Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

labas,ar naudojat kas nors OROFLUIDO priemones plaukams,kokie atsiliepimai butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 20, 13:29)
Vandenilio peroksidas susidaro fermento gliukozės oksidazės esančio medaus lėtu atpalaidavimo būdu. Tampa aktyvus tik tada, kai medu atskiedziame, nes tam reikia deguonies reakcijos. Taigi sviesinamajy poveiky galim paaiskinti tuo, kad medus skiedziamas su vandeniu, alyvuogiu aliejumi, cinamonu - jie padeda suaktyvinti medaus sviesinamasias savybes. Taip pat tam ytaka turi oras, siluma ir sviesa 4u.gif

geras, reiks isbandyti thumbup.gif tik medus bet koks tinka? beje, prisijungiu ir as prie jus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 02, 15:51)
geras, reiks isbandyti  thumbup.gif  tik medus bet koks tinka? beje, prisijungiu ir as prie jus  ax.gif  4u.gif

Rasiau, kad medus tinka tik naturalus, nepasterizuotas, nes tik jame yra aptikta sviesinamojo poveikio, nes jis kaip antiseptikas zaizdoms dezinfekuot tinka ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 02, 18:41)
Rasiau, kad medus tinka tik naturalus, nepasterizuotas, nes tik jame yra aptikta sviesinamojo poveikio, nes jis kaip antiseptikas zaizdoms dezinfekuot tinka ir t.t. 4u.gif

soriukas, nemaciau 4u.gif tiksliau neskaiciau... blush2.gif ax.gif o kaip tiksliau ja pasiruosti?
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2012 09 02, 18:48)
soriukas, nemaciau  4u.gif  tiksliau neskaiciau... blush2.gif  ax.gif  o kaip tiksliau ja pasiruosti?

As cia per kelias temas rasau ta paty kartais, tai susimaisau, kur aprasyma ykisau, o kur recepta blush2.gif
1/4 puodelio medaus
1/3 vandens
1 arbatinis saukstelis cinamono
1 arbatinis saukstelis al. aliejaus

Viska ismaisyti, palikti nusistoveti porai valandu ir prasom jau tept, kaip tik norit sviesint, laikyti nuo poros valandu iki pernakt 4u.gif

http://www.youtube.c...ZI&feature=plcp

Kitos pila medu, kondicionieriu ir cinamona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 02, 19:13)
As cia per kelias temas rasau ta paty kartais, tai susimaisau, kur aprasyma ykisau, o kur recepta blush2.gif
1/4 puodelio medaus
1/3 vandens
1 arbatinis saukstelis cinamono
1 arbatinis saukstelis al. aliejaus

Viska ismaisyti, palikti nusistoveti porai valandu ir prasom jau tept, kaip tik norit sviesint, laikyti nuo poros valandu iki pernakt 4u.gif

http://www.youtube.c...ZI&feature=plcp

Kitos pila medu, kondicionieriu ir cinamona 4u.gif

aciu, reiks tikrai isbandyti 4u.gif
Atsakyti
neviena kirpeja man sake, kad plaukai pasvieses tik su miltukais..iprasti dazai ju net neims. Mano plauku spalva buvo ryza(orandziniai auksine). Palaukiau du men kol praeis po paskutinio dazymo ir pati nusidaziau plaukus. rezultatu patenkinta. Gavos pelenu sviesi spalva,lb naturaliai atrodo. I Dazus iasinau macadamia oil. gal tas aliejus dave stipresni rezultata?

sitie lb geri wub.gif user posted image
Atsakyti
kur dingo visos blondinukes??? 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif gruodzio menesi planuoju pakoreguot savo plaukuciu atspalvi. Per sventes norisi groziu suspindet mirksiukas.gif Is anksto galvoju, nes paskui bus daug darbu ir nebus kada blush2.gif noreciau buti perlo blondine. daba esu smeline tarp 8 ir 9 nr. Gal kuri nors galesit rekomendot plauku dazus kurie pasizymi graziu saltu blond atspalviu gausa ax.gif blush2.gif noriu buti lb sviesi,bet kad nebutu "pigi" spalvyte, o tokia subtilesne ir lb sviesi 4u.gif is anksto aciu uz atsakyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 10 04, 11:51)
kur dingo visos blondinukes??? 4u.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  gruodzio menesi planuoju pakoreguot savo plaukuciu atspalvi. Per sventes norisi groziu suspindet mirksiukas.gif  Is anksto galvoju, nes paskui bus daug darbu ir nebus kada blush2.gif  noreciau buti perlo blondine. daba esu smeline tarp 8 ir 9 nr. Gal kuri nors galesit rekomendot plauku dazus kurie pasizymi graziu saltu blond atspalviu gausa ax.gif  blush2.gif noriu buti lb sviesi,bet kad nebutu "pigi" spalvyte, o tokia subtilesne ir lb sviesi 4u.gif  is anksto aciu uz atsakyma biggrin.gif

Laba smile.gif kiek suprantu is tavo postu tai lb experimentuoji su plaukuciais, atsargiai nes gali but kaip man, turejau kirptis 3cm ilgio;(( na jau atsiauginau si ta, bet nors isvajotoji spalva ant galvos:D mano lb tamsus plaukai, ir kiek suprantu avatare cia tu pati? g.gif gal net tamsesni nei foto, bet as buvau lb balta , kaip tu sakai perlo blonde, plaukai su soliariumine oda kartu atrode tikrai ispudingai baltai. Zodziu ka norejau pasakyt kad dazydavau kirpykloj 2 kart, balinanciu kremu- NE MILTELIAIS, ir perlo atspalvis. Wella dazais. Tikrai rekomenduoju del spalvos, manau nenusivilsi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ma_za @ 2012 10 04, 18:19)
Laba smile.gif  kiek suprantu is tavo postu tai lb experimentuoji su plaukuciais, atsargiai nes gali but kaip man, turejau kirptis 3cm ilgio;(( na jau atsiauginau si ta, bet nors isvajotoji spalva ant galvos:D mano lb tamsus plaukai, ir kiek suprantu avatare cia tu pati?  g.gif  gal net tamsesni nei foto, bet as buvau lb balta , kaip tu sakai perlo blonde, plaukai su soliariumine oda kartu atrode tikrai ispudingai baltai. Zodziu ka norejau pasakyt kad dazydavau kirpykloj 2 kart, balinanciu kremu- NE MILTELIAIS, ir perlo atspalvis. Wella dazais. Tikrai rekomenduoju del spalvos, manau nenusivilsi  thumbup.gif

bijau.gif Baisiausias derinys ir didžiausias skonio neturėjimas koks begali būti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2012 10 04, 20:48)
bijau.gif Baisiausias derinys ir didžiausias skonio neturėjimas koks begali būti rolleyes.gif

nu jau... gal nereikia taip stipriai? skonio reikalas, kaip kam patinka, o beje jus net nezinot kaip is tikruju realiai ji atrode, tai cia manau jus per suriai schmoll.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
lb sviesus plaukai(subtiliai) ir saikingas idegis man grazu wub.gif atvarte ne as, o aktore mirksiukas.gif aciu uz patarima,lekiu pazet wella atspalviu. bigsmile.gif
Atsakyti