Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(egluze2 @ 2011 04 05, 17:06)
sveikos, as taip pat sviesiaplauke-blondine  smile.gif .Bet pati niekada neeksperimentuoju su plauku dazymu  schmoll.gif , ta dalyka patikiu tik kirpejai  mirksiukas.gif

as irgi nesu daziusi namie, bet
kazkaip is praktikos atrodo, kad daugelis kirpeju eksperimentuoja su klientu plaukais, nes amzinai rezultatai gaunasi tikrai ne tokie kokiu norisi
todel jau esu bepradedant galvoti, kad reikes paciai uzsiimti gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 06 balandžio 2011 - 18:13
QUOTE(Jazira @ 2011 04 06, 20:11)
as irgi nesu daziusi namie, bet
kazkaip is praktikos atrodo, kad daugelis kirpeju eksperimentuoja su klientu plaukais, nes amzinai rezultatai gaunasi tikrai ne tokie kokiu norisi
todel jau esu bepradedant galvoti, kad reikes paciai uzsiimti gal  g.gif

matot, as dazausi tik sruogelemis, kartais dvieju spalvu, tai pati tikrai nerizikuociau tuo usimti mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
buvau blondine, paskui gan trumpa laika - tamsi, pries kelias dienas isimeciau sviesiu sruogeliu, man lb grazu wub.gif wub.gif daze kiek supratau su 9 ir 6 proc milteliniais dazais (supratau, kad juos sumaise blush2.gif ax.gif ) tad ant gan tamsiu rudu plauku, gavosi lb sviesios sruogeles, pati tuose dalykuose nesigaudau, bet kirpeja sake, kad esu 11 lygi smile.gif zodz, esu laiminga, veidas iskart gyvesnis tapo, o ir nuotaika geresne biggrin.gif tik va, galams visai amen aleliuja, reikes pakirpti per kokius 5 cm, nes vata patapo, o ir siaip plaukai daug siurkstesni, isejus is kirpyklos ta iskart pastebejau.lb velias, anksciau budavo ikisus pirstus juos "prasukuodavau", dabar pirstai stringa doh.gif bet as vis tiek laiminga, nes sviesi cool.gif biggrin.gif tik kazin ateity nenukris puse plauku g.gif to tai nenoreciau
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 04 07, 16:29)
4u.gif
buvau blondine, paskui gan trumpa laika - tamsi, pries kelias dienas isimeciau sviesiu sruogeliu, man lb grazu wub.gif  wub.gif daze kiek supratau su 9 ir 6 proc milteliniais dazais (supratau, kad juos sumaise blush2.gif  ax.gif ) tad ant gan tamsiu rudu plauku, gavosi lb sviesios sruogeles, pati tuose dalykuose nesigaudau, bet kirpeja sake, kad esu 11 lygi smile.gif zodz, esu laiminga, veidas iskart gyvesnis tapo, o ir nuotaika geresne biggrin.gif tik va, galams visai amen aleliuja, reikes pakirpti per kokius 5 cm, nes vata patapo, o ir siaip plaukai daug siurkstesni, isejus is kirpyklos ta iskart pastebejau.lb velias, anksciau budavo ikisus pirstus juos "prasukuodavau", dabar pirstai stringa doh.gif bet as vis tiek laiminga, nes sviesi cool.gif  biggrin.gif tik kazin ateity nenukris puse plauku g.gif to tai nenoreciau

nenukris nenukris, tik priziurek ir tiek;) pati sviesinu n metu ir nieko smile.gif bet kaip grazu uz tai smile.gif
Atsakyti
As irgi pagaliau gryzau prie sruogu yahoo.gif pagliau nebe ryza ir nebe geltona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 08, 09:13)
As irgi pagaliau gryzau prie sruogu  yahoo.gif pagliau nebe ryza ir nebe geltona thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, kiek vel blondiniu gryzo y gretas biggrin.gif 4u.gif As vis dar kaupiuosi pokyciams, gaivinu plaukus ir turbut sio menesio pabaigoj, geguzes pradzioj sruoginsiu smile.gif
Atsakyti
Noreciau pabandyti isgirta Keune 1517, gal zinote, kurioje kirpykloje dirba su sia kosmetika? 4u.gif
Atsakyti
Kokiame mieste?
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2011 04 08, 09:51)
Niu va, kiek vel blondiniu gryzo y gretas biggrin.gif  4u.gif  As vis dar kaupiuosi pokyciams, gaivinu plaukus ir turbut sio menesio pabaigoj, geguzes pradzioj sruoginsiu smile.gif

Laukiam gryztancios biggrin.gif
As tai ir buvau blondine tik ne tokia spalva kokios norejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš Pelenė @ 2011 04 08, 11:56)
Noreciau pabandyti isgirta Keune 1517, gal zinote, kurioje kirpykloje dirba su sia kosmetika? 4u.gif

Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje nezinau, zinau tik kur Kaune galima isigyti ir kur dazo, bet manau parasys Vilnietes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš Pelenė @ 2011 04 08, 16:00)

Lazdynuose/Bukciuose žinau. Kur yra parduotuvė Iki, ten viduj kirpykla yra ir jie prekiauja Keune.
Atsakyti