Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Laba,
šviesiaplaukės, gal galit parekomenduot kirpėją Vilniuje, kuri gerai šviesintų plaukus su Goldwell ax.gif
Niekaip nepataikau - arba ryžai padaro, arba labai sugadina plauką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jukunda @ 2012 11 27, 17:45)
Laba,
šviesiaplaukės, gal galit parekomenduot kirpėją Vilniuje, kuri gerai šviesintų plaukus su Goldwell  ax.gif
Niekaip nepataikau - arba ryžai padaro, arba labai sugadina plauką  doh.gif

Nezinau ar su goldwell bet yury renata graziai dazo smile.gif
Atsakyti
Labas ,mergynos patarkit,plaukus dazau pati,esu tamsiaplauke,bet senai jau sviesinu,dabar nustojau miltelius naudot,perku paprastus dazus Wellaton,bet noriu jau profesionaliu pradet naudot,bet nieko neismanau.Galvoju apie Goldvell,Loreal ar Wella,gal nesunku butu patarti,koki numeriuka paziuret,kad gerai saknys sviesintu,neryzi plaukai butu ir grazus siaip atspalvis,labai busiu dekinga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2012 11 27, 18:29)
Pries dazant 12%, daziau ir su 9%  smile.gif  vistiek ryzavota buvau, po to bandziau su 12  g.gif  g.gif
dabar laukiu tos pudros is rica.lt bandysiu toliau....

Na tai gal jusu pacios plaukai labai tamsus? g.gif Jei rasit kazka geriau uz Keune, isskrus miltelius prasom pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Infiniti* @ 2012 11 27, 22:03)
Labas ,mergynos patarkit,plaukus dazau pati,esu tamsiaplauke,bet senai jau sviesinu,dabar nustojau miltelius naudot,perku paprastus dazus Wellaton,bet noriu jau profesionaliu pradet naudot,bet nieko neismanau.Galvoju apie Goldvell,Loreal ar Wella,gal nesunku butu patarti,koki numeriuka paziuret,kad gerai saknys sviesintu,neryzi plaukai butu ir grazus siaip atspalvis,labai busiu dekinga! 4u.gif

Aš irgi iš prigimties rudaplaukė, bet jau laabaaai seniai šviesinu..Daug gamintojų išbandžiau, nes mano plaukai turi daug geltono pigmento, tai gaunuosi ryža ax.gif Dabar apsistojau ties Keune 15.17 dažais, jokio ryžumo nėra, graži Ash blonde spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 11 28, 12:34)
Aš irgi iš prigimties rudaplaukė, bet jau laabaaai seniai šviesinu..Daug gamintojų išbandžiau, nes mano plaukai turi daug geltono pigmento, tai gaunuosi ryža ax.gif Dabar apsistojau ties Keune 15.17 dažais, jokio ryžumo nėra, graži Ash blonde spalva mirksiukas.gif

Mergaites sakykit o su Keune dazydamos 1517, ar oksidatoriaus dedat 2:1 santykiu?
Turiu pasiruosus dazymui, nezinau ar viena ant vieno imt, ar du ant vieno, mastau. Baisiai bijau tu violetiniu plauku, man lengvas plauku gelsvumas nemaiso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2012 11 28, 13:16)
Mergaites sakykit o su Keune dazydamos 1517, ar oksidatoriaus dedat 2:1 santykiu?
Turiu pasiruosus dazymui, nezinau ar viena ant vieno imt, ar du ant vieno, mastau. Baisiai bijau tu violetiniu plauku, man lengvas plauku gelsvumas nemaiso blush2.gif

Kadangi dažau tik šaknis tai imu 1 oksidatorių ir pusę tubelės dažų..man per akis..Bet jeigu Jūsų plaukai ilgi, tankūs,imkit santykiu 2:1..Pilkumas nusiplauna po karto plovimo..Laikiau šaknis 20-25 min
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 11 28, 13:21)
Kadangi dažau tik šaknis tai imu 1 oksidatorių ir pusę tubelės dažų..man per akis..Bet jeigu Jūsų plaukai ilgi, tankūs,imkit santykiu 2:1..Pilkumas nusiplauna po karto plovimo..Laikiau šaknis 20-25 min

Aciu uz atsakyma 4u.gif Reikia bandyt taip daryt. Kadangi sita spalvyte dazysiu pirma kart nezinau ar dazyt dar ir visus plaukus, jie pas mane zemiau peciu. Pries tai daziau su keune 1032 atrodo, tai daziau saknis paskui visa galva, negaliu sakyt kad bloga spalva, bet mano galai sviesesni nei gavosi saknys, nes pries pusmeti gera buvo visa galva sruoginta milteliais. Zodziu bijau prisizaist smile.gif
Atsakyti
as jau kokius du metus dazausi Keune 1517 ir oksidatorius 9 proc., visada maisau 2:1 (t.y. 60 ml oksidatorius + 30 ml dazu). Gaunasi grazi spalvyte smile.gif Dazau tik saknis, laikau 45 min. Mano naturalus plaukai pilki, tamsoki.
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2012 11 28, 15:38)
Aciu uz atsakyma  4u.gif Reikia bandyt taip daryt. Kadangi sita spalvyte dazysiu pirma kart  nezinau ar dazyt dar ir visus plaukus, jie pas mane zemiau peciu. Pries tai daziau su keune 1032 atrodo, tai daziau saknis paskui visa galva, negaliu sakyt kad bloga spalva, bet mano galai sviesesni nei gavosi saknys, nes pries pusmeti gera buvo visa galva sruoginta milteliais. Zodziu bijau prisizaist smile.gif

Visų plaukų iškart tai tikrai netepkit, nes būsit laabai mėlyna 4u.gif jei spalva atgaivinti tai likus 10 min iki plovimo visus plaukus ištepkit ir viskas.
Atsakyti
dar norejau patikslinti: pradedu dazytis nuo vidurio galvos, paskui dazausi preky, nes prekyje plonesni plaukuciai. Kartai per ilgai laikau ir gaunasi siek tiek viol. plaukai, tie, kurie plonesni, bet po vieno plovimo vel tampa grazus.
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2012 11 28, 15:54)
dar norejau patikslinti: pradedu dazytis nuo vidurio galvos, paskui dazausi preky, nes prekyje plonesni plaukuciai. Kartai per ilgai laikau ir gaunasi siek tiek viol. plaukai, tie, kurie plonesni, bet po vieno plovimo vel tampa grazus.

O kas kiek laiko dažot, nes kiek atsimenu Keune gan greitai atsiplauna, ir lenda gelsva spalva g.gif
Atsakyti