Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(JLab @ 2012 12 12, 22:40)
Sveikos noriu nusidazyti plaukucius va tokia spalvyte
user posted image\
Ka pasiulysit(garnier, palette, londa nedomina), kokius daziukus(plaukai kiaune dazams labai jautrus, netiko man sitie dazai)?? Plaukai dabar sviesiai rudi(dazyti) naturali spalva is sviesiu, vasara sviesi su gelsvu atspalviu;)
Aciu labai uz pagalba 4u.gif  4u.gif
P.S. Noriu lygiai tokios pat spalvoskaip nuotraukoje:)

man atrodo kad panasu efekta butu galima isauti profesionaliai nudazius ombre stilium g.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2012 12 13, 01:56)
man atrodo kad panasu efekta butu galima isauti profesionaliai nudazius ombre stilium g.gif

As galvojau su salerm nuemeju spalva nusiimti ir dazyti sitais dazais user posted image
Siap galvojau su alfaparf bet jie neturi tokios spalvos man atrodo ir labai labai greitai nugelsta(mama dazo balta spalva) o loreal preference labai ilgai laikosi;) Ka manot, gal kas nors bandet?
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2012 12 12, 10:17)
Sveikos,

Savaitgali nusipirkau jusu isgirtas Macadania Oil priemones - kauke ir aliejuka. Isbandziau siandien aliejuka, patiko visai, bet jau tas kvapas... Man net galva paskaudo  schmoll.gif  Nereikes ir kvepalu siandien...

Gal per daug užsidėjai??? Man lieka malonus kvapas, bet ne per stiprus ax.gif

QUOTE(JLab @ 2012 12 12, 21:40)

Na, abejoju, kad pati dažydama išgausi konkrečiai LYGIAI TOKIĄ spalvą, rekomenduočiau verčiau apsilankyti pas gerą plaukų kirpėją, nusinešti nuotrauką..Dažydama pati namie, tiksliai tokios spalvos neišgausi (nebent atsitiktinumo dėka), nes svarbu atsižvelgti, koks plaukas pigmentacijos, kokiais plaukų dažais ir tonais dažyti prieš tai, juolab rašai, kad plaukai turi geltono atspalvio..Bet linkiu, kad pavyktų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 13 gruodžio 2012 - 11:12
QUOTE(JLab @ 2012 12 12, 22:40)
user posted image\

labai grazi spalva, gal net ir pati tokios noreciau smile.gif bet nerizikuociau dazyti namuose. Geriau nueikit pas kirpeja, nusineskit nuotrauka, ir manau ji tikrai geriau zinos kokia spalva deti smile.gif as kai esu "prisidazius" namuose, tai jau net ir nebandyciau.
Atsakyti
Be to nuotrauka daryta profesionalaus fotografo, todėl apšvietimas, photoshop'as ir t.t. turi įtakos tokiam plaukų atspalviui..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 13, 11:04)
Be to nuotrauka daryta profesionalaus fotografo, todėl apšvietimas, photoshop'as ir t.t. turi įtakos tokiam plaukų atspalviui..

drinks_cheers.gif butent! cia ne tiek plauku spalva kiek visa foto tobula, makiazas, sukuosena, apsvietimas. as pagalvojau ar kasdieniniam gyvenime paprastu makiazu ir tiesiog paprastai tiesiai isdziovintais plaukais jau butu toks nerealus vaizdas 4u.gif
Atsakyti
Turiu drauge tiesisia plaukais, panasi spalva labai ir visada man jos plaukai labai patiko:)
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 12 13, 14:54)
Turiu drauge tiesisia plaukais, panasi spalva labai ir visada man jos plaukai labai patiko:)

Idomu labai pamatyt foto butu, seip spalva tikrai idomi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rokita @ 2012 12 13, 15:43)
Idomu labai pamatyt foto butu, seip spalva tikrai idomi mirksiukas.gif

Atrodo labai naturali spalva, kaip nedazyta (isskyrus ombre stiliuka), ne visom tinka but naturaliom biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu ikelti nes visgi ne savo nuotrauka kelciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 12 12, 18:40)
user posted image\
Ka pasiulysit(garnier, palette, londa nedomina), kokius daziukus(plaukai kiaune dazams labai jautrus, netiko man sitie dazai)?? Plaukai dabar sviesiai rudi(dazyti) naturali spalva is sviesiu, vasara sviesi su gelsvu atspalviu;)
Aciu labai uz pagalba 4u.gif  4u.gif

Sveika, turbut pastebejai kad cia yra du dazymai? Galai sviesinti. Labai sunkus dazymas LT mazai meistru kurie sugebetu taip nudazyti mirksiukas.gif Jei tavo plaukai kaip tu sakai gan sviesus tai neturetu buti problemu isgauti tokia spalva kaip saknys dazytos, bet jei tamsesni ir turi daug raudono pigmento tai niekaip nesigaus schmoll.gif Labai seniai noriu tokios spalvos, bet deje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2012 12 13, 14:17)
drinks_cheers.gif butent! cia ne tiek plauku spalva kiek visa foto tobula, makiazas, sukuosena, apsvietimas. as pagalvojau ar kasdieniniam gyvenime paprastu makiazu ir tiesiog paprastai tiesiai isdziovintais plaukais jau butu toks nerealus vaizdas 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pasižiūrėkit į Kristen kaip ji atrodo natūroj, plaukai tikrai neprimena šios foto ax.gif

Pažįstu daug kirpėjų, kurios pasakoja, kad ateina pas jas merginos su nuotraukom ir sako "Noriu tokių plaukų kaip pas ją" doh.gif Ir bando aiškinti, kad tai profesionalų daryta foto, kad jos plaukai yra galbūt kitokios pigmentacijos nei jos ir t.t. Čia lygiai tas pats, kad ateiti su tarkim Jolie foto pas plastikos chirurgą ir sakyt noriu atrodyti LYGIAI TAIP PAT kaip ji doh.gif doh.gif

Pas mane irgi buvo atėjusi mergina su foto ir sako noriu tokių antakių kaip šioje nuotraukoje, kai pamačiau foto, tai gerai, kad sėdėjau..Nuotraukoje antakiai vešlūs, gražus linkis, o pas pačią panelę antakiai kaip siūlas, jų beveik nelikę unsure.gif Tai ir klausiu jos "Ar jūs norit, kad aš jums priauginčiau plaukelius?" hihihi.gif Žodžiu, totalus absurdas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, vis paskaitineju sia tema ax.gif
as irgi turbut kaip ir dauguma jusu perejau per visokiu plauku stadijas biggrin.gif jaunystej pakvailiojau ir raudonai ir tamsiai tamsiai rudai ir vel sviesiai ir vel tamsiai, o siai dienai turiu beprotiskai sausus sviesius plaukus. naturali mano spalva labai jau pilkai lietuviska. j
Atsakyti