Sveikos, gal kam teko bandyti Farcom Mea Natura beamoniakinius dazus? Svaros prekese ju kaina 12,90lt, labai graziu spalvu yra. Siandien nusipirkau 10/91 spalvyte, turbut rytoj arba poryt bandysiu tepliot. Cia yra tos firmos puslapis: http://www.farcom.gr...nsumer_products, turi ir prof. dazu ir masinei prekybai
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 10 16, 13:41)
Sita kauke tai stebuklass kazkoks!!! Pabandykite sia kauke sumaisyti su trupuciu tos pacios firmos aliejuku Esu isbandziusi begalia brangiu alieju, kaukiu ir sampunu, Macadamia patys geriausi
O plaukai nesusiriebaluos nuo to greičiau? Mano plaukai kirpti kare stiliumi ir nesiekia pečių...
Man irgi Macadamia linijos produktai Tačiau žinau žmonių, kuriems netiko ir nepatiko šie gaminiai...Kiek žmonių tiek ir nuomonių
Papildyta:
QUOTE(varinka @ 2012 10 17, 16:57)
Sveikos, gal kam teko bandyti Farcom Mea Natura beamoniakinius dazus? Svaros prekese ju kaina 12,90lt, labai graziu spalvu yra. Siandien nusipirkau 10/91 spalvyte, turbut rytoj arba poryt bandysiu tepliot. Cia yra tos firmos puslapis: http://www.farcom.gr...nsumer_products, turi ir prof. dazu ir masinei prekybai
Nieko nesu girdėjusi apie šią firmą Bet gal neblogi dažai..Kai išsidažysite plaukus, užeikit čia ir pasidalinkit įspūdžiais
[quote=ma_za,2012 10 16, 18:42]
[quote=♥SL♥,2012 10 16, 12:15]
Informaciją rasite ČIA
Papildyta:
Dekoju o kaip sampunas sios linijos, gal kas bandet?
[/quote]
O man sios linijos nei sampunas, nei balzamas netinka po sampuno plaukai kaip pakulos - dedu tos linijos balzama, palaikau - plaukai vistiek pasivele.
Bet kauke ir aliejukas - pritariu kad stebuklas. Plaukai silkiniai.
[quote=♥SL♥,2012 10 16, 12:15]
Informaciją rasite ČIA
Papildyta:
Dekoju o kaip sampunas sios linijos, gal kas bandet?
[/quote]
O man sios linijos nei sampunas, nei balzamas netinka po sampuno plaukai kaip pakulos - dedu tos linijos balzama, palaikau - plaukai vistiek pasivele.
Bet kauke ir aliejukas - pritariu kad stebuklas. Plaukai silkiniai.
Sveikos, gal kuri ar net kelios patars buvau nusipirkus macadamios aliejuką plaukų galams mažą-pabandymui, patiko, nusipirkau didelį, tai arba jau nuo ano plaukai priprato ir reikia kažko kito, arba dideliam -kitoks aliejus sausi vistiek, nors tu ką ... o patarimo tai norėčiau dėl plaukų drėkinimo. kokias priemones naudojat? pradėjo pakankamai stipriai slinkt plaukai.. skamba baisiai, bet pas mane pavasarį ir rudenį kasmet toks slinkimo ritualas, tai aš kažkaip perdaug ir nepergyvenu įdomu tik kaip plaukus, ypač galus padrėkint? plaukai mano šviesūs, ilgoki (dar vakar būčiau rašius - ilgi, bet šiandien kirpėja nemažai nurėžė ).
gal yra kokia super visa linija? šampūnas, kaukė, aliejus? ką patartumėt?
gal yra kokia super visa linija? šampūnas, kaukė, aliejus? ką patartumėt?
[quote=♥SL♥,2012 10 17, 13:13]
O plaukai nesusiriebaluos nuo to greičiau? Mano plaukai kirpti kare stiliumi ir nesiekia pečių...
Man irgi Macadamia linijos produktai Tačiau žinau žmonių, kuriems netiko ir nepatiko šie gaminiai...Kiek žmonių tiek ir nuomonių
Papildyta:
Na, mano plaukai ilgi tai tepu iki puses plauku kauke su aliejumi. Ant kare kirpimo gal tik ant paciu galiuku uztepus palaikyti, kad nesukristu prie saknu. Mano visos drauges "uzkibo" ant sios linijos, dar neteko sutikti zmogaus kam netiktu
Papildyta:
Na, mano plaukai ilgi tai tepu iki puses plauku kauke su aliejumi. Ant kare kirpimo gal tik ant paciu galiuku uztepus palaikyti, kad nesukristu prie saknu. Mano visos drauges "uzkibo" ant sios linijos, dar neteko sutikti zmogaus kam netiktu
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 10 16, 12:41)
Sita kauke tai stebuklass kazkoks!!! Pabandykite sia kauke sumaisyti su trupuciu tos pacios firmos aliejuku Esu isbandziusi begalia brangiu alieju, kaukiu ir sampunu, Macadamia patys geriausi
Bandziau ir sumaisant su macadamia aliejuku, ir be jo. Visai netiko. Nerekomenduoju ilgaplaukems, kuriu plaukai tiesus, o pats plaukas nera storas, bet ju daug, tankus Taip nemaloniai apsunkina, apvelia. Megstu tokias priemones, kurios suglotnina, plaukai tampa slidus, lengvai krenta, o si nieko to nedaro
QUOTE(Caridian @ 2012 10 18, 09:55)
Bandziau ir sumaisant su macadamia aliejuku, ir be jo. Visai netiko. Nerekomenduoju ilgaplaukems, kuriu plaukai tiesus, o pats plaukas nera storas, bet ju daug, tankus Taip nemaloniai apsunkina, apvelia. Megstu tokias priemones, kurios suglotnina, plaukai tampa slidus, lengvai krenta, o si nieko to nedaro
mano plaukai ilgi, tiesus, kaip jus ir rasot, bet man ta kauke stebuklas, nei apsunkina, juolab nepvelia, plaukai buna svelnuciai.
QUOTE(Caridian @ 2012 10 18, 09:55)
mano plaukai lygiai tokie, kokius jus cia aprasote ir ta kaume man drasiai galiu sakyti geriausia, kokia tik esu bandzius, o bandziau ju tikrai begales
QUOTE(Caridian @ 2012 10 18, 05:55)
Gal per daug aliejaus dejote? Arba jum per "sunki" ta kauke, gal jum tiek nereikia maitinimo o tik drekinimo reiketu.
Na, kaukę naudoju jau kuris laikas, rezultatu esu patenkinta..Plaukai glotnūs, lengvai sušukuojami, kvepia..
Merginos, kokias priemones konkrečiai naudojat prieš tiesinant plaukus (jei tiesinat žnyplėm)?!
Merginos, kokias priemones konkrečiai naudojat prieš tiesinant plaukus (jei tiesinat žnyplėm)?!
Sveikos,
Laikas jau man dažyti šaknis. Plaukai labai šviesūs.
Patarkit, su kokiais dažais dažyti, kad būtų galima išgauti tokią spalvą ir nepagelstų.
Parodau dabartinę plaukų spalvą. Labai negražiai pagelto,o man patinka ir tinka tik šalti atspalviai (natūralūs lietuviški šiaudų spalvos)
Laikas jau man dažyti šaknis. Plaukai labai šviesūs.
Patarkit, su kokiais dažais dažyti, kad būtų galima išgauti tokią spalvą ir nepagelstų.
Parodau dabartinę plaukų spalvą. Labai negražiai pagelto,o man patinka ir tinka tik šalti atspalviai (natūralūs lietuviški šiaudų spalvos)
Esu ir naturaliai gan sviesi, bet dar balinu plaukus su Keune 1517. Siandien uzeju nusipirkti n-taja pakuote siu dazu, kaip tik buvo kita kirpeja ir nustebusi paklause ar man jie ne per stiprus, ir pasiule kita numeriuka kurio dabar niekaip neprisimenu (gal 1002 ). Bet kadangi vietoje neturejo, o man ju reikejo siandien tai vel isigijau 1517. Gal jus esate isbandziusios kitus KEUNE sviesius atspalvius?