ka manot jei spalva imciau su sia priemone pati?
kazkada kai emiau spalva nuo juodu lyg varnas plauku,man gavos lb sviesaus apelsino spalva.
As neturiu ka pasakyt apie priemones is parduotuves, tiesiog ju niekada nenaudojau isskyrus colorb4 is uk Ka rekomenduoju is kirpykliniu priemoniu/dazu, yra tai, ka maciau seminaruose ar stebedama kolegu kirpeju darba ir pati pirkdavau jas
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 29, 13:42)
Padaryt spalvos plovima ir dazyt, kadangi del jusu dabartines turimos spalvos rezultato neymanoma nuspet, nes teks pereiti per visas pigmento isemimo fazes - raudona-oranzine-geltona-sviesiai geltona - tad planas keisis priklausomai nuo to, kaip pasiseks. Nes kuo maziau dazysit pasaliniais atspalviais ir bandysit isimt lauk raudona, tuo geriau turetu gautis Spalvos nuplovima rekomenduociau pasidaryt pas kirpeja Nes labai svarbu, kad butu atlikta su gera priemone, kokybiskai, tinkamai.
labai teisingai surasyta.
o sitos spalvos irgi geriau nebandykit ant nusviesintu ar kaip kitaip pazeistu sviesiu, apysviesiu plauku-
nes tos plauku vietos kur labiau pazeistos ir isauseje nusidazo smarkiai pilkai, kitos gelsvai, plaukai patampa margi ir labai bjauriai ziurisi. is praktikos sakau.brrr...
sita grazi spalvyte ir i pilkuma nemeta. 102nr
buvau kirpykloj pasikonsultuot,tai kirpeja itikino nusidazyt pas ja(nors neketinau). Tiesiog tik nueme spalva ir liepe 2 men nieko nedaryt:)
rezultatas atrodo taip ,aisku ir plaukai nudeginti
is tokios varines spalvos apskritai imanoma tapti blondine?
rezultatas atrodo taip ,aisku ir plaukai nudeginti
is tokios varines spalvos apskritai imanoma tapti blondine?
Pamirskit pora menesiu dazymus ir rupinkites plaukais, kol dar nepabego nuo jusu Tai ruda, tai raudona, o dabar dar blondine norit but.. Kas toliau?
jau padejau taska plauku dazymo maratone:) busiu sviesi ir viska leisiu atlikti kirpejai. Pati nieko nedarysiu. Ties viena spalva apsistosiu:)
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 08 01, 13:04)
jau padejau taska plauku dazymo maratone:) busiu sviesi ir viska leisiu atlikti kirpejai. Pati nieko nedarysiu. Ties viena spalva apsistosiu:)
Na ziurekit, is savo patirties galiu pasakyt, kad po tokiu maratonu plaukai jau grazus nebus, teks daug vargo ydeti, kol jie tokie atrodys, o jeigu esat naturaliai tamsoka, vargins ataugancios saknys irgi. As va 6 metus tamsi-sviesi-tamsi-sviesi ir plaukai nuo liemeneles sagteles sutrumpejo auksciau peciu O sviesinant ( ypac, jei plaukai sunkiai tam pasiduoda), sunku uzsiauginti plaukus, tad tikiuos nesigailesit
plaukai mano naturalus nera lb tamsus,kazkur tarp 8 ir 7 nr
QUOTE(*Toshiba* @ 2012 08 08, 22:29)
O kokia Jusu naturali spalva?
QUOTE(ngute @ 2012 08 09, 10:34)
O kokia Jusu naturali spalva?
sviesus. su metais nutamsejo kazkiek, tai dabar mazdaug 7-8 nr.
Saknys su tais dazais man gaunas kazkiek kremines.
Bet pries metus as buvau tamsi, dazydavau 3 numeriu.
Dabar perline