as dazausi geriausiu atveju kas 3 savaites, kai tingiu buna kad ir kas menesi, bet tada ne tai, ka spalva nusiplauna, bet 1 cm saknu matosi O ir nepasakyciau, kad spalva greitai nusiplauna, palyginus su parduotuviniais dazais.
QUOTE(Cocosine @ 2012 11 28, 15:54)
Visų plaukų iškart tai tikrai netepkit, nes būsit laabai mėlyna jei spalva atgaivinti tai likus 10 min iki plovimo visus plaukus ištepkit ir viskas.
Oi ne, tikrai netepciau visos galvos is karto Pirma saknis, ir tada pries isplaunant galva 5-10 minuciu tik visus plaukus tept
Na bandysiu ryt poryt
QUOTE(*Nastiushka* @ 2012 11 28, 16:52)
as jau kokius du metus dazausi Keune 1517 ir oksidatorius 9 proc., visada maisau 2:1 (t.y. 60 ml oksidatorius + 30 ml dazu). Gaunasi grazi spalvyte Dazau tik saknis, laikau 45 min. Mano naturalus plaukai pilki, tamsoki.
gal galit nuotrauka savo plaukuciu imesti?
QUOTE(Dioryte @ 2012 11 28, 16:44)
gal galit nuotrauka savo plaukuciu imesti?
Imesciau, bet nemoku uzretusuoti veido, o su veidu deti nenoriu
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 11 28, 13:34)
Aš irgi iš prigimties rudaplaukė, bet jau laabaaai seniai šviesinu..Daug gamintojų išbandžiau, nes mano plaukai turi daug geltono pigmento, tai gaunuosi ryža Dabar apsistojau ties Keune 15.17 dažais, jokio ryžumo nėra, graži Ash blonde spalva
Daze mane jais kazkada kirpykloi,bet kadangi kas 3savaites reikia dazytis,o moket virs 100lt,meciau si reikala
O dabar galvoju kad pirkt pati galeciau,bet visiskai neisivaizduoju kur perkate?As Vilniete,mergynos ir kiek jie kainuoja?Man reikes dazu ir oksidatoriaus?Ji turbut tik litrais parduoda?imt 9procentu,taip?
Ai,dar prisiminiau,kad su Keune mane karta daze ir gavausi zaliu atsplviu,o ir dabartine mano kirpeja kazka irgi sake,kad su keune daugelis tuo skundiesi
QUOTE(Cocosine @ 2012 11 28, 16:56)
O kas kiek laiko dažot, nes kiek atsimenu Keune gan greitai atsiplauna, ir lenda gelsva spalva
As tai stengiuosi kas menesi, nes vis tiek stiproki dazai, tai dazniau kaip ir nereiktu
QUOTE(*Nastiushka* @ 2012 11 28, 17:05)
Imesciau, bet nemoku uzretusuoti veido, o su veidu deti nenoriu
Per Paint paprasčiausia, visuose kompiuteriuose berods yra Paint'as Tikrai būtų įdomu plaukučius pamatyti
QUOTE(*moon* @ 2012 11 29, 13:53)
As tai stengiuosi kas menesi, nes vis tiek stiproki dazai, tai dazniau kaip ir nereiktu
O čia jau labai ilgai, aš vos ne vos 3 savaites ištraukiu, bet retai ne su Keune dabar dažau, bet su tais irgi tas pats.
Aciu uz pagalba, bandziau karpyt nuotrauka
Dienos sviesoje taip atrodo plaukai:
Dienos sviesoje taip atrodo plaukai:
Natiushka, man jusu spalva super.zinau keleta panu, kurios irgi su keune to kia spalva isgauna.Tai kodel man ryzavota gaunasi Mano plaukai pilki, tamsesni...bet matyt to ryzo pigmento daug turiu
QUOTE(**Iris** @ 2012 11 29, 15:27)
Jau daug metu dazau su populiariaja keunes spalva, vasara jie labiau pasvieseje nuo saules, ziema tamsesni buna
Super spalva as kai daziau keune 1517 pas mane visi jie i baltuma buvo,kazkaip to pilkumo kaip pas jus nebuvo tiek,nors naudojau pastoviai ir pilkinanti sampuna,aisku dar iskart po dazymo saknys siek tiek skirdavosi nuo likusiu plauku,bet nezymiai,pas mane naturalus plaukai gana tamsus,o jusu kiek iziuriu lyg naturalus nera labai tamsus,uztat gal pas jus tas pilkumas toks grazus
QUOTE(**Iris** @ 2012 11 29, 13:27)
Jau daug metu dazau su populiariaja keunes spalva, vasara jie labiau pasvieseje nuo saules, ziema tamsesni buna
O tu siaube siaubeli kooooooooooookie grazus plaukai!!!!!!!
Kaip priziurit? Su keune dazot kaip supratau? As irgi su keune bet kirpykloj tai nzn koks numeris, bet irgi pilkai gaunasi, paskui pasiplauna, ir taip pat labai nuo saules priklauso..