Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Elizabeth** @ 2012 08 18, 13:12)
Man Loreal produkcija patinka  smile.gif  dabar naudoju šią kaukę  thumbup.gif

Aha, sita kauke gerule thumbup.gif , ne viena kirpeja ja patare naudot ir nepaisant, kad si menesi 4 kart doh.gif daziau plaukus ir 1 karta nuiminejau, jie atrodo labai gerai, bet laikau as ta kauke tai gera pusdieni blush2.gif
Atsakyti
Man irgi patinka tiek Intense, tiek Absolut.
Stichija, tai ar isgavot bent kazka panasaus, ko norejot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 18, 16:12)
Man irgi patinka tiek Intense, tiek Absolut.
Stichija, tai ar isgavot bent kazka panasaus, ko norejot? g.gif

Vis dar ne doh.gif lotuliukas.gif Is mano noro buti braskine blondine , siuo metu esu pilksva blondine, na ka , kentesiu pora sav, tada bandys tonuoti tik su balzamu, nes neva plauke daug ryzo pigmento+ plaukas beveik visas zilas, deda deda 10.4 ar 9.4 - nu be sansu svelnaus persikinio atspalvio - arba labai ryza arba pilka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 08 18, 19:47)
Vis dar ne  doh.gif  lotuliukas.gif  Is mano noro buti braskine blondine , siuo metu esu pilksva blondine, na ka , kentesiu pora sav, tada bandys tonuoti tik su balzamu, nes neva plauke daug ryzo pigmento+ plaukas beveik visas zilas, deda deda 10.4 ar 9.4 - nu be sansu svelnaus persikinio atspalvio - arba labai ryza arba pilka  doh.gif

baltai pavydziu jums dabartines plauku spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 18, 19:54)
baltai pavydziu jums dabartines plauku spalvos 4u.gif

Apsikeiciam biggrin.gif , nes kiek zinau, jus ryzavota, o as tos pilkos peles ant savo galvos negaliu pakest blush2.gif Ryt bandysiu kokia minutei uzsitepy Loreal color pulse putas, kad nors kiek ryskesni atspalvi suteiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 18, 14:01)
4u.gif Geriau jau su medaus kauke sviesint, bet rezultatai labai menki ir daug kartu daryt reikia, bet bent maziau kenkia.

Ar medus tikrai šviesina blink.gif Esu keletą kartų dariusi kaukes su medumi, tai man pasirodė, kad plaukai lyg šviesesni, bet tikrai nežinojau, kad nuo medaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 08 19, 23:30)
Ar medus tikrai šviesina blink.gif  Esu keletą kartų dariusi kaukes su medumi, tai man pasirodė, kad plaukai lyg šviesesni, bet tikrai nežinojau, kad nuo medaus doh.gif

Vandenilio peroksidas susidaro fermento gliukozės oksidazės esančio medaus lėtu atpalaidavimo būdu. Tampa aktyvus tik tada, kai medu atskiedziame, nes tam reikia deguonies reakcijos. Taigi sviesinamajy poveiky galim paaiskinti tuo, kad medus skiedziamas su vandeniu, alyvuogiu aliejumi, cinamonu - jie padeda suaktyvinti medaus sviesinamasias savybes. Taip pat tam ytaka turi oras, siluma ir sviesa 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

kokį pilkintoją galėtumėte rekomenduoti? Naudoju Cehko, bet kazkaip labai pradėjo plaukus sausinti, gal dėl to, kad vasara g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 20, 13:29)
Vandenilio peroksidas susidaro fermento gliukozės oksidazės esančio medaus lėtu atpalaidavimo būdu. Tampa aktyvus tik tada, kai medu atskiedziame, nes tam reikia deguonies reakcijos. Taigi sviesinamajy poveiky galim paaiskinti tuo, kad medus skiedziamas su vandeniu, alyvuogiu aliejumi, cinamonu - jie padeda suaktyvinti medaus sviesinamasias savybes. Taip pat tam ytaka turi oras, siluma ir sviesa 4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif oho. Ačiū už tokį išsamų paaiškinimą. O tai reiškia, kad medus gali sausinti plaukus, nes peroksids sausina g.gif skaičiau, kad medus pritraukia drėgmę, tai juos vis sutepu aliejaus- medaus mišiniu.
Atsakyti
QUOTE(Noros mama @ 2012 08 20, 14:01)
Merginos,

kokį pilkintoją galėtumėte rekomenduoti? Naudoju Cehko, bet kazkaip labai pradėjo plaukus sausinti, gal dėl to, kad vasara g.gif
4u.gif

As jau kokius 5metus naudoju revlon, man jis pats geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noros mama @ 2012 08 20, 16:01)
Merginos,

4u.gif

keune silver 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2012 08 20, 19:47)
blink.gif  blink.gif  blink.gif oho. Ačiū už tokį išsamų paaiškinimą. O tai reiškia, kad medus gali sausinti plaukus, nes peroksids sausina g.gif  skaičiau, kad medus pritraukia drėgmę, tai juos vis sutepu aliejaus- medaus mišiniu.

Cia per maza norma, kad sausintu, plius aliejus pilamas, taip kad tikrai nesausina, purina neblogai sita kauke 4u.gif Turiu tris plaukus galima sakyt, bet po sios kaukes naturaliai isdziuve plaukai atrodo purus, didesnes apimties smile.gif
Atsakyti