QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 04 23, 15:08)
Sveikos blondinukės
norėčiau sakyti, kad jungiuosi į jūsų gretas, bet mano situacijoj geriau skamba "jungčiausi į geltonų viščiukių gretas"
Esu beviltiškoj padėty
Po paskutinio apsilankymo pas kirpėją ir pageidavimo gražiai nušviesinti ''natūraliais buvusius pilkus, daug metų dažytus milteliais (nesmerkit mergytės, nes spalva gaudavosi neįtikėtinai graži), sruogintus tamsiau, galop - nutamsinus visus iki tamsaus šokolado spalvos, vėl sruogomis šviesintus (keliskart) plaukus" grįžau namo ir prapliupau ašarom... Ant galvos - absoliutus 'gelsvo atspalvio bardakas''
Kirpėja nutepė visus plaukučius dažais (pavadinimo nžn.), ''įmetė'' keletą sruogų ''miltelinių'' ir užtikrino mane, kad rezultatas bus puikus
Mano akimis žiūrint rezultatas toks - kad į veidrodį nuo šeštadienio negaliu žiūrėti
Ten, kur buvo ataugusios pilkos šaknys (2 cm.)ir kitose vietose per visą plauko ilgį, dabar akis bado gelsvas ''viščiuko'' atspalvis...
Niekada neturėjau tokios bėdos. Iki šiol
Todėl labai prašau jūsų patarimo - kokius dažiukus nusipirkti ir nusitepti plaukučius namų sąlygom, kad numuštų tą bjaurų "viščiukyną"??? Žiūriu, čia išgirti Loreal 10.21 Ar gelbėtų mano situacijoj???
Plaukai vidutinio ilgio, žemiau menčių.
Štai mano istorjia
PRAŠAU nuoširdžių patarimų, blondinukės
QUOTE(vienintelė @ 2012 04 23, 15:14)
gal nepulkit dažyti, tik su pilkintoju pabandykit, geltonuma turėtu nugesinti
pvz man pilkintojas nepadejo
tik dar labiau ta saknu geltonuma isryskino,buvau geltona/ryza
tai teko zygiuoti pas kirpeja, kad perdazytu.Dabar po puses metu dazymu, nes susigundziau, akd visa galva butu vienos grazios sviesios spalvos (pries tai sruogelemis sviesinau) pagaliau einu link normalios sviesios spalvos. Kol kas nesu absoliuciai patenkinta vaizdu......