Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(elenitta74 @ 2012 10 06, 23:03)
esu daziusi plaukus kur ir Pikul... Tikrai rekomenduoju si salona - Divalta. asmeniskai daziausi pas Renata. Kartais matydavau ir Oksana sedint su dazais ant galvytes. Tikrai verta lankytis siame salone, jei leidzia kisene.. Man, deja, atejus krizei, 300 Lt i men buvo per brangu. Cia su saknu dazymu, nyblukusiu plauku tonavimu, kirpimu ir superine procedura mano ploniems laukams Inner effekt... Dabar gal ir daugiau kainuotu visas kompleksas  g.gif

as dabar taip su jais prisidirbau,mokesciau belekiek kad tik istaisyti,o Kokiais dazais jos dazo gal zinote,kreminiais ar ne?tai sakot geriausia pas Renata geriausia rasytis,gal reikia uzsirasyt...
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2012 10 07, 17:32)
as dabar taip su jais prisidirbau,mokesciau belekiek kad tik istaisyti,o Kokiais dazais jos dazo gal zinote,kreminiais ar ne?tai sakot geriausia pas Renata geriausia rasytis,gal reikia uzsirasyt...

zinoma uzsirasyt reikia.. Dazo kreminiais :)Renata aplamai mane isgelbejo kai viename salone is blond.plauku siek tiek "patamsino"ir padare juoda kaip varna. Renata spalvos nuemeja dejo, nudaze tokia spalva kaip ir parodziau. Beje nesiau savo prisegamus plaukus. Tai atspalvi viens prie vieno nutaike. O ta procedura su Goldwel Inner Effekt tikrai padeda nerealiai. Reiks turbut suspaust dirzus ir vel ja darytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenitta74: 07 spalio 2012 - 16:08
QUOTE(elenitta74 @ 2012 10 07, 16:05)
zinoma uzsirasyt reikia.. Dazo kreminiais :)Renata aplamai mane isgelbejo kai viename salone is blond.plauku siek tiek "patamsino"ir padare juoda kaip varna. Renata spalvos nuemeja dejo, nudaze tokia spalva kaip ir parodziau. Beje nesiau savo prisegamus plaukus. Tai atspalvi viens prie vieno nutaike. O ta procedura su Goldwel Inner Effekt tikrai padeda nerealiai. Reiks turbut suspaust dirzus ir vel ja darytis.

Goldwel Inner Effekt - kas per procedura?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2012 10 07, 20:48)

Mane irgi domina ax.gif Čia priemonių linija berods tokia yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2012 10 07, 21:48)

Paskaitykite tema Plauku laminavimas. Ten daug info.
Papildyta:
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 08, 15:33)
Mane irgi domina  ax.gif Čia priemonių linija berods tokia yra  blush2.gif

Ta procedura daroma su Goldwell kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 10 08, 16:33)
Paskaitykite tema Plauku laminavimas. Ten daug info.
Papildyta:
Ta procedura  daroma su Goldwell kosmetika.

Dėkui už info..keistokai skamba "plaukų laminavimas" hihihi.gif
Atsakyti
gal kuri nors dazet siais loreal feria silver blond dazais ir galetumet pakomentuot?? 4u.gif user posted image
Atsakyti
noreciau suvienodinti savo plauku spalva, nes galai po pilkinimo balti, o saknys ryztelejusios 4u.gif noreciau kad kuo maziau zalingi butu, aisku geriausia be amoniakiai, bet nudazius casting loreal 10.21 jauciu gelsvi gausis kad ir pearlu dazyt, pacios mano plaukai tamsus, ir veliau jei saknis dazyt sie persilpni bus,
O kur Jus perkate tuos Lisap dazus?niekur nerandu.

Gal galetumete ikelti kas dazote savom plauku foto su loreal preference 10.21, ar neperbalti? ir realia foto su lisap pamatyti labai noreciau...

Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 08, 23:24)
gal kuri nors dazet siais loreal feria silver blond dazais ir galetumet pakomentuot?? 4u.gif user posted image

Aha, daziau ziema. Spalva isejo viens prie vieno kaip parodyta -grazi, nes man tinka silti tonai, o ne salti. Tik po kurio laiko geltonumas labai islindo. doh.gif
Bet dabar vel su akcija nusipirkau ir bandysiu vel dazyt saknis, o kitus tonuoti rudai, nes labai jau balta po vasaros.

Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2012 10 09, 10:51)
noreciau suvienodinti savo plauku spalva, nes galai po pilkinimo balti, o saknys ryztelejusios 4u.gif noreciau kad kuo maziau zalingi butu, aisku geriausia be amoniakiai, bet nudazius casting loreal 10.21 jauciu gelsvi gausis kad ir pearlu dazyt, pacios mano plaukai tamsus, ir veliau jei saknis dazyt sie persilpni bus,
O kur Jus perkate tuos Lisap dazus?niekur nerandu.

Gal galetumete ikelti kas dazote savom plauku foto su loreal preference 10.21, ar neperbalti? ir realia foto su lisap pamatyti labai noreciau...

mano pigmentas labai stiprus, be amonjakiniai padaro morkvine kaip morka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pazystama dazosi su Loreal casting 10.21-labai grazi spalvyte pas ja, na tai ir as bandziau, tai vaje vaje kokia geltonai morkvine gavaus. gerai, kad tik nedideli ploota bandziau dazyt, nenoriu rizikuot..
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 07, 09:55)
Kaip suprantu salonas Vilniuje?
Na, 300 Lt mokėti už dažymą su kirpimu man schmoll.gif

Salonas Vilniuje.
300 Lt tikrai nekainuos, jei nedarysi jokiu atstatomuju kaukiu, tonavimo ir t.t.
Man saknu dazymas + galiuku pakirpimas kainuodavo 120 ar 150 Lt. Nepamenu dabar, nes senokai buvau (nedaziau plauku paskutinius nestumo menesius).
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2012 10 09, 12:04)
Salonas Vilniuje.
300 Lt tikrai nekainuos, jei nedarysi jokiu atstatomuju kaukiu, tonavimo ir t.t.
Man saknu dazymas + galiuku pakirpimas kainuodavo 120 ar 150 Lt. Nepamenu dabar, nes senokai buvau (nedaziau plauku paskutinius nestumo menesius).

Na, 120Lt pati mokėjau už šaknų dažymą, kirpimą, ištiesinimą, bet dabar dažausi pati namie.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 09, 16:21)
Na, 120Lt pati mokėjau už šaknų dažymą, kirpimą, ištiesinimą, bet dabar dažausi pati namie.. 4u.gif

O kokiais dazais dazai pati sau?
Atsakyti