Dažausi Garnier 10.13, vieninteliai iš daugybės dažų,kurie nudažė norima spalva, neraudonina plauko ir pan. Mano plaukų foto galit pamatyti "Mūsų plaukų nuotraukos" temoje..
Dažausi Garnier 10.13, vieninteliai iš daugybės dažų,kurie nudažė norima spalva, neraudonina plauko ir pan. Mano plaukų foto galit pamatyti "Mūsų plaukų nuotraukos" temoje..
[quote=elenitta74,2012 10 09, 11:02]
Aha, daziau ziema. Spalva isejo viens prie vieno kaip parodyta -grazi, nes man tinka silti tonai, o ne salti. Tik po kurio laiko geltonumas labai islindo.
Bet dabar vel su akcija nusipirkau ir bandysiu vel dazyt saknis, o kitus tonuoti rudai, nes labai jau balta po vasaros. Papildyta:
ant situ dazu parasyta "silver blond'. o cia ne saltas atspalvis?
nusipirkau ta isgirtosios macadamios kaukes meginuka:) savaitgali gaivinsiu plaukus, tik kad mano jie labai ploni, tai turbut jos reikia tepti labai mazai, ar visa uztepti kaip manot? nenoriu kad pirmadieni plaukai sukristu...
nusipirkau ta isgirtosios macadamios kaukes meginuka:) savaitgali gaivinsiu plaukus, tik kad mano jie labai ploni, tai turbut jos reikia tepti labai mazai, ar visa uztepti kaip manot? nenoriu kad pirmadieni plaukai sukristu...
Kauke tirsta, as jos labai nedaug tepu, man tas meginukas kokiem 6 kartam Bet mano plaukai neproblematiski, tiesus, tai jie nesugeria jos daug Prie saknu netepu visai, tik per ilgi