Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Dioryte @ 2012 10 04, 20:32)
nu jau... gal nereikia taip stipriai? skonio reikalas, kaip kam patinka, o beje jus net nezinot kaip is tikruju realiai ji atrode, tai cia manau jus per suriai  schmoll.gif  g.gif  smile.gif

Nemanau,kad reikia turėti daug fantazijos, kad galėtum įsivaizduoti "įspūdingai baltus plaukus prie soliariuminės odos" biggrin.gif Tokių nemažai gatvėse (nors panašu, kad dauguma ateina į protą), o šitoks derinys niekada nebuvo gražus ir skoningas. Suraskit bent vieną normalų stilistą kuris jums pasakys kitaip. Ir taip,parašiau tiesiai šviesiai,taip, kaip ir pasakyčiau tokiu atveju, nes nemanau,kad peikti prastą skonį yra nusikaltimas.
P.S. Aš UŽ skoningai,natūralaus atspalvio šviesius plaukus,todėl ir esu šioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
ne i tema as biski, bet nu grazu sviesus plaukai ir idegis wub.gif user posted image

kaip vadinas si blond atspalvis pas pikul?? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 04, 22:38)

Geriau pasidalinkit ką dar naudojat plaukų galiukams?

Beja turiu draugę, jos nušviesinti plaukai be proto ploni, gal ką patarsite?
Aš jai siūlau nebešviesinti, atgaivinti plauką..

man labai padejo macadamia plauku kauke. Beje, nusipirkau garnier plauku aliejuka, tai nepatinka. jokio efekto nepadare.

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 05, 11:02)

kaip vadinas si blond atspalvis pas pikul?? 4u.gif

man taip pat labai grazi pikul plauku spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 10 05, 11:18)
man labai padejo macadamia plauku kauke. Beje, nusipirkau garnier plauku aliejuka, tai nepatinka. jokio efekto nepadare.

O kuom būtent nepatiko? smile.gif

Ar kuri naudojat kokias ampules plaukams?
Atsakyti
Žinau, kad temoje nurodytos blondinės tiesiaplaukės, iš tiesų aš plaukus tiesinu, nes nusikirpau trumpai, ale kare stiliumi,o pačios plaukai banguoti,tad noriu vis tiek pasiteirauti ką naudoti prieš tiesinant plaukus, gal kuri nors ką naudoja,kad ta drėgmė liktų??
Atsakyti
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 05, 11:24)
O kuom būtent nepatiko?  smile.gif

nu kazkaip juo ir dregnus po plovimo plsukus tepiau, bandziau ir sausus, nu bet nepatiko man, lyginant su kitais aliejukais tai tikras s... Nesu avono megeja, bet kazkada seniai buvau bandziusi seruma galiukams, Avon Advance Techniques, tai jau net tas zymiai geresnis. Man asmeniskai, labai patiko aliejukas Beaver high gloss. Jis gerai isigeria i plaukus, galiukus sulygina, jei buna pasisakoje, ir siaip po plovimo isdziovinus plaukus dziovintuvu gerai suglotnina. Kaip tik jau baigdineju, reiks naujo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 10 05, 15:22)
nu kazkaip juo ir dregnus po plovimo plsukus tepiau, bandziau ir sausus, nu bet nepatiko man, lyginant su kitais aliejukais tai tikras s... Nesu avono megeja, bet kazkada seniai buvau bandziusi seruma galiukams, Avon Advance Techniques, tai jau net tas zymiai geresnis. Man asmeniskai, labai patiko aliejukas Beaver high gloss. Jis gerai isigeria i plaukus, galiukus sulygina, jei buna pasisakoje, ir siaip po plovimo isdziovinus plaukus dziovintuvu gerai suglotnina. Kaip tik jau baigdineju, reiks naujo smile.gif
user posted image

Aišku. Na, sakiau bandysiu makadamijų aliejų nusipirkti, kaip tik viena parašė mamytė, kad PC "Molas" yra pilstomo bigsmile.gif
Atsakyti
man ir lb.grazi Pikul spalva,senai galvoju kazi kuo jai dazo,labai lygi spalva,
as jau pavargau nuo paiesku,eidavau pas kirpeja,saknis dazydavo kreminiais dazais ,perejimas matydavos,virsugalvis geltonesnis,greit riebaluodavos,tada virsugalvis dar paryzeja.tada vel perejau prie dazu,nors riebaluodavos ne taip greit,drauge pati dazo sayoss užsales perlas,pabandziau,na nieko nesiskyre nei kad pas kirpeja. ir visgi pas ka perejimo nesimato,kaip jums pavyksta,kokie kreminiai geriausiai nubalintu? taip noris lygiu kaip Pikul plauku,ir kirpejom nesigauna,o gal tik toms nesigauna...patarkit...
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2012 10 06, 23:24)
as jau pavargau nuo paiesku,eidavau pas kirpeja,saknis dazydavo kreminiais dazais ,perejimas matydavos,virsugalvis geltonesnis,greit riebaluodavos,tada virsugalvis dar paryzeja.tada vel perejau prie dazu,nors  riebaluodavos ne taip greit,drauge pati dazo sayoss užsales perlas,pabandziau,na nieko nesiskyre nei kad pas kirpeja. ir visgi pas  ka perejimo nesimato,kaip jums pavyksta,kokie kreminiai geriausiai nubalintu? taip noris lygiu kaip Pikul plauku,ir kirpejom nesigauna,o gal tik toms nesigauna...patarkit...

Kas kiek laiko dažote ir maždaug kiek cm nuaugimas būna?!
Aš dažau šaknis kas 3-4 savaites,nes mano plaukai greitai auga ir kuo mažesnis nuaugimas tuo geriau nusidažo man šaknys..Manau, kad nesimatytų perėjimo, turėtumėt dažyti profesionaliais dažais, ieškoti atspalvių, tonų..Draugė šviesina su Keune dažais, tai kiek žinau maišo kelis atspalvius ir jokių perėjimų nesimato smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥SL♥: 06 spalio 2012 - 22:53
QUOTE(renatuxaass @ 2012 10 07, 00:24)
as jau pavargau nuo paiesku,eidavau pas kirpeja,saknis dazydavo kreminiais dazais ,perejimas matydavos,virsugalvis geltonesnis,greit riebaluodavos,tada virsugalvis dar paryzeja.tada vel perejau prie dazu,nors  riebaluodavos ne taip greit,drauge pati dazo sayoss užsales perlas,pabandziau,na nieko nesiskyre nei kad pas kirpeja. ir visgi pas  ka perejimo nesimato,kaip jums pavyksta,kokie kreminiai geriausiai nubalintu? taip noris lygiu kaip Pikul plauku,ir kirpejom nesigauna,o gal tik toms nesigauna...patarkit...

esu daziusi plaukus kur ir Pikul... Tikrai rekomenduoju si salona - Divalta. asmeniskai daziausi pas Renata. Kartais matydavau ir Oksana sedint su dazais ant galvytes. Tikrai verta lankytis siame salone, jei leidzia kisene.. Man, deja, atejus krizei, 300 Lt i men buvo per brangu. Cia su saknu dazymu, nyblukusiu plauku tonavimu, kirpimu ir superine procedura mano ploniems laukams Inner effekt... Dabar gal ir daugiau kainuotu visas kompleksas g.gif
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2012 10 06, 22:03)
esu daziusi plaukus kur ir Pikul... Tikrai rekomenduoju si salona - Divalta. asmeniskai daziausi pas Renata. Kartais matydavau ir Oksana sedint su dazais ant galvytes. Tikrai verta lankytis siame salone, jei leidzia kisene.. Man, deja, atejus krizei, 300 Lt i men buvo per brangu. Cia su saknu dazymu, nyblukusiu plauku tonavimu, kirpimu ir superine procedura mano ploniems laukams Inner effekt... Dabar gal ir daugiau kainuotu visas kompleksas  g.gif

As pas Renata irgi tvarkausi plaukucius. Ji thumbup.gif Ji ne tik isgavo mano norima spalva, bet ir atstate plauku zvilgesi, glotnuma, issaugojo mano plauku ilgi (net atsiauginau nemazai ax.gif ) Aisku, kainuoja tai doh.gif Bet verta moketi pinigelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menuliodukra: 07 spalio 2012 - 07:41
QUOTE(elenitta74 @ 2012 10 07, 00:03)
esu daziusi plaukus kur ir Pikul... Tikrai rekomenduoju si salona - Divalta. asmeniskai daziausi pas Renata. Kartais matydavau ir Oksana sedint su dazais ant galvytes. Tikrai verta lankytis siame salone, jei leidzia kisene.. Man, deja, atejus krizei, 300 Lt i men buvo per brangu. Cia su saknu dazymu, nyblukusiu plauku tonavimu, kirpimu ir superine procedura mano ploniems laukams Inner effekt... Dabar gal ir daugiau kainuotu visas kompleksas  g.gif

Kaip suprantu salonas Vilniuje?
Na, 300 Lt mokėti už dažymą su kirpimu man schmoll.gif
Atsakyti