Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Rokita @ 2012 11 30, 16:30)
Na kai kare tai taip, jei noretumet but ilgaplauke butu pasaka. Laaabai super mirksiukas.gif

Didžiąją dalį savo gyvenimo buvau su ilgais, pusilgais plaukais, norisi ko nors kito..Atsinaujint..Plaukai ne dantys, ataugs mirksiukas.gif
Be to su ilgais atrodau išvis kaip vaikas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 11 30, 15:54)
Didžiąją dalį savo gyvenimo buvau su ilgais, pusilgais plaukais, norisi ko nors kito..Atsinaujint..Plaukai ne dantys, ataugs mirksiukas.gif
Be to su ilgais atrodau išvis kaip vaikas hihihi.gif

Nera labai blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif gal galit parekomenduot plauku dazus? Pries naujus metus noriu atsinaudinti blush2.gif maciau loreal feria isleido graziu atspalviu nauja serija dazu. Gaila kolkas jie parduodami tik uzsienyje....(nebent siusciausi).
Gal kuri zinot is savo patirties kaip isgauti tokia spalvyte? Noreciau lb lb sviesiu salto atspalvio, bet kad nenestu i piguma. is anksto lb lb aciu uz ats wub.gif

svajoniu sp:user posted imageuser posted image
Atsakyti
Hypnotic Poison, o tavo natūralūs kokie plaukai? Plaukai kokio pigmento turi daugiausia?! g.gif
Matai spalva priklauso ir nuo plauko struktūros, tad sunku pasakyti nematant tavo dabartinės plaukų spalvos..Gal gali savo plaukų foto įkelti?! wink.gif

Aš pradėjau dažyti Keune 15.17 Ash blonde thumbup.gif Anksčiau dažiau Garnier 10.13 ash blonde, bet dingo iš prekybos g.gif Mano plaukų spalva identiška 2-ai tavo įkeltai nuotraukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 01 gruodžio 2012 - 20:55
QUOTE(Flika @ 2012 12 01, 22:54)
Hypnotic Poison, o tavo natūralūs kokie plaukai? Plaukai kokio pigmento turi daugiausia?! g.gif
Matai spalva priklauso ir nuo plauko struktūros, tad sunku pasakyti nematant tavo dabartinės plaukų spalvos..Gal gali savo plaukų foto įkelti?! wink.gif

Aš pradėjau dažyti Keune 15.17 Ash blonde thumbup.gif Anksčiau dažiau Garnier 10.13 ash blonde, bet dingo iš prekybos g.gif Mano plaukų spalva identiška 2-ai tavo įkeltai nuotraukai smile.gif

mano naturali plauku spalva tokia lietuviska,identiska siai spalvaiuser posted image. Del pigmento nzn, jie kazkokie i pilkuma blush2.gif (sprendziu pagal ataugusias plauku saknis). foto neturiu,bet siuo metu plauku spalva identiska siai:user posted image
plauku struktura: plaukas lb plonas (visada tokie buvo), pakausio sritis pazeista,nudeginta, visi kiti - atsigavineja neblogai. Mazdaug per pusmeti is tamsios raudonplaukes tapau blonde, tai plaukutis nelabai gyvas... doh.gif

Jusu plauku spalva dazant su Keune 15.17 identiska foto??? bigsmile.gif kokia jusu naturali spalva? Kiek kainuoja keune dazai??
Atsakyti
QUOTE(Jukunda @ 2012 11 27, 18:45)
Laba,
šviesiaplaukės, gal galit parekomenduot kirpėją Vilniuje, kuri gerai šviesintų plaukus su Goldwell  ax.gif
Niekaip nepataikau - arba ryžai padaro, arba labai sugadina plauką  doh.gif

Vasco grozio studijoj , Vladas ( Kareiviu g. Impuls +) dazo su goldwell'u labai geras meistras
Atsakyti
Keune kainuoja apie 50 lt. Kadangi dažau tik ataugusias šaknis, man užtenka 2 kartams..
Mano naturalus plaukas - šviesiai rudi..Bet turi geltono pigmento, todėl Keune 15.17 jau yra su pilkintoju,tad man nenudažo ryžai šaknų.
Bunkė (ex Zvonkė) taip pat dažosi su 15.17 Keune dažais..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 02, 00:25)
Keune kainuoja apie 50 lt. Kadangi dažau tik ataugusias šaknis, man užtenka 2 kartams..
Mano naturalus plaukas - šviesiai rudi..Bet turi geltono pigmento, todėl Keune 15.17 jau yra su pilkintoju,tad man nenudažo ryžai šaknų.
Bunkė (ex Zvonkė) taip pat dažosi su 15.17 Keune dažais..

dekuj uz patarima biggrin.gif 4u.gif wub.gif pagaliau issirinkau dazus. Spalva ispudinga, kaip tik tokia kokios norejau. Neisivaizduoju kaip ten prof dazus naudot.... blush2.gif turi buti 1 ant1 (oksidatorius ir dazomas kremas). Naudojat keune tinta ar kita ju rusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 12 01, 22:41)
dekuj uz patarima biggrin.gif  4u.gif  wub.gif  pagaliau issirinkau dazus. Spalva ispudinga, kaip tik tokia kokios norejau. Neisivaizduoju kaip ten prof dazus naudot.... blush2.gif  turi buti 1 ant1 (oksidatorius ir dazomas kremas). Naudojat keune tinta ar kita ju rusi? 4u.gif

Naudoti šiaip reikia 2:1 (1 kremas : 2 oksidatoriai), bet dažysit tik šaknis (kaip aš), tai imu 0,5 tubelės kremo ir 1 buteliuką oksidatoriaus..Sėkmės 4u.gif
Naudoju Keune Tinta 15.17 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 12 02, 11:47)
Naudoti šiaip reikia 2:1 (1 kremas : 2 oksidatoriai), bet dažysit tik šaknis (kaip aš), tai imu 0,5 tubelės kremo ir 1 buteliuką oksidatoriaus..Sėkmės 4u.gif
Naudoju Keune Tinta 15.17 drinks_cheers.gif

kur perkate,galima i az,kiek uz dazus mokate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 12 02, 16:07)
kur perkate,galima i az,kiek uz dazus mokate? 4u.gif

Dažus perku "Gabija" Kaune, Savanorių pr,buvęs Holivudas (Žaliakalnyje)..Kainą jau esu minėjusi - apie 50 Lt..
Atsakyti
Gal kas nors galit ikelti foto, ar nuoroda, kaip atrodo keune 1517 dazai? Pati tubele, ir oksidatorius smile.gif
Atsakyti