Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 09, 11:58)
sviesus. su metais nutamsejo kazkiek, tai dabar mazdaug 7-8 nr.
Saknys su tais dazais man gaunas kazkiek kremines.

Bet pries metus as buvau tamsi, dazydavau 3 numeriu.
Dabar perline  bigsmile.gif

Aisku, netiktu tada man, naturalus tamsus, labai noreciau atsitaikyti koki atspalvi pirkt parduotuvese... Dabar gyvenu UK, kiekviena pusmeti vaziuoju i lt, perku keune 1517 plius oksidatoriu is kirpyklos, nes cia neplatina keune niekas aplink, na bent jokios info nerandu kas dazytu keune dazais... man Keune vieninteli kurie nuima oranzini tspalvi, plius plaukai labai labai atsigavo (kai namie pradejau dazyt) pries tai Lietuvoj po 380lt kirpeja imdavo, nes labai ilgi plaukai, mazdaug daug darbo, sruogeles tt... o rezultatas niekad nebuvo idealus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ngute: 09 rugpjūčio 2012 - 12:17
QUOTE(ngute @ 2012 08 09, 12:16)
Aisku, netiktu tada man, naturalus tamsus, labai noreciau atsitaikyti koki atspalvi pirkt parduotuvese... Dabar gyvenu UK, kiekviena pusmeti vaziuoju i lt, perku keune 1517 plius oksidatoriu is kirpyklos, nes cia neplatina keune niekas aplink, na bent jokios info nerandu kas dazytu keune dazais... man Keune vieninteli kurie nuima oranzini tspalvi, plius plaukai labai labai atsigavo (kai namie pradejau dazyt) pries tai Lietuvoj po 380lt kirpeja imdavo, nes labai ilgi plaukai, mazdaug daug darbo, sruogeles tt... o rezultatas niekad nebuvo idealus..

o 1511 ar bandete?
Atsakyti
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 09, 13:31)
o 1511 ar bandete?

ne, nebandziau, kazkaip patinka tas atspalvis pilkas kuri duoda, gerai nuima geltonuma... nors noretusi sviesesnes ( naudoju su stipriausiu oksidatorium, 12%) rolleyes.gif
Atsakyti
sorri jei klausimas skambes kvailai.bet ar plauku pilkintojas pvz keune silver gali panaikinti strawberry spalva ir pakeisti ja i auksine naudojant ji reguliariai ir du menesius. Taip nesinosi but ryza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 10, 17:05)
sorri jei klausimas skambes kvailai.bet ar plauku pilkintojas pvz keune silver gali panaikinti strawberry spalva ir pakeisti ja i auksine naudojant ji reguliariai ir du menesius. Taip nesinosi but ryza 4u.gif

Atsargiai su pilkinojais, nes "pernaudojant" su rausvu atspalvi ar oranziniu gali biski samanine spalva duot, net ir jeigu ne, tai purvina spalva "persistengus" duoda... reikia ziureti i atspalvius tonuojanciu dazu, geriausia nukeliauti i parduotuve kur prekiauja profesionaliom priemonem..
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 10, 17:05)

O kokios firmos ir koki numeri naudojat strawberry spalva isgaut? As kaip tik kamuojuosi, noredama toki isgaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 08 11, 22:42)
O kokios firmos ir koki numeri naudojat strawberry spalva isgaut? As kaip tik kamuojuosi, noredama toki isgaut  blush2.gif

ne savo noru vaikstau tokia spalva 4u.gif buvo atliktas spalvos nuemimas is mahagony brown(4nr) tai ir gavausi tokia....norejau but blondine lotuliukas.gif
pasiziurekit loreal,syoss ar kt internetine svetainese paletes,turetu buti jusu norimas atspalvis 4u.gif
Atsakyti
sveiki. Noreciau patarimo 4u.gif siuo metu plauku spalva tokia,tas ryzumas apsiplove. Bet plaukuciai vis dar nudeginti...user posted image

jei reguliariai naudociau sia priemone ar jie pasviesetu ir nenukristu?(jos sudety yra peroksido). Taip nefaina buti ryza blush2.gif cray.gif

john frieda sheer go blonderuser posted image

Atsakyti
Plaukus susivarysit taip, kad suku net neykisit 4u.gif As naudojau jy sia vasara kokius 5 kartus, plaukai mano ir taip slenka, tai dar trukinet pradejo irgi doh.gif Kai jau nudeginti, tai labai juos myleti ir saugot reikia, o tokius dalykus pamirst, nes patikekit, blogis plaukams 4u.gif Geriau jau su medaus kauke sviesint, bet rezultatai labai menki ir daug kartu daryt reikia, bet bent maziau kenkia.
Panaudokit gilaus atstatymo produktus - pvz. man padejo schwarzkopf repair rescue kaukytes mazuose 10-12 ml pakeliuose. Bent jau primaitina plauka taip, kad netrukineja ir nesijaucia sausumo.
Atsakyti
Man Loreal produkcija patinka smile.gif dabar naudoju šią kaukę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 18, 15:01)
Plaukus susivarysit taip, kad suku net neykisit 4u.gif As naudojau jy sia vasara kokius 5 kartus, plaukai mano ir taip slenka, tai dar trukinet pradejo irgi doh.gif Kai jau nudeginti, tai labai juos myleti ir saugot reikia, o tokius dalykus pamirst, nes patikekit, blogis plaukams 4u.gif Geriau jau su medaus kauke sviesint, bet rezultatai labai menki ir daug kartu daryt reikia, bet bent maziau kenkia.
Panaudokit gilaus atstatymo produktus - pvz. man padejo schwarzkopf repair rescue kaukytes mazuose 10-12 ml pakeliuose. Bent jau primaitina plauka taip, kad netrukineja ir nesijaucia sausumo.

aciu uz patarima 4u.gif mane tik ir gelbsti loreal professional bei macadamijos:)isigysiu stilinga kepuraite ir toliau puoselesiu plaukus:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 18, 15:13)
aciu uz patarima 4u.gif mane tik ir gelbsti loreal professional bei macadamijos:)isigysiu stilinga kepuraite ir toliau puoselesiu plaukus:) 4u.gif

O tai kam tos kepuraites prisireike? g.gif
Atsakyti