Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 11 29, 15:17)
Super spalva  wub.gif  as kai daziau keune 1517 pas mane visi jie i baltuma buvo,kazkaip to pilkumo kaip pas jus nebuvo tiek,nors naudojau pastoviai ir pilkinanti sampuna,aisku dar iskart po dazymo saknys siek tiek skirdavosi nuo likusiu plauku,bet nezymiai,pas mane naturalus plaukai gana tamsus,o jusu kiek iziuriu lyg naturalus nera labai tamsus,uztat gal pas jus tas pilkumas toks grazus

Na mano naturaus plaukai nera labai tamsus, bet turi to ryzo pigmento, del to ne visi dazai gerai nudazo doh.gif O tas pilkumas pas mane greitai irgi atsiplauna smile.gif Siaip visada stengius kas pusmeti atnaujinti spalva, t.y persidazau visus per visa ilgi, tik su silpnesniu oksidantu smile.gif
O jus su kuo dazot siuo metu? Keune kaip suprantu nepatiko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rokita @ 2012 11 29, 15:49)
O tu siaube siaubeli kooooooooooookie grazus plaukai!!!!!!! wub.gif
Kaip priziurit? Su keune dazot kaip supratau? As irgi su keune bet kirpykloj tai nzn koks numeris, bet irgi pilkai gaunasi, paskui pasiplauna, ir taip pat labai nuo saules priklauso..

aciuks.gif
Nepriziuriu as ju kazkaip ypatingai, sampunas, balzamas, aliejukai galiukams. Tikrai vasara visada buna daug grazesne spalva, nes nuo saules pablunka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2012 11 28, 18:05)
**Iris**,2012 11 29, 15:27]
Jau daug metu dazau su populiariaja keunes spalva, vasara jie labiau pasvieseje nuo saules, ziema tamsesni buna 4u.gif
user posted image

labai grazus plaukai wub.gif o kokiu procentu dazot? kaip suprantu cia irgi su 1517?
Atsakyti
**Iris**, *Nastiushka*, plaukų spalva thumbup.gif

Kurią dieną irgi nusifotografuosiu ir įmesiu savo kudlas mirksiukas.gif

QUOTE(Cocosine @ 2012 11 28, 15:56)
O kas kiek laiko dažot, nes kiek atsimenu Keune gan greitai atsiplauna, ir lenda gelsva spalva g.gif

Mano plaukai auga labai greitai, todėl šaknis dažau kas 2 savaites..nepasakyčiau, kad greitai atsiplauna g.gif

QUOTE(*Infiniti* @ 2012 11 28, 18:48)
Daze mane jais kazkada kirpykloi,bet kadangi kas 3savaites reikia dazytis,o moket virs 100lt,meciau si reikala blush2.gif
O dabar galvoju kad pirkt pati galeciau,bet visiskai neisivaizduoju kur perkate?As Vilniete,mergynos ir kiek jie kainuoja?Man reikes dazu ir oksidatoriaus?Ji turbut tik litrais parduoda?imt 9procentu,taip?

Aš esu iš Kauno ir perku "Gabijoj", manau tikrai rasite ir Vilniuje, tik šiuo klausimu Jums padėtų vilnietės..Reikia 1 tubelės dažų ir 2 buteliukų oksidatoriaus (2:1), tai Jums kainuos apie 50 Lt..Bet kaip jau esu minėjusi, man užtenka 2 kartams..
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 11 29, 16:22)
Kurią dieną irgi nusifotografuosiu ir įmesiu savo kudlas mirksiukas.gif
Mano plaukai auga labai greitai, todėl šaknis dažau kas 2 savaites..nepasakyčiau, kad greitai atsiplauna g.gif

Taip pas abi merginas super spalva, pas mane ji vasara irgi graziausia buna bigsmile.gif
Lauksim kudlu! Tai nori pasakyti, kad per 2 savaites paauga.. kiek? cm? bigsmile.gif blink.gif Ka nors naudoji tokiam stebuklui pasiekti?
Papildyta:
QUOTE(**Iris** @ 2012 11 29, 15:52)
aciuks.gif
Nepriziuriu as ju kazkaip ypatingai, sampunas, balzamas, aliejukai galiukams. Tikrai vasara visada buna daug grazesne spalva, nes nuo saules pablunka  bigsmile.gif

Lygiai tas pats pas mane smile.gif
Na o del prieziuros tai taip pat buvo kai turejau ilgus grazius plaukus, ploviau su visokiais wash and go ir rami buvau smile.gif o dabar kai sugadinau, teko nukirpti (ir tai neleidau tiek kiek reikejo), tai dabar vargsiu keleta metu kol atgausiu vel savo plauku grozi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 11 29, 17:03)
labai grazus plaukai  wub.gif  o kokiu procentu dazot? kaip suprantu cia irgi su 1517?

Aciu 4u.gif Su 9% visada ir tik saknis su 1517 smile.gif Cia dar buvo ant virsaus dazyta per visa ilgi su kazkokias italiskais jau nebepamenu pavadinimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Iris**: 29 lapkričio 2012 - 18:54
QUOTE(**Iris** @ 2012 11 29, 17:52)
O jus su kuo dazot siuo metu? Keune kaip suprantu nepatiko?  g.gif

Oj as keleta metu daziau su keune,bet su 12 proc,plius tiesinimas daznas,tai plaukai tragiskai atrode,tai sumasciau pasitamsint,aisku netiko ir net labai,tai vel sviesinti pradejau,daziau su alfaparf 11.11 visai nieko tik greit nusiplove,tai dabar vakar nusidaziau su cdc 11.13,o tu dieve kokia visciukas gavausi nors nusisauk,su 10.13 man super buvo,negalvojau,kad ant tiek pasvieses doh.gif o beje keune man irgi greit nusiplaudavo ir man nebuvo tokie graziai pilki kaip pas jus,o vos ne balti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 11 29, 21:59)
Oj as keleta metu daziau su keune,bet su 12 proc,plius tiesinimas daznas,tai plaukai tragiskai atrode,tai sumasciau pasitamsint,aisku netiko ir net labai,tai vel sviesinti pradejau,daziau su alfaparf 11.11 visai nieko tik greit nusiplove,tai dabar vakar nusidaziau su cdc 11.13,o tu dieve kokia visciukas gavausi nors nusisauk,su 10.13 man super buvo,negalvojau,kad ant tiek pasvieses  doh.gif o beje keune man irgi greit nusiplaudavo ir man nebuvo tokie graziai pilki kaip pas jus,o vos ne balti  doh.gif

O kodėl nelikot prie CDC 10.13 jei tikrai patiko? per tamsūs buvo?
Aš kažkada rašiau kad su alfaparf 11 dažausi, tai po ilgesnio laiko galiu pasakyti kad nepatinka vienas dalykas-neįmanoma išlaukti ilgiau nei 3 savaites nedažius nes labai nutamsėja šaknys (ne ryžos, ne geltonos tampa nusiplaunant spalvai-o vos ne rudos) g.gif Dažyčiau kas dvi savaites pasaka būtų, bet per 3 savaites man tik 6 mm kokie paauga-dar net tamsių normaliai nesimato,o jau dažyti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 11 30, 15:05)
O kodėl nelikot prie CDC 10.13 jei tikrai patiko? per tamsūs buvo?
Aš kažkada rašiau kad su alfaparf 11 dažausi, tai po ilgesnio laiko galiu pasakyti kad nepatinka vienas dalykas-neįmanoma išlaukti ilgiau nei 3 savaites nedažius nes labai nutamsėja šaknys (ne ryžos, ne geltonos tampa nusiplaunant spalvai-o vos ne rudos) g.gif Dažyčiau kas dvi savaites pasaka būtų, bet per 3 savaites man tik 6 mm kokie paauga-dar net tamsių normaliai nesimato,o jau dažyti reikia.

tai vat uztai isbandziau alfaparf 11.11 ir buvo beveik tas pats kas cdc 10.13,tai galvoju ir sie nebus tokie sviesus,bet kai nusidaziau,o dieve kaip pasviesejau,ir svarbiausia nusipirkau 3 dezutes,nes siunciausi,o dazau tik saknis,tai cia man vos ne metams gal uzteks biggrin.gif jauciu teks but vel blonde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 11 30, 15:33)
tai vat uztai isbandziau alfaparf 11.11 ir buvo beveik tas pats kas cdc 10.13,tai galvoju ir sie nebus tokie sviesus,bet kai nusidaziau,o dieve kaip pasviesejau,ir svarbiausia nusipirkau 3 dezutes,nes siunciausi,o dazau tik saknis,tai cia man vos ne metams gal uzteks biggrin.gif jauciu teks but vel blonde biggrin.gif

O maišyt nebandot 10.13 su 11.13? gal ne taip smarkiai "nukąstu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 11 30, 16:37)
O maišyt nebandot 10.13 su 11.13? gal ne taip smarkiai "nukąstu" smile.gif

tai vat ir galvoju gal nusipirkti kita spalva ir maisyti,turiu dar 11.0,bet irgi 11 nr nieko gero nebus,gal net kokia 9.1 ar 10.1,kaf duotu daugiau to pilkumo
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2012 11 29, 18:03)
Lauksim kudlu! Tai nori pasakyti, kad per 2 savaites paauga.. kiek? cm? bigsmile.gif  blink.gif Ka nors naudoji tokiam stebuklui pasiekti?

Žinoma, kad paauga, per 2 savaites man paauga 1-2 cm. Per mėnesį nuaugimas būna didelis..Pati labai nemėgstu ataugusių plaukų, todėl dažau kas 2-3 savaites..Nieko nedarau, tiesiog taip auga..Pasikirpti kare stiliaus plaukus einu kas 1-1,5 mėnesio biggrin.gif
Vėlgi, tai ir privalumas, ir trūkumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2012 11 30, 15:12)
Žinoma, kad paauga, per 2 savaites man paauga 1-2 cm. Per mėnesį nuaugimas būna didelis..Pati labai nemėgstu ataugusių plaukų, todėl dažau kas 2-3 savaites..Nieko nedarau, tiesiog taip auga..Pasikirpti kare stiliaus plaukus einu kas 1-1,5 mėnesio biggrin.gif
Vėlgi, tai ir privalumas, ir trūkumas ax.gif

Na kai kare tai taip, jei noretumet but ilgaplauke butu pasaka. Laaabai super mirksiukas.gif
Atsakyti