Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(j-urgit-a @ 2012 10 12, 18:40)
Kauke tirsta, as jos labai nedaug tepu, man tas meginukas kokiem 6 kartam smile.gif Bet mano plaukai neproblematiski, tiesus, tai jie nesugeria jos daug smile.gif Prie saknu netepu visai, tik per ilgi smile.gif

kas cia per kauke?gal paveiksliuka kas nepatinges imest`? dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 10 12, 19:34)
na mano atveju ka reiskia ne daug? puse meginuko? 4u.gif  dar tiesa neatidariau, ziuresiu koks kaukytes skalsumas  rolleyes.gif

nezinau kokie jusu plaukuciai, kokio ilgio, kokio storio, ir net nezinau kiek tam meginuke yra tos kaukes smile.gif bet kalbu, kad bet kokiu atveju, kaukes nereikia daug tepti, paskirstyti ant visu plauku, bet ne taip kaip pvz kondicionierius ar balzamas, privaroma tiek, kad net bega biggrin.gif
Atsakyti
drauge nusidaze plaukus palette deluxe 218,atrodo lb graziai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 13, 20:51)
drauge nusidaze plaukus palette deluxe 218,atrodo lb graziai
user posted image

Spalva grazi..bet velgi, juk priklauso koks jos naturalus plaukas ir koks pigmentas.. Bet, kiek zinau, palette patys vienu prasciausiu dazu... Kazkada buvau gerokai su jais susigadinus plaukus..
doh.gif
Atsakyti
palette dazai gan lb. stiproki. Sitie kokybiskesni uz tuos kitus ju(kaip ten tixliai vadinas nepamenu). Padejau draugeskai plaukus dazytis, tai net tik jai akytes grauze, bet ir man.. blink.gif bet rezultatas mane nustebino.(p.s. sviesinta is naturaliu plauku,gelsvu,lb storu)
Atsakyti
na, o as po macadamios kaukes, kazkas nerealaus, sunaudojau 1/3 meginuko, plaukai svelnus, blizga, graziai krenta ir kvepia, nors jau ir naktis praejo, bet vis dar kaip po kirpyklos geros jauciuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 10 12, 19:34)
cascadoj, 6 lt:) pravartu isbandyti is anksto, nes visa dezute gan ne pigi gaunasi smile.gif

Dėkui!!

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 13, 19:51)
drauge nusidaze plaukus palette deluxe

Na, Palette dažai man vieni prasčiausių, labai stiprūs schmoll.gif Gal kaip sakot,jie geresni, bet aš jų vis vien nepirkčiau ax.gif

QUOTE(jauniute @ 2012 10 14, 10:54)
na, o as po macadamios kaukes, kazkas nerealaus, sunaudojau 1/3 meginuko, plaukai svelnus, blizga, graziai krenta ir kvepia, nors jau ir naktis praejo, bet vis dar kaip po kirpyklos geros jauciuosi wub.gif

Žinot, sugundėt su kauke, ryt važiuosiu mėginuką irgi nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 14, 21:41)
Žinot, sugundėt su kauke, ryt važiuosiu mėginuką irgi nusipirkti thumbup.gif

paskui parasykit, kaip Jums tiko 4u.gif
tik tiek pamirsau pasakyti, jog as laikiau kaukyte ne 7 min kaip raso, o pora valandu, as visada labai ilgai laikau kaukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 15 spalio 2012 - 11:04
QUOTE(ma_za @ 2012 10 12, 22:38)
kas cia per kauke?gal paveiksliuka kas nepatinges imest`? dekui 4u.gif

Informaciją rasite ČIA
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2012 10 15, 12:03)
paskui parasykit, kaip Jums tiko 4u.gif
tik tiek pamirsau pasakyti, jog as laikiau kaukyte ne 7 min kaip raso, o pora valandu, as visada labai ilgai laikau kaukes 4u.gif

Išbandžiau ir aš kaukę, tik pirkau ne mėginuką..Super efektas bigsmile.gif Plaukai lyg šilkas, tokie švelnūs, nemoku apsakyti koks lengvumo pojūtis..
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 16, 09:15)
Informaciją rasite ČIA
Papildyta:

Išbandžiau ir aš kaukę, tik pirkau ne mėginuką..Super efektas  bigsmile.gif Plaukai lyg šilkas, tokie švelnūs, nemoku apsakyti koks lengvumo pojūtis..

Sita kauke tai stebuklass kazkoks!!! wub.gif wub.gif Pabandykite sia kauke sumaisyti su trupuciu tos pacios firmos aliejuku wub.gif wub.gif Esu isbandziusi begalia brangiu alieju, kaukiu ir sampunu, Macadamia patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=♥SL♥,2012 10 16, 12:15]
Informaciją rasite ČIA
Papildyta:

Dekoju smile.gif o kaip sampunas sios linijos, gal kas bandet? ax.gif
Atsakyti
[quote=ma_za,2012 10 16, 14:42]
[quote=♥SL♥,2012 10 16, 12:15]
Informaciją rasite ČIA
Papildyta:

Dekoju smile.gif o kaip sampunas sios linijos, gal kas bandet? ax.gif
[/quote]

Bandziau visa ju linija- thumbup.gif . Nenuplaunamas balzamas, sampunas, kauke, aliejus visi super.smile.gif wub.gif
Atsakyti