Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(mausiuke @ 2012 05 24, 11:45)
dabar naudoju Redken plaukų balzamą blondinėms labai labai jis man  wub.gif ir plaukai kvepia ir neapsinkina plauko ir labai švelnūs plaukai ir balzamas tirštas pirktas čia
šampūnus naudoju Keunes profesionalams, bet reiks keisti, atsibodo  rolleyes.gif

mane ir domina priemonės iš iherb ar čia tik reklama  rolleyes.gif nes kiek turėjau ekologiškų šampūnų tai nepatiko,plaukai kaip šiaudai  doh.gif

aš iš redken bandžiau all soft, tai man patiko kokie plaukai paskui būdavo, švelnūs glotnūs, bet sunaudojus visa buteliuka šampūno ir kondicionieriaus(jų man užtenka kokiems 4 mėn) pastebėjau kad plaukų būklė ženkliai pablogėjo, labai pradėjo šakotis galiukai, nesakau kad būtent šios priemonės tai padarė, bet iki jo naudojimo tokių bėdų nebuvo. todėl būtu labai įdomi nuomonė kurios ilgiau naudoja šios firmos šampūnus ir balzamus kaip joms. Nes gal tai tik sutapimas g.gif
Atsakyti
Aš irgi perėjau nuo tamsių plaukučių prie šviesesnių, naudoju tą patį Redken Blonbde Glam šampūną, kolkas viskas gerai, dar tik mėnuo smile.gif Norėjau paklaust ar naudojat alyvuogių aliejų plaukams, nes norėtųsi juos truputuką palepinti-sausoki, bet kažkur skaičiau, kad blukina spalvą, tiesa tai? blush2.gif g.gif
Atsakyti
laba:) buvau treciadieni kirpykloje..dirbo jaunas bachurelis. norejau nusidazyti plaukus tokia spalva kaip foto, tik jis man atsisake dazyti, sake, kad reiks kokiu 6kartu isgaut spalvai, o ir siaip bijo rizikuot....bet as vistiek noriu tokios spalvos ax.gif gal kas yra dazesi panasia spalva ir gali papasakot, kaip sekes? 4u.gif
spalva tokia: user posted image
Atsakyti
sufle, as pries pusmeti daziaus va tokia spalva:

user posted image

Dazyti buvo is tamsiai sokoladiniu (dazytu), tai pirma sripgelem sviesiom nudaze, po menesio jau balino, tai tik grifkos galiukai buvo like gelsvi, bet jokio ryzumo nebuvo ir kirpeja nebijojo dazyt, nes naudoja kazkoki toner'i, kuris gana nemaloniai grauzia galvos oda, bet plaukai baltuteliai lieka.

Manau pabandyk pas dar kita kirpeja nueiti, gal pirma keliais tonais pasviesintu bent, tavo norima spalva kiek iziuriu tokia pelenu, i pilkuma, bet manau vis tiek reiktu isbalint pirma plauka, kad tokia isgaut smile.gif
Tikrai imanoma, tik reik gera, drasu ir savo darba ismananty kirpeja sirast, kas yra tikrai labai sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniete1121 @ 2012 06 04, 12:08)
LAba, gal kuri dazote naturaliais dazais? visada dazydavau keune 1517 bet dabar noriu pereit prie naturaliu, gal ka rekomenduotumet? ax.gif

Cia kirpykloj? Ar galima nusipirkt ir namie dazytis? ax.gif
Papildyta:
Gal kas esat bande situos dazus:

user posted image
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif Blondinė esu jau 7 metus. Dažau plaukus visada namie, tai ko tik nebuvau prisidirbusi su savo plaukučiais blush2.gif Kai apatinius plaukus dažydavau juodai, tai plaunant viršutiniai plaukai nusidažydavo, tai mėlyna, tai rožine spalva. Tada tekdavo tą pačią dieną dažyti dar kartą baltus plaukus.. Ot tas vaikiškas protelis. blush2.gif Turėjau baltus plaukus žemiau užpakalio, o per tokius žaidimus nutrupėjo iki pečių. Prieš du metus per televizorių rodė, kaip kažkoks žymus kirpėjas kerpa plaukus naktį mėnulio šviesoje. Tai ką gi, mama paėmė ir nukirpo (kreivai šleivai) lotuliukas.gif Na ir ką gi, dabar turiu plaukus beveik vėl iki užpakalio. Mano kirpėja iš pradžių juokėsi, kad nesąmonės tokie naktiniai kirpimai, bet po kelių mėnesių jos nuomonė pasikeitė. Per du metus plaukai užaugo daugiau nei 35 cm (neskaičiuojant kas du mėnesius nukirptų plaukų). Tas naktinis kirpimas padeda tik kartą per metus (reikia ieškot informacijos internete). Iš prigimties esu pilkos/rudos spalvos plaukų. Prisegtoje nuotraukoje esu prieš du mėnesius. Dabar baigiu nubalinti apatinius plaukus, vestuvėms reikia gražiai atrodyti. ax.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 06 14, 22:49)
laba:)  buvau treciadieni kirpykloje..dirbo jaunas bachurelis. norejau nusidazyti plaukus tokia spalva kaip foto, tik jis man atsisake dazyti, sake, kad reiks kokiu 6kartu isgaut spalvai, o ir siaip bijo rizikuot....bet as vistiek noriu tokios spalvos ax.gif  gal kas yra dazesi panasia spalva ir gali papasakot, kaip sekes? 4u.gif
spalva tokia: user posted image

bandziau. baiges tuo kad teko nusikirpt puse plauku doh.gif
geriausia bandyt nuo sruogeliu po biski.ir tik kirpykloj. peroksidas-ne zaidimas mirksiukas.gif kol ejau i kirpykla ir klausiau kirpeju tol buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 06 29, 17:50)

Kazin, ant sviesintu ryza nesigauciau? unsure.gif Ant dezuciu ziuriu skirtingai ta spalva atrodo, vienoj parduotuvej i ryzuma, kitoj i pilkuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 02, 16:19)
Kazin, ant sviesintu ryza nesigauciau?  unsure.gif Ant dezuciu ziuriu skirtingai ta spalva atrodo, vienoj parduotuvej i ryzuma, kitoj i pilkuma  g.gif

mano drauge daze sitais,tai gavos sviesi grazi spalva.
va tokia 4u.gif user posted image
Atsakyti
IsdykelleSveikos, jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif Blondinė esu jau 7 metus.

Dažau plaukus visada namie, tai ko tik nebuvau prisidirbusi su savo plaukučiais blush2.gif

na, pas jus plaukai dar labai stiprus, jei as taip nusibalinciau, tai plaukus turbut rankomis nusiimciau. Nors ir patinka man sviesus plaukai.
Sakykit, o tie nubalinti labai issauseje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2012 07 02, 16:47)
Sakykit, o tie nubalinti labai issauseje? g.gif

Jei šukuočiau šlapius plaukus su paprastu šepečiu, tai turbūt pusės plaukų netekčiau. Kai jie šlapi- tamposi kaip gumytės. Tai šukuoju su šeriniu šepečiu. Kas antrą rytą plaunu plaukus ir džiovinu džiovintuvu. Galiukai neskilinėja. smile.gif Tie apatiniai pradėjo skilinėti, nes labai greitai turiu nuimti spalvą. Jie jau beveik tokie pat kaip viršutiniai, tačiau kenčia jie... unsure.gif
Atsakyti
[quote=Isdykelle,2012 07 02, 17:04]
jusu plaukai nuostabus!!! 4u.gif va cia gryniausias irodymas,kad nusviesinti plaukai gali buti nenusiure ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snowlady: 04 liepos 2012 - 17:21