Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Sveikos panelės,
niekada nesu dažiusi plaukų šviesia spalva. Esu rudų plaukų ( vidutiniško tamsumo ), šiuo metu nedažyti. Norėčiau sužinoti per kiek dažymų pavyktų išgauti panašų atspalvį ar šiek tiek tamsesnį? Beje čia dažyti visi plaukai ar kažkaip sruogomis? Klausiu nes šia tema mano žinios labai ribotos.
įkeliau ir savo plaukų nuotrauką bei keletą atspalvių į kurią pusę norėtusi ( nuoroda)

aciū už atsakymus smile.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=kosmoone,2012 05 17, 22:46]
Sveikos panelės,
niekada nesu dažiusi plaukų šviesia spalva. Esu rudų plaukų ( vidutiniško tamsumo ), šiuo metu nedažyti. Norėčiau sužinoti per kiek dažymų pavyktų išgauti panašų atspalvį ar šiek tiek tamsesnį? Beje čia dažyti visi plaukai ar kažkaip sruogomis? Klausiu nes šia tema mano žinios labai ribotos.
įkeliau ir savo plaukų nuotrauką bei keletą atspalvių į kurią pusę norėtusi ( nuoroda)

aciū už atsakymus smile.gif

kokie grazus Jusu plaukuciai, o spalva kokia grazi, kokie sveiki, na ir kam Jums juos gadinti sviesinant?
Atsakyti
dkny_777,

na ten tiesintuvu tiesinti tai blizgesys didesnis nei nieko nedarant.. o noriu nes niekada nesu nei kiek sviesinusi... ir norisi pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(mmamytee @ 2012 05 14, 10:44)
As tai dazyciau tamsesnem sruogeles, seniau virsutinius plaukus dazytdavau su milteliais,iskart nusidazius labai nenaturaliai atrodydavo tai idedavau nedaug, keleta tamsiu sokoladiniu,kartais net juodu sruogeliu, na norint naturaliau atrodyt,galima rinktis svelnesnes spalvas ir labai graziai nugesina. O jei ka tai gali palaukt,uz poros sav nebus tokie ryskus balti, kazkiek atauga ir susvelneja spalva.

Dėkui visoms už patarimus, kirpėja visgi irgi patarė sruogeles, dėjom tamsias smulkias per visą galvą - super nugesino vaizdelis žymiai geresnis, galvoju gal dar truputį pasruogint thumbup.gif
Atsakyti
mano plaukai sviesus ir ilgi,beveik iki liemens:) juos priziuriu priemonemis is iherb.com nuostabios priemones plaukams viskas ko reikia,galit uzsukti ir pasizvalgyti:) manau issirinkti tikrai yra is ko,esu patenkinta ekologiskos be priedu priemones,nezaloja plauku,neapsunkina, pirmama uzsakymui turiu nuolaidele 5 dolerius:) prasom galit naudotis koduku KIV312 ji suvedusios gausite nuolaidele thumbup.gif tikrai siulau ismeginti,kainos nesikandzioja o priemones super,is amerikos ateina per pora savaiciu
Atsakyti
QUOTE(kiviukas @ 2012 05 22, 18:47)
juos priziuriu priemonemis is iherb.com nuostabios priemones plaukams viskas ko reikia,

kas konkreciai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2012 05 04, 20:04)
Merginos, o kaip priziurit savo sviesius plaukus: kokius sampunus, balzamus naudojat, kokias kaukes ir serumus? Ir aisku norisi isgirsti geru patarimu... as jau nebezinau ko griebtis, ieskau, ieskau, bet neradau dar. Pageidautina, kad priemones butu pigesnes nei Kerastase  blush2.gif

dabar naudoju Redken plaukų balzamą blondinėms labai labai jis man wub.gif ir plaukai kvepia ir neapsinkina plauko ir labai švelnūs plaukai ir balzamas tirštas pirktas čia
šampūnus naudoju Keunes profesionalams, bet reiks keisti, atsibodo rolleyes.gif

mane ir domina priemonės iš iherb ar čia tik reklama rolleyes.gif nes kiek turėjau ekologiškų šampūnų tai nepatiko,plaukai kaip šiaudai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mausiuke: 24 gegužės 2012 - 11:46
Gal yra bandziusiu sia priemone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristute*: 30 gegužės 2012 - 09:11
LAba, gal kuri dazote naturaliais dazais? visada dazydavau keune 1517 bet dabar noriu pereit prie naturaliu, gal ka rekomenduotumet? ax.gif
Atsakyti
kosmoone - labai grazus jusu plaukai ir spalva tikrai labai gera, taciau noras yra noras biggrin.gif as is visiskai juodu pries 3 men persidaziau labai panasia spalva,kaip jusu pavyzdziuose, tai pati pirma karta kirpeja nueme spalva, su salerm firmos priemonem, o paskui nudaze sruogelem labai daug ir smulkiom. Po keleto savaiciu nudazem jau visus plaukus sviesiai, na o veliau tik saknis dazom smile.gif ir ziauriai dziaugiuosi rezultatais!!! thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif as taip pat esu blondine biggrin.gif nors jau kartais pasvajoju apie karameline plauku spalvyte smile.gif ko tik nesu naudojus savo plaukams, ir margaritos priemones, ir tigi, ir loreal, bet jau antrus metus naudoju goldwell drekinanti sampuna + reginolio kauke (is drauges kirpejos perku, puse litro kainuoja apie 45lt) + sviesiu plauku pilkintoja is loreal + ir aliejuka galiukams, tai rezultatu esu patenkinta smile.gif is tigi priemoniu labiausiai patiko viskas, kas plauku galiukams skirta, bet sampuno ( bent jau dumb blonde) nebepirkciau smile.gif dar kartais pateplioju plaukus kokosu aliejum smile.gif sekmes priziurint savo plaukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniete1121 @ 2012 06 04, 11:08)
LAba, gal kuri dazote naturaliais dazais? visada dazydavau keune 1517 bet dabar noriu pereit prie naturaliu, gal ka rekomenduotumet? ax.gif

Sveika, naturalus dazai (t.y. augaliniai, is naturaliu zoleliu) yra tik basma ir chna. Kiek girdejau, kad jais nudazius plaukus jie pagrazeja, pradeda blizgeti, bet jais dazytis patarciau tik pas patyrusia kirpeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2012 05 24, 11:45)
dabar naudoju Redken plaukų balzamą blondinėms labai labai jis man  wub.gif ir plaukai kvepia ir neapsinkina plauko ir labai švelnūs plaukai ir balzamas tirštas

youtube irgi giria sita sampuna. O jis gelvos spalvos ar baltas?
balzama dedat kaip rekomenduoja - nuo saknu iki galiuku ar be saknu?
Atsakyti