QUOTE(Riobe @ 2012 04 23, 17:09)
Sveikos, blondinės

Noriu patarimo
Ilgą laiką šviesinusi plaukus sruogelėmis, vieną dieną nusprendžiau tapti brunete

Tai jau tookia tamsi buvau, kad po mėnesiuko vėl dėjau sruogeles, bet gavausi marga kaip tigras koks, viršugalvis baltas, apačia ruda, kitos sruogos ryžos
Taigi, nuėjau pas kirpėją išgauti tarpinį ir bendrą spalvų variantą - nudažė su 7.23 spalvyte

Spalva gavosi šviesiai rusva, man patiko, bet vistieeek - noriu būt blonde

Plaunu plaukus su John Frieda šviesinamuoju šampūnu, balzamu, naudoju tos pačios linijos purškaliuką, tad plaukai palaipsniui šviesėja

Noriu paklausti, ar dabar, kai jau kiek ataugo šaknys, galėčiau dažyti bent vienu tonu šviesiau?

Dabar jau esu tokia, lyg ir, Dark Blonde
Siaip nuo sruogintu plauku dazai gerai issiplauna.
Bet tose vietose, kur uzdazyta tamsesniais dazais, ant ne sruogintu, ta nezinau
Nes koloristai sako, kad dazas dazo nedazo

atleiskit uz kalambura
Jei sviesinant saknis, pris dazymo pabaiga praemulguot likusius plaukus dazais, rizika ar nusidazys. Super blondo eile 12, 11 tai paiima, nes ten dvigubas kiekis amoniako eina, bet koks 9 abejoju.
O su milteliis praplovima daryt, tai plaukams labai negerai, juolab pas jus jau buvo sruoginti. O sruogos daromos su milteliais arba pasta, o ant tokiu plauku tai milteliu
Reikia nueit tikrai pas gera kirpeja, kuris gerai ismanytu dazus, koloristika, gal sugalvos ka nors.
Papildyta:
[quote=madmoonman,2012 05 13, 09:50]
sveikos, blondines :
Cia tai ne tragedija, patamsint lengviau, tiesiog galima imest tamsesniu sriuogu, tada ataugines gaziau. Cia jau priklauso nuo naturalios spalvos.
Arba tonuoti visa galva.