama kirpeja, bet ji dirba su kita produkcija, reikia man nusipirkti tu dazu ir paprasyti kad jin nudazytu, kazin kiek dezuciu reiks? plaukai gan ilgi, bet as prasysiu kad man ji juos patrumpintu per gera prindi tai tikrai, nes sudeginau sad.gif o del tu daziuku tai kur internete paziurejau, raso, kad ash blond atseit g.gif ir fotkese taip pat oteris tokiais gan pilkais, man baisiai netinka visokie pilki salti atspalviai. kazin kaip is tikro atrodo, jei nesunku idekit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriela :): 04 sausio 2013 - 01:53
bet wella koleston 12/61 yra VIOLET ASH spalva, saltas atspalvis ir ant jau sviesintu net purvinas gali gautis g.gif

na nzn, gal as klystu, jei taip, pataisykit 4u.gif
Atsakyti
jo uztat ir klausiu, nes ieskojau uzsisakyti ir perslaiciau kad violet ash blond ir tikrai man purvinai paimtu 100 proc garantuoju, o as noriu arba svelniai svelniai gelsvu tokiu arba platininiu smile.gif nes ji siltesne uz sidabrine smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2013 01 04, 11:57-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2013 01 04, 11:57)
jo uztat ir klausiu, nes ieskojau uzsisakyti ir perslaiciau kad violet ash blond ir tikrai man purvinai paimtu 100 proc garantuoju, o as noriu arba svelniai svelniai gelsvu tokiu arba platininiu smile.gif nes ji siltesne uz sidabrine smile.gif

Manau jum reikia bandyti spalvą natural blonde, na pvz: Alfaparf evolution of the color 1000SS, Keune 1000. Spalvos be ash, violet ar pearl g.gif
Atsakyti
tai va. man tas pats, plaukai balti beveik, tai jei tik su atspalviu kazka dedu, iskart pilka, zalia ir pan. o rast grazia spalva gryna yra sunku smile.gif

o ar bandet kuri patonuot ant sviesiu? na tarkim, kad nebutu tokie balti, o vos gelsvi.

zadu bandyt 10 lygio spalva + 2,1 proc oksidanta. idomu ar gausis.
nes pas mane saknys visteik geltonesnes, o per ilgi sviesesni, norisi sulygint..
Atsakyti
Pasirodau su keune 1517 savo plaukų spalvą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 04, 20:54)

user posted image

grazi spalvyte smile.gif tik ar tiap del apsvietimo atrodo, ar galai sviesesni?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 01 05, 12:02)
grazi spalvyte smile.gif tik ar tiap del apsvietimo atrodo, ar galai sviesesni?

Dėkui..Galiukai, išties, šviesesni šiek tiek, bet dienos šviesoje to skirtumo nematyti..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 04, 19:54)

user posted image

Liuksine spalva ! Labai graziai atrodo wub.gif O dazot visa galva visada?
Atsakyti
Išbandžiau ir aš Keune 1517 bigsmile.gif dažiau su 9% developer, laikiau 40 min po išsitepliojimo smile.gif Spalvytė tikrai graži, be jokio geltonumo, praktiškai kaip pas Flika.

Tik plaukai po plovimo šampūnu buvo labai nefaini verysad.gif kaip pakulos, tačiau kai užsidėjau kaukę, plaukučiai tapo švelnųs ir glotnųs.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2013 01 06, 20:50)
Tik plaukai po plovimo šampūnu buvo labai nefaini  verysad.gif kaip pakulos, tačiau kai užsidėjau kaukę, plaukučiai tapo švelnųs ir glotnųs.

man kirpeja sake kad sitie keunes 1517 dazai yra stiprus, tai gal del to... g.gif
Atsakyti