Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 02, 17:01)
mano drauge daze sitais,tai gavos sviesi grazi spalva.
va tokia 4u.gif user posted image

Oi, man toks atspalvis netinka doh.gif Aciu, kad paraset 4u.gif

Kas dazotes su Keune 1517 ar labai sviesiai nukanda? Noriu plauku i pilkuma, bet ne super sviesiu doh.gif Kirpeja spalvos neisgauna, gaunuosi tiesiog sviesi, man per gelsva ir per sviesu, noriu salto atspalvio doh.gif

Keune 1517 atspalvis idealus. Kazin, ne tokie sviesus dazai kaip "ima" plaukus? Tarkim Keune 1001 (ash blond) - niekas nebandet? ax.gif
Atsakyti
[quote=snowlady,2012 07 04, 17:20]
[quote=Isdykelle,2012 07 02, 17:04]
jusu plaukai nuostabus!!! 4u.gif va cia gryniausias irodymas,kad nusviesinti plaukai gali buti nenusiure ir pan.
[/quote]
Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2012 06 30, 00:06)

man jūsų plaukai irgi lb gražūs 4u.gif

jaučiu savo plaukų niekada nepavyktų taip nušviesinti ir kad jie dar taip puikiai atrodytų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniete1121 @ 2012 06 04, 12:08)
LAba, gal kuri dazote naturaliais dazais? visada dazydavau keune 1517 bet dabar noriu pereit prie naturaliu, gal ka rekomenduotumet? ax.gif

aš jau metus laiko dažausi Naturtint dažais, pasiskaitinėkite internete, aš esu patenkinta, nors šviesumo kokio noriu nesigauna, bet užtat plaukai patape daug geresni ir nelūžinėja.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 04, 19:21)
Oi, man toks atspalvis netinka  doh.gif Aciu, kad paraset  4u.gif

Kas dazotes su Keune 1517 ar labai sviesiai nukanda? Noriu plauku i pilkuma, bet ne super sviesiu  doh.gif Kirpeja spalvos neisgauna, gaunuosi tiesiog sviesi, man per gelsva ir per sviesu, noriu salto atspalvio  doh.gif

Keune 1517 atspalvis idealus. Kazin, ne tokie sviesus dazai kaip "ima" plaukus? Tarkim Keune 1001 (ash blond) - niekas nebandet?  ax.gif

na, kai bandziau tapti blondine, tai kirpeja po sviesinimo milteliais dedavo keune 1517 tona, deja, budavau ir prie saknu gelsva kazkokia, bet cia turbut reiktu, kad peroksida detu ant mano galvos 12% ir buciau balta, tik kad su siaudais ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
esu ilgaplauke, sviesi sruoguota blondine.sumasciau dazyti visa galva.
Su Keune natural color..light blonde 8,,,gal dazote kuri tokia spalva>butu idomu pamatyti kaip atrodo visi plaukai smile.gif jei kuri dazote imeskite savo foto 4u.gif
arba i AZ cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo escada*: 09 liepos 2012 - 17:48

sveikutes 4u.gif nusprendziau,kad vėl noriu buti sviesaus perlo blondine. siuo metu esu raudona,atitinku 4 nr. Plaukai ploni,sausi,pazeisti,siek tiek nusiure,padeti taiso,kad naudoju geras priemones. Ka patartumet man daryt? Nu trumpu plauku niekaip nenoriu doh.gif (turiu omenyje ju nuluzima,nukritima). Is anksto lb aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Hypnotic Poison, manau ir pati suprantat, jog esant tokiai plaukų būklei ("plaukai ploni,sausi,pazeisti,siek tiek nusiure"), šviesinimas, o ypač kardinalus - į perlo blondinę, būtų tolygus galutiniam susidorojimui su plaukais unsure.gif Pagailėt jų nors kiek, minėjot, jog šiuo metu naudojat geras priemones, galbūt dar papildomai reiktų palepint kaukėmis, aliejukais, kad plaukučiai nors kiek atsigautų ir sustiprėtų. Suprantu norą pasikeist čia ir dabar, bet kažin ar verta šitaip rizikuot schmoll.gif
Atsakyti

naudoju gerus aliejukas,kaukes ax.gif duosiu minimum pusmeti jiems atsigaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 13, 10:07)
sveikutes 4u.gif  nusprendziau,kad vėl noriu buti sviesaus perlo blondine. siuo metu esu raudona,atitinku 4 nr. Plaukai ploni,sausi,pazeisti,siek tiek nusiure,padeti taiso,kad naudoju geras priemones. Ka patartumet man daryt? Nu trumpu plauku niekaip nenoriu doh.gif (turiu omenyje ju nuluzima,nukritima). Is anksto lb aciu uz atsakyma 4u.gif

Pasakysiu, kaip mano kolege sakydavo - padazykit daugiau tokius sugadintus plaukus, nukris, teks eziuku nusikirpt, peruku spalvas galesit keist pagal nuotaikas, bus maziau problemu biggrin.gif 4u.gif
O jei rimtai - palikit plaukus ramybej, arba tai kas is ju liko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 14 liepos 2012 - 14:48
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 04 23, 15:08)
Sveikos blondinukės smile.gif

norėčiau sakyti, kad jungiuosi į jūsų gretas, bet mano situacijoj geriau skamba "jungčiausi į geltonų viščiukių gretas" blink.gif Esu beviltiškoj padėty doh.gif Po paskutinio apsilankymo pas kirpėją ir pageidavimo gražiai nušviesinti ''natūraliais buvusius pilkus, daug metų dažytus milteliais (nesmerkit mergytės, nes spalva gaudavosi neįtikėtinai graži), sruogintus tamsiau, galop - nutamsinus visus iki tamsaus šokolado spalvos, vėl sruogomis šviesintus (keliskart) plaukus" grįžau namo ir prapliupau ašarom... Ant galvos - absoliutus 'gelsvo atspalvio bardakas'' cray.gif Kirpėja nutepė visus plaukučius dažais (pavadinimo nžn.), ''įmetė'' keletą sruogų ''miltelinių'' ir užtikrino mane, kad rezultatas bus puikus doh.gif  doh.gif  doh.gif  Mano akimis žiūrint rezultatas toks - kad į veidrodį nuo šeštadienio negaliu žiūrėti cray.gif Ten, kur buvo ataugusios pilkos šaknys (2 cm.)ir kitose vietose per visą plauko ilgį, dabar akis bado gelsvas ''viščiuko'' atspalvis...
Niekada neturėjau tokios bėdos. Iki šiol verysad.gif
Todėl labai prašau jūsų patarimo - kokius dažiukus nusipirkti ir nusitepti plaukučius namų sąlygom, kad numuštų tą bjaurų "viščiukyną"??? Žiūriu, čia išgirti Loreal 10.21 Ar gelbėtų mano situacijoj???
Plaukai vidutinio ilgio, žemiau menčių.
Štai mano istorjia verysad.gif PRAŠAU nuoširdžių patarimų, blondinukės help.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 04 23, 15:14)
gal nepulkit dažyti, tik su pilkintoju pabandykit, geltonuma turėtu nugesinti mirksiukas.gif

pvz man pilkintojas nepadejo schmoll.gif tik dar labiau ta saknu geltonuma isryskino,buvau geltona/ryza doh.gif tai teko zygiuoti pas kirpeja, kad perdazytu.Dabar po puses metu dazymu, nes susigundziau, akd visa galva butu vienos grazios sviesios spalvos (pries tai sruogelemis sviesinau) pagaliau einu link normalios sviesios spalvos. Kol kas nesu absoliuciai patenkinta vaizdu......
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 14, 16:48)
Pasakysiu, kaip mano kolege sakydavo - padazykit daugiau tokius sugadintus plaukus, nukris, teks eziuku nusikirpt, peruku spalvas galesit keist pagal nuotaikas, bus maziau problemu biggrin.gif  4u.gif
O jei rimtai - palikit plaukus ramybej, arba tai kas is ju liko 4u.gif

arteja lady gaga koncertas ir kaip jos fane norejau tai progai pasikeisti. Geriausia tai progai perukas blush2.gif savo dabartine spalvyte esu patenkinta. Cia pas mane kaip plauku dazymo manija biggrin.gifD
Atsakyti
Merginos, kokius naturalius aliejus sviesiems plaukams maitinti - gaivinti naudojate ?
Gal kuri naudojate jojobos alieju ? blush2.gif Ar padeda kiek ?
Atsakyti