Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(elenitta74 @ 2012 10 09, 15:25)
O kokiais dazais dazai pati sau?

Dažausi Garnier 10.13, vieninteliai iš daugybės dažų,kurie nudažė norima spalva, neraudonina plauko ir pan. Mano plaukų foto galit pamatyti "Mūsų plaukų nuotraukos" temoje..
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 09, 18:37)
Dažausi Garnier 10.13, vieninteliai iš daugybės dažų,kurie nudažė norima spalva, neraudonina plauko ir pan. Mano plaukų foto galit pamatyti "Mūsų plaukų nuotraukos" temoje..

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 10 09, 17:39)

Kad tik mačytų mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=elenitta74,2012 10 09, 11:02]
Aha, daziau ziema. Spalva isejo viens prie vieno kaip parodyta -grazi, nes man tinka silti tonai, o ne salti. Tik po kurio laiko geltonumas labai islindo. doh.gif
Bet dabar vel su akcija nusipirkau ir bandysiu vel dazyt saknis, o kitus tonuoti rudai, nes labai jau balta po vasaros.
Papildyta:

ant situ dazu parasyta "silver blond'. o cia ne saltas atspalvis?
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 09, 20:13)

ant situ dazu parasyta "silver blond'. o cia ne saltas atspalvis?

parasyta taip, bet gaunasi kaip pavaizduota. Bet velgi, gal nuo kiekvieno plauko pigmento priklauso..
Atsakyti
kas tinka naturaliam sviesinimui?
Atsakyti
QUOTE(laurashine @ 2012 10 10, 10:24)
kas tinka naturaliam sviesinimui?

Natūralus šviesinimas/tamsinimas rasite norimus atsakymus 4u.gif Jūsų pačios plaukai šviesūs (natūralūs turiu omenyje)?
Atsakyti
nusipirkau ta isgirtosios macadamios kaukes meginuka:) savaitgali gaivinsiu plaukus, tik kad mano jie labai ploni, tai turbut jos reikia tepti labai mazai, ar visa uztepti kaip manot? g.gif nenoriu kad pirmadieni plaukai sukristu...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 10 12, 12:24)
nusipirkau ta isgirtosios macadamios kaukes meginuka:) savaitgali gaivinsiu plaukus, tik kad mano jie labai ploni, tai turbut jos reikia tepti labai mazai, ar visa uztepti kaip manot? g.gif  nenoriu kad pirmadieni plaukai sukristu...

Kur pirkot mėginuką?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 10 12, 12:24)
nusipirkau ta isgirtosios macadamios kaukes meginuka:) savaitgali gaivinsiu plaukus, tik kad mano jie labai ploni, tai turbut jos reikia tepti labai mazai, ar visa uztepti kaip manot? g.gif  nenoriu kad pirmadieni plaukai sukristu...

kaukes apskritai reikia tepti nedaug smile.gif tikiuosi patiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 12, 17:47)
Kur pirkot mėginuką?

cascadoj, 6 lt:) pravartu isbandyti is anksto, nes visa dezute gan ne pigi gaunasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dioryte @ 2012 10 12, 18:26)
kaukes apskritai reikia tepti nedaug smile.gif tikiuosi patiks drinks_cheers.gif

na mano atveju ka reiskia ne daug? puse meginuko? 4u.gif dar tiesa neatidariau, ziuresiu koks kaukytes skalsumas rolleyes.gif
Atsakyti

Kauke tirsta, as jos labai nedaug tepu, man tas meginukas kokiem 6 kartam smile.gif Bet mano plaukai neproblematiski, tiesus, tai jie nesugeria jos daug smile.gif Prie saknu netepu visai, tik per ilgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-urgit-a: 12 spalio 2012 - 18:42