QUOTE(conve®se @ 2013 01 03, 17:29)
Tokia spalva isgaunu dazydama su wella koleston 12/61 daziukis. Aktyvatoriu dedu 9 proc., mano pacios plaukai gana tamsus. Dazau su sitais dazais jau kokis 8 metus ir turbut dar ilgai jiems liksiu istikima, nes spalva aunadi identiska kaip sitoj nuorodoj, tokia silta blond
oi kaip dekavoju
o sakykit merginos as turiu oksidatoriu 12, ar man ji mest lauk ar skiest galima kazkaip, mano plaukai sviesus gan, na tokie pelenu blondine, bet man jie labai nuzaliuoja tai nutariau ir vel dazytis. ti va ir jeigu oksidatorius bus kitos firmos ar galima ar ne? ar butinai wellos tada reikia pirkti
dar norejau paklausti, mano plaukai tokie iskarpyti i trikampi prieki sulig smakru, o gale puse nugaros siekia, ziauriai suvariau juos, zadu uz keliu men vaziuoti i lietuva eisiu pas pazystama kirpeja, bet ji dirba su kita produkcija, reikia man nusipirkti tu dazu ir paprasyti kad jin nudazytu, kazin kiek dezuciu reiks? plaukai gan ilgi, bet as prasysiu kad man ji juos patrumpintu per gera prindi tai tikrai, nes sudeginau
o del tu daziuku tai kur internete paziurejau, raso, kad ash blond atseit
ir fotkese taip pat oteris tokiais gan pilkais, man baisiai netinka visokie pilki salti atspalviai. kazin kaip is tikro atrodo, jei nesunku idekit