Sveikos,
Aš dažausi Garnier 10.13 dažais, jie man patiko ir svarbiausia tinka spalva. Šiuo metu plaukus nusitrumpinau iki kare stiliaus kirpimo..Sakykit ką jūs naudojat, jei plaukas turi daug raudono pigmento? Esu nusipirkusi Cehko firmos pilkintoją,bet ir tie keli lašiukai padaro plaukus žilus O man patinka smėlio blondinė..
QUOTE(Claude @ 2012 10 04, 19:48)
Baisiausias derinys ir didžiausias skonio neturėjimas koks begali būti
Nu nejuokinkit tiktai, nei isivaizduoji kas ir kaip nei snekek ka nereikia beje, nuomones niekas neklause, panele klause patarimo del dazu, ji gavo, o tu cia isvis ne i tema, pas tave neklause ar tau grazu ar skoninga ar ne, kam visciuko spalva skoninga, o kam ryza, taip kad gerbiamoji prasovei biski cia taip rasydama.
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 09 22, 17:04)
neviena kirpeja man sake, kad plaukai pasvieses tik su miltukais..iprasti dazai ju net neims. Mano plauku spalva buvo ryza(orandziniai auksine). Palaukiau du men kol praeis po paskutinio dazymo ir pati nusidaziau plaukus. rezultatu patenkinta. Gavos pelenu sviesi spalva,lb naturaliai atrodo. I Dazus iasinau macadamia oil.
Kur jį pirkote? Jei galite plačiau apie tą aliejų ar jį tik dažant naudojat?
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 04, 22:36)
Sveikos,
Aš dažausi Garnier 10.13 dažais, jie man patiko ir svarbiausia tinka spalva. Šiuo metu plaukus nusitrumpinau iki kare stiliaus kirpimo..Sakykit ką jūs naudojat, jei plaukas turi daug raudono pigmento? Esu nusipirkusi Cehko firmos pilkintoją,bet ir tie keli lašiukai padaro plaukus žilus O man patinka smėlio blondinė..
smelio blondine gavausi netycia. Tiesiog ant ryzai orandziniu plauku uzdaziau garnier 111 ir tokia gavaus. Man jis isstume ta raudona pigmenta,net nustebau. Siuo metu net pilkintojo nereikia
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 04, 21:49)
smelio blondine gavausi netycia. Tiesiog ant ryzai orandziniu plauku uzdaziau garnier 111 ir tokia gavaus. Man jis isstume ta raudona pigmenta,net nustebau. Siuo metu net pilkintojo nereikia
Aš be pilkintojo niekaip, nes tuomet labai ryškiai matosi nuaugimo linija ir nuaugę plaukai būna ryži
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 04, 22:42)
Kur jį pirkote? Jei galite plačiau apie tą aliejų ar jį tik dažant naudojat?
tiesiog kai daziau plaukus i dazu misini ilasinau macadamia oil alieju(pora lasu). Jis skirtas stipriai pazeistiems plaukams. Del to man po dazymo plaukuciai nenukrito ir isliko nesugadinti. Pirma karta taip pabandziau ir nenusivyliau. Aisku ji naudoju ir po kiekvieno galvos plovimo. Pirkau akropoly kaune cascadoj. Dar maciau kosmadoj ir kristianoj yra:)
QUOTE(ma_za @ 2012 10 04, 21:39)
Nu nejuokinkit tiktai, nei isivaizduoji kas ir kaip nei snekek ka nereikia beje, nuomones niekas neklause, panele klause patarimo del dazu, ji gavo, o tu cia isvis ne i tema, pas tave neklause ar tau grazu ar skoninga ar ne, kam visciuko spalva skoninga, o kam ryza, taip kad gerbiamoji prasovei biski cia taip rasydama.
Nesureaguokite taip
Visos turim nuomonę ir teisę į ją, nemanau,kad norėta Jus įžeisti..tik pasakyta nuomonė, kuri nesutampa su Jūsų, todėl gerbkite kitų nuomonę ir mes gerbsim Jūsų
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 04, 21:55)
tiesiog kai daziau plaukus i dazu misini ilasinau macadamia oil alieju(pora lasu). Jis skirtas stipriai pazeistiems plaukams. Del to man po dazymo plaukuciai nenukrito ir isliko nesugadinti. Pirma karta taip pabandziau ir nenusivyliau. Aisku ji naudoju ir po kiekvieno galvos plovimo. Pirkau akropoly kaune cascadoj. Dar maciau kosmadoj ir kristianoj yra:)
Super Cascadoj nuolaidų turiu, reikės nusipirkti..kokia kaina?
Aš ilgą laiką naudojau Alfaparf priemones, man jos super,bet norisi išbandyti ir kitas..
mokejau lygtais 115lt uz macadamia oil,pirkau didesni kieki. kaip sakoma apie ta alieju, karta pabandes negali sustot
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 04, 22:02)
mokejau lygtais 115lt uz macadamia oil,pirkau didesni kieki. kaip sakoma apie ta alieju, karta pabandes negali sustot
Dėkui už info
QUOTE(♥SL♥ @ 2012 10 04, 22:00)
Nesureaguokite taip
Visos turim nuomonę ir teisę į ją, nemanau,kad norėta Jus įžeisti..tik pasakyta nuomonė, kuri nesutampa su Jūsų, todėl gerbkite kitų nuomonę ir mes gerbsim Jūsų
cia tik tarp kitko... bet isreiskiant nuomone reikia likti tolerantiskiems, del to taip ir sureaguota
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 04, 22:02)
aš jį plaukų galams naudoju, tepu išplautus drėgnus, tikrai superinis pabandžiau ir pirksiu vėl
QUOTE(Dioryte @ 2012 10 04, 22:21)
cia tik tarp kitko... bet isreiskiant nuomone reikia likti tolerantiskiems, del to taip ir sureaguota
Na, moteris parašė tiesiai šviesiai, kitoji irgi sureagavo tiesiai šviesiai Pritariu dėl tolerantiškumo Manau gilintis neverta, ne apie tai tema
---
Geriau pasidalinkit ką dar naudojat plaukų galiukams?
Beja turiu draugę, jos nušviesinti plaukai be proto ploni, gal ką patarsite?
Aš jai siūlau nebešviesinti, atgaivinti plauką..