4 cm tai tikrai per daug, su tokiu nuaugimu sunkiai išgausit vienodą šaknų ir likusių plaukų spalvą.
pagaliau ir as gavau keune 1517 dazus tik vienoj vietoj parasyta kad reikia maisyti 1:2 kitoj 1:1. Tai kaip is tikruju? Tubele 60ml, tai tiek pat ir oskidatoriaus?
QUOTE(Dioryte @ 2012 12 22, 13:08)
pagaliau ir as gavau keune 1517 dazus tik vienoj vietoj parasyta kad reikia maisyti 1:2 kitoj 1:1. Tai kaip is tikruju? Tubele 60ml, tai tiek pat ir oskidatoriaus?
Dioryte, kur pirkai?
dienos sviesoj mano spalvyte identiska siai:
patenkinta rezultatu keune 1517. Nueme ta ryzuma Gaila, kad balta nesigavo.
patenkinta rezultatu keune 1517. Nueme ta ryzuma Gaila, kad balta nesigavo.
QUOTE(Kaktuke @ 2012 12 22, 18:00)
Dioryte, kur pirkai?
mama pas kirpeja uzsake lietuvoj svarbiausia gavau oksidatoriaus visa buteli, o 1517 maciau yra ir ebay parsisiusti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 12 21, 22:01)
dienos sviesoj ji kitaip atrode fotkinoj dirbtiniam apsvietime, plius tapetai orandziniai, tai kazkiek itakos turejo. Gaila, neturejau laiko dienos sviesoj apziuret ir pasidziaugti nauju atspalviu. Tik ryt zinosiu tikra rezultata
kirpeja sake taip, kadangi pas mane naturalios saknys pilkos (7 nr) ir jos buvo nuaugusios 4 cm ir sviesinant keine 1517 jos liko siek tiek paryzavusios(bet neryzos) ir cia taip gudriai aiskino kad plaukus reik dazyt kas 2 savaites....nu kazkaip nenormalu gal. Pati saknis dazau karta i du menesius iprastai
kirpeja sake taip, kadangi pas mane naturalios saknys pilkos (7 nr) ir jos buvo nuaugusios 4 cm ir sviesinant keine 1517 jos liko siek tiek paryzavusios(bet neryzos) ir cia taip gudriai aiskino kad plaukus reik dazyt kas 2 savaites....nu kazkaip nenormalu gal. Pati saknis dazau karta i du menesius iprastai
o kokio stiprumo oksidatoriumi daze tau? man atrodo, kad labai graziai tau gavos
QUOTE(jauniute @ 2012 12 23, 12:49)
o kokio stiprumo oksidatoriumi daze tau? man atrodo, kad labai graziai tau gavos
minejo kad ant virsaus, saknu dejo 6 proc, o ant galu 9. Kad tolygi spalva gautus:)
Merginos, kurios naudojat keune 1517, tai kokiu santykiu vis del to maisot
QUOTE(Dioryte @ 2012 12 23, 15:03)
Merginos, kurios naudojat keune 1517, tai kokiu santykiu vis del to maisot
Kadangi mano plaukai kare stiliumi kirpti, dažau tik ataugusias šaknis naudoju 1 oksidatoriaus buteliukas ir pusė tūbelės dažų kremo. Šiaip dažant visus plaukus naudoti reikia 2:1
Jaukių, šiltų švenčių, blondinukėms
QUOTE(Flika @ 2012 12 24, 09:47)
Kadangi mano plaukai kare stiliumi kirpti, dažau tik ataugusias šaknis naudoju 1 oksidatoriaus buteliukas ir pusė tūbelės dažų kremo. Šiaip dažant visus plaukus naudoti reikia 2:1
man saknim ir reikia tik pas mane oksidatoriaus visas litras
QUOTE(Dioryte @ 2012 12 24, 10:54)
man saknim ir reikia tik pas mane oksidatoriaus visas litras
Na tai kiek dėsit dažų- tai oksidanto dvigubai. man asmeniškai šaknims užtenka 15 ml dažų ir 30ml oksidanto,bet ne Keune dažau. Kam paskui išmesti, jei truks dasimaišysit
as naudoju dazus santykiu 1:2, 30 ml dazu sumaisau su 60 ml oksidatoriumi.