Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

sveikos šviesaplaukės 4u.gif aš irgi įsirašiau į jūsų gretas 4u.gif norėjau pasiteirauti klausimo, esu "žalia" dažymo ir dažų pasaulyje, tai gal klausimas pasirodys juokingas, bet kaip žinoti kuris šaltas kuris šiltas atspalvis? norėsiu sruogelių, kad plaukai nebūtų vien blondiniški, bandysiu pati tuom užsiimt ax.gif prisiskaičiau, kad nenorint, kad gautųsi žalias ir pan atspalviai, reikia dažyti su šiltu atspalviu... tai pasimečiau, pagal ką tai skirstoma, pagal skaičiukus? na pvz kad ir syoss dažai, numeris 7, čia šiltas atspalvis ? g.gif mano pačios plaukai tamsiai rudi ir iš apačios jie matosi, tai norėčiau ant viršaus pasisroguoti, kad nereiktų dažnai dažyt šviesius plaukus ir šiaip, man per balta ant viršaus 4u.gif Tai gal kas nors man padės susiorentuoti dažų pasaulyje, dėkui bigsmile.gif
Atsakyti
Double Swallow,
Sveika prisijungusi friends.gif Juokingų klausimų nebūna, juk žmogus negali visko išmanyti.

Būtų įdomu pamatyti Jūsų plaukus..kokia jų spalva, tonai g.gif wink.gif Kokį pigmentą Jūsų plaukas turi? Tad galima būtų konkrečiau patarti wink.gif
Dėl Syoss dažų, patarti negaliu -nesu jų bandžiusi..

Ar esat įgudusi,kad pati sruogeliuoti sau plaukus? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal mane apsviesit kas yra plauku pilkintojas? Turiu beda. Pries metus buvau juodaplauke. Kirpeja mane palaipsniui sviesino sruoglemis... Buvau ryzavota ( atsiprasau uz issireiskima doh.gif ), ryza ir pan. Po 3 menesiu idejo dar daugiau sviesiu sruogeliu. Paskutiniu metu dazau tik saknis, nes mano plaukai ilgi ir silpni, ir zinau,kad
plaukas neatlaikys tokiu prastiskuu sviesinimu, per visa plauka. Pries men. buvau pas kita kirpeja, kuri man milteliais pasviesino saknis. Taciau padare per sviesiai. Vaizdas toks : 5-7 cm sviesiu sruogeliu, o like plaukai rudi, su neryskiom sruogelem, kurios buvo detos pries 5 men doh.gif . Gal patartumete kaip suvienodinti plauku spalva, gal taip vadinama pilkintoja uzdeti? Help..... verysad.gif
Atsakyti

Labas, blondes! Ir as noriu prie jusu prisijungti 4u.gif
Visad daziau plaukus salonuose, bet nusprendziau pabandyti pati namuose nusidazyti. Isbandziau cia forume isgirtus Loreal dazus
user posted image
Niu bet kazkaip nepaeme jie man saknu... I geltonuma nusidaze. Pacios plaukas sviesus, blonde nuo gimimo esu smile.gif Gal per trumpai laikiau?? (zinot, kai pirmakart eksperimentavau namuose, tai baisu buvo neperlaikyt).
Tos, kurios dazote su siais dazais, gal galit parasyti, kiek laikot dazus ant saknu ir ant visu plaukuciu, grieztai laikotes instrukcijos? Buciau labai dekinga.
Ikeliu savo plaukucius temos pagyvinimui (cia foto tuomet, kai daziausi salonuose).
user posted image

Atsakyti
Merginos, gal kuri perkate ar siunciates is interneto Keune 1517 dazus UK?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 12 07, 17:15)
Merginos, gal kuri perkate ar siunciates is interneto Keune 1517 dazus UK?

Aš užsisakiau iš Izraelio per ebay, bet tik dažus, oksidatoriaus dar neradau unsure.gif
Net labai į kainą nežiūrėjau, nes interneto platybėse neradau kur UK nusipirkti.
Atsakyti
[user posted image
[/quote]

lb grazi spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2012 12 07, 13:59)
Sveikos merginos,
gal mane apsviesit kas yra plauku pilkintojas?

Plaukų pilkintojas naikina geltoną plaukų atspalvį..
Atsakyti
Sveikos,

Savaitgali nusipirkau jusu isgirtas Macadania Oil priemones - kauke ir aliejuka. Isbandziau siandien aliejuka, patiko visai, bet jau tas kvapas... Man net galva paskaudo schmoll.gif Nereikes ir kvepalu siandien...
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2012 12 12, 09:17)
Sveikos,

Savaitgali nusipirkau jusu isgirtas Macadania Oil priemones - kauke ir aliejuka. Isbandziau siandien aliejuka, patiko visai, bet jau tas kvapas... Man net galva paskaudo  schmoll.gif  Nereikes ir kvepalu siandien...

Ane? biggrin.gif gal per daug uzsidejai? Nes as kai issidziovinu jau nejauciu nieko, man superinei produktai sie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2012 12 12, 12:20)
Ane? biggrin.gif gal per daug uzsidejai? Nes as kai issidziovinu jau nejauciu nieko, man superinei produktai sie 4u.gif

Niu rodos saikingai paskirsciau ant plaukuciu... g.gif
Bet rezultatu patenkinta, plaukai tokie lengvuciai, nesivelia wub.gif Nekantrauju kauke isbandyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos noriu nusidazyti plaukucius va tokia spalvyte
user posted image\
Ka pasiulysit(garnier, palette, londa nedomina), kokius daziukus(plaukai kiaune dazams labai jautrus, netiko man sitie dazai)?? Plaukai dabar sviesiai rudi(dazyti) naturali spalva is sviesiu, vasara sviesi su gelsvu atspalviu;)
Aciu labai uz pagalba 4u.gif 4u.gif
P.S. Noriu lygiai tokios pat spalvoskaip nuotraukoje:)
Atsakyti