Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Aš Pelenė @ 2011 04 08, 11:56)
Noreciau pabandyti isgirta Keune 1517, gal zinote, kurioje kirpykloje dirba su sia kosmetika? 4u.gif

lazdyneliuose, naujuose namuose kirpykloje Pas... kazka ten biggrin.gif dazu su keune
Atsakyti
4u.gif jungiuos pas jus į būrį,aš vis miksuoju - sruogelinė,visiška blondinė tada tamsi,o tada ir vėl ratu biggrin.gif
tai vat dabar ta stadija kai jau tamsūs nušviesėjo ir reikia arba vėl tamsinti arba jau šviesinti biggrin.gif tai sugalvojau,kad noriu šviesių ir juodų sruogų g.gif kažkada taip turėjau labai patiko,tik mano galai kokia baisūs doh.gif nebežinau nei ką tepti,rekomendavo Rasos serumą galiukams,bet tragedija,o ne serumas doh.gif labai norėčiau kažkokio tokio balzamo kaip būna prie dažų pridėtas wub.gif kokie plaukai iš po jo švelnučiai ir minkštučiai ax.gif

dabar pagalvojau ar į tą temą pataikiau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 10, 12:59)
4u.gif  jungiuos pas jus į būrį,aš vis miksuoju - sruogelinė,visiška blondinė tada tamsi,o tada ir vėl ratu  biggrin.gif
tai vat dabar ta stadija kai jau tamsūs nušviesėjo ir reikia arba vėl tamsinti arba jau šviesinti  biggrin.gif  tai sugalvojau,kad noriu šviesių ir juodų sruogų  g.gif  kažkada taip turėjau labai patiko,tik mano galai kokia baisūs  doh.gif  nebežinau nei ką tepti,rekomendavo Rasos serumą galiukams,bet tragedija,o ne serumas  doh.gif  labai norėčiau kažkokio tokio balzamo kaip būna prie dažų pridėtas  wub.gif  kokie plaukai iš po jo švelnučiai ir minkštučiai  ax.gif

dabar pagalvojau ar į tą temą pataikiau  g.gif  biggrin.gif

zinai o as pabandziau nusiorikti ta nauja pantene triju zingsniu progrma, kur ten atgaivina plaukucius smile.gif
siaip pirkau vos ne ant juoko, nes naudoju profesionalias priemones, o ne pantene visokius:) uzsitepiau ir likau nustebinta, plaukai svelnus svelnus, tokie tikrai kaip tu rasai kaip po balzamo kur prie plauku dazu prideti, ir suglotnino taip graziai, nu fantastika zodziu, maziausiai tokio poveikio tikejaus:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 04 10, 13:38)
zinai o as pabandziau nusiorikti ta nauja pantene triju zingsniu progrma, kur ten atgaivina plaukucius smile.gif
siaip pirkau vos ne ant juoko, nes naudoju profesionalias priemones, o ne pantene visokius:) uzsitepiau ir likau nustebinta, plaukai svelnus svelnus, tokie tikrai kaip tu rasai kaip po balzamo kur prie plauku dazu prideti, ir suglotnino taip graziai, nu fantastika zodziu, maziausiai tokio poveikio tikejaus:)

kas čia per programa,nieko negirdėjau,gal kokią nuorodą galima ax.gif

gal kuri tokį serumą naudojate,girdėjau,kad stebūklus daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Barakuda*: 10 balandžio 2011 - 13:02
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 10, 13:44)
kas čia per programa,nieko negirdėjau,gal kokią nuorodą galima  ax.gif

gal kuri tokį serumą naudojate,girdėjau,kad stebūklus daro   g.gif

Turėjau aš tą serumą,šeip malonus tepti ,bet kažkokio pokyčio tai nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
gal kas noretu PARDUODU Loreal natural match calibrated hair color cream, medium ash blonde #8C DAZUS,LIETUVOJE TOKIU NERA,SPALVA GAUNASI NATURALI, NEI PILKA NEI GELTONA,UZSAKIAU PER DAUG . JIE BE AMONIAKO, NEKENKIA PLAUKAMS
No-Ammonia Permanent Color-Calibrated Technology: Creates a completely unique shade spectrum that replicates the most beautiful hair colors and tones. Covers gray.

user posted image

galiu ikelti nuotrauku savo plauku:)

nelabai gal foto gavosi, mano plauku spalva
user posted image

dar viena foto is arti grivkos
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDIK81: 10 balandžio 2011 - 15:38
QUOTE(Shelly @ 2011 04 10, 14:28)
Turėjau aš tą serumą,šeip malonus tepti ,bet kažkokio pokyčio tai nepastebėjau  smile.gif

aišku,tai pir galvojau,kad nelabai kas bus,o kaina tai nemažam gaunasi g.gif

man kažkada labai AVONO patikdavo,sakau gal vėl pabandyti?
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 04 10, 12:44)

jokiu stebuklu jis nedaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 11, 11:32)
jokiu stebuklu jis nedaro rolleyes.gif

jau taip ir supratau biggrin.gif

eisiu ieškoti kažkokių natūralių kaukių iš aliejų ar dar kažko doh.gif
Atsakyti
Nezinau man tie natur aliejai nieko nepadeda... ir isvis tie sampunai eko ir oraganiniai mano plaukams yra kazkokia tragedija, grysiu prie chemijos o ka daryti ? nes dabar plaukai tragiskai atrodo
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 08, 07:13)
As irgi pagaliau gryzau prie sruogu  yahoo.gif pagliau nebe ryza ir nebe geltona thumbup.gif

sveikinimai 4u.gif 4u.gif
kaip noreciau pamatyt bigsmile.gif gal imestum nuotraukyte is nugaros?

as niekaip neapsisprendziu, ka daryt - toliau visas saknis dazyt ar sruogint, gal padetu apsisprest blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2011 04 11, 13:11)
Nezinau man tie natur aliejai nieko nepadeda... ir isvis tie sampunai eko ir oraganiniai mano plaukams yra kazkokia tragedija, grysiu prie chemijos o ka daryti ? nes dabar plaukai tragiskai atrodo

drinks_cheers.gif man kuo arčiau natur tuo baisesnius plaukus padaro doh.gif
Atsakyti