QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 11 29, 15:17)
Super spalva as kai daziau keune 1517 pas mane visi jie i baltuma buvo,kazkaip to pilkumo kaip pas jus nebuvo tiek,nors naudojau pastoviai ir pilkinanti sampuna,aisku dar iskart po dazymo saknys siek tiek skirdavosi nuo likusiu plauku,bet nezymiai,pas mane naturalus plaukai gana tamsus,o jusu kiek iziuriu lyg naturalus nera labai tamsus,uztat gal pas jus tas pilkumas toks grazus
Na mano naturaus plaukai nera labai tamsus, bet turi to ryzo pigmento, del to ne visi dazai gerai nudazo O tas pilkumas pas mane greitai irgi atsiplauna Siaip visada stengius kas pusmeti atnaujinti spalva, t.y persidazau visus per visa ilgi, tik su silpnesniu oksidantu
O jus su kuo dazot siuo metu? Keune kaip suprantu nepatiko?
Papildyta:
QUOTE(Rokita @ 2012 11 29, 15:49)
O tu siaube siaubeli kooooooooooookie grazus plaukai!!!!!!!
Kaip priziurit? Su keune dazot kaip supratau? As irgi su keune bet kirpykloj tai nzn koks numeris, bet irgi pilkai gaunasi, paskui pasiplauna, ir taip pat labai nuo saules priklauso..
Kaip priziurit? Su keune dazot kaip supratau? As irgi su keune bet kirpykloj tai nzn koks numeris, bet irgi pilkai gaunasi, paskui pasiplauna, ir taip pat labai nuo saules priklauso..
Nepriziuriu as ju kazkaip ypatingai, sampunas, balzamas, aliejukai galiukams. Tikrai vasara visada buna daug grazesne spalva, nes nuo saules pablunka