Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(wife @ 2011 04 01, 12:42)
Labukas  mirksiukas.gif Zinok bandziau color touch vistiek liko tokie pat plaukai, gal po pirmo plovimo kiek ne taip putesi doh.gif

gal po kiekvieno plovimo naudoji kaukes?
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2011 04 01, 11:45)
gal po kiekvieno plovimo naudoji kaukes?

Oi uzmirsau sita blush2.gif doh.gif po pirmo ne bet paskui naudojau doh.gif
Papildyta:
Va tokios spalvos as noriu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 12:50)
Oi uzmirsau sita blush2.gif  doh.gif po pirmo ne bet paskui naudojau doh.gif

vat as dabar uzsitonavau, nepatiko spalva, palaikiau maske per nakti- dazu vos vos liko (plaukai pasisiause vel)...negalima maskiu is kart po dazymo...isplauna dazus...
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 12:51)

aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 31, 21:55)
  Sestadieny, jei viskas pagal plana, siausiu y kirpykla thumbup.gif  doh.gif

Egliuk, ar pavyko patekt pas kirpeja? kaip rezultatai?

Papildyta:
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 10:24)
Mano sausam plaukui tai labai labai patinka Matrix biolaga dregme , visai nesulipina plauku  thumbup.gif ir labai padrekina smile.gif
user posted image

kazka panasaus turi bodyshop'as
user posted image
bet nieko gero, tam kartui supuski, plaukai kazkaip apsivelia, zodziu, jokios naudos. Matrix turbut geriau, vis tik profesionalams skirta kosmetika
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 10:51)
Papildyta:

cia tai jau grynai sruoginta
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 07:38)
nebent brunetei tapti biggrin.gif

man irgi kyla kartais tokia mintis. bet paziurejau i viena drauge, kuri nusibrunetino plaukus, tai visai ne ji pasidare. todel nutariau kad man sis variantas schmoll.gif
Atsakyti
Man irgi tas pats biggrin.gif buvau ir pati nusitamsinus ir teko gryzti prie sviesiu....dabar lieka tik sruogos man, nes kitaip neina gera spalva isgauti doh.gif
Man Matrix patinka, jis neapsunkina plauku, o juos tik drekina thumbup.gif nesivelia nieko labai geras man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(m@m@ite @ 2011 04 01, 10:39)

tonuok plaukucius, wellos (kitu nezinau) tonavimo daziukai plaukiukus apvaskuoja, juos tarsi suspaudzia...

gal butu galima tikslu pavadinima?
ir kiek laiko nededant kaukiu spalva issilaiko?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 03, 13:36)
Egliuk,  ar pavyko patekt pas kirpeja? kaip rezultatai?

Uzsirasiau pas kita, nes ta, pas kuria nuejau sestadieny tai nelabai matyt ir suprato, ko as noriu, pabijojau jai patiketi plaukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 04 03, 16:02)
Uzsirasiau pas kita, nes ta, pas kuria nuejau sestadieny tai nelabai matyt ir suprato, ko as noriu, pabijojau jai patiketi plaukus blush2.gif

saunuole! 4u.gif As tai viena karta, kaip avis blush2.gif ir leidausi darkoma, nors is karto buvo matyti, kad nieko gero nebus.
Atsakyti
Nusipirkau biosilk serumą pabandymui, dabar bijau, kad neišpurvintų spalvos kaip koks aliejus g.gif gali taip nutikti?
Atsakyti
sveikos, as taip pat sviesiaplauke-blondine smile.gif .Bet pati niekada neeksperimentuoju su plauku dazymu schmoll.gif , ta dalyka patikiu tik kirpejai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai mama dažo plaukus jau kokius 5 metus,nors jinai tikrai,kad nekirpėja biggrin.gif o dar ir šitą savaitgalį sulaukiau klausimo : "o tai tu dažai plaukus???" lotuliukas.gif kai juokas paėmė, galvoju kaip ta mano pažįstama po tiek metų dar to nepastebėjo biggrin.gif nors kiesta,kad gana dažnai šito klausimo sulaukiu ir iš senų draugų.. nors man mano plaukai tikrai atrodo gelstelėję ir į natūralią spalvą nelabai panašūs doh.gif bet na nžn, gal aš sau per daug kritikos duodu,o dar kai pradedi įsivaizdint kaip blogai su tais plaukais tai ir stogas gali pavažiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2011 04 05, 17:06)
sveikos, as taip pat sviesiaplauke-blondine  smile.gif .Bet pati niekada neeksperimentuoju su plauku dazymu  schmoll.gif , ta dalyka patikiu tik kirpejai  mirksiukas.gif

net minciu neturiu pati dazyti, ypac ivertinus, kad dabar dazausi dvieju spalvu sruogelemis rolleyes.gif
Atsakyti