Sveikos, blondinės Noriu patarimo
Ilgą laiką šviesinusi plaukus sruogelėmis, vieną dieną nusprendžiau tapti brunete Tai jau tookia tamsi buvau, kad po mėnesiuko vėl dėjau sruogeles, bet gavausi marga kaip tigras koks, viršugalvis baltas, apačia ruda, kitos sruogos ryžos
Taigi, nuėjau pas kirpėją išgauti tarpinį ir bendrą spalvų variantą - nudažė su 7.23 spalvyte Spalva gavosi šviesiai rusva, man patiko, bet vistieeek - noriu būt blonde Plaunu plaukus su John Frieda šviesinamuoju šampūnu, balzamu, naudoju tos pačios linijos purškaliuką, tad plaukai palaipsniui šviesėja Noriu paklausti, ar dabar, kai jau kiek ataugo šaknys, galėčiau dažyti bent vienu tonu šviesiau? Dabar jau esu tokia, lyg ir, Dark Blonde
Noriu ir as jungtis i jusu buri Ta proga pasirodysiu..plaukai pries metus buvo tamsiai tamsiai rudi..Kai sugalvojau patapti sviesiaplauke visa laika sruoginau (is viso 5 kartus ) na ir dar aisku kazkiek per praeita vasara savaime nusviesejo Dabar vel jau galvoju eiti ir nebezinau ar deti viena kazkokia spalva ar dar karteli sruoguoti bet jau nebe milteliais o kazkokiu atspalviu,o gal ir dviems skirtingais..kaip manot?Nuotrauka nera labai kokybiska,telefonu fotkinta,bet gal ka iziuresit P.s. siaip plaukai mano tiesus,cia kuoduka issileidau tai biski susiraite
Paspaudus ant foto bus truputuka didesne
Paspaudus ant foto bus truputuka didesne
QUOTE(Mis berry @ 2012 04 25, 19:45)
man tai asmeniskai nepatinka tokios vaivorykstes ir nepriskirciau jusu prie blondiniu
Merginos, o kaip priziurit savo sviesius plaukus: kokius sampunus, balzamus naudojat, kokias kaukes ir serumus? Ir aisku norisi isgirsti geru patarimu... as jau nebezinau ko griebtis, ieskau, ieskau, bet neradau dar. Pageidautina, kad priemones butu pigesnes nei Kerastase
QUOTE(*Lukro* @ 2012 04 25, 16:23)
man tai asmeniskai nepatinka tokios vaivorykstes ir nepriskirciau jusu prie blondiniu
Tai panele juk sake, kad buvo tamsi ir dabar nori palaipsniui tapti blond. Be vaivoryksciu is tamsios i sviesia per viena karta neiseina tapti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 05 05, 02:01)
Tai panele juk sake, kad buvo tamsi ir dabar nori palaipsniui tapti blond. Be vaivoryksciu is tamsios i sviesia per viena karta neiseina tapti
aa tada soriukas norint nusisviesinti juk nebutina sruoginti,as pati buvau tamsi,tai man nuiminejo spalva ir per pora kartu buvau jau sviesios smelio spalvos plaukuciais nes tas sviesinimas palaipsniui sruogelemis irgi zalingas,nes juk sruogina tai milteliais,o kur dar galimybe,kad nenusruogins vienoda spalva,nu nzn man turbut paprasciausiai negrazu sruogeles ir tiek, sorry cia mano asmenine nuomone
Papildyta:
QUOTE(*Nastiushka* @ 2012 05 04, 21:04)
Merginos, o kaip priziurit savo sviesius plaukus: kokius sampunus, balzamus naudojat, kokias kaukes ir serumus? Ir aisku norisi isgirsti geru patarimu... as jau nebezinau ko griebtis, ieskau, ieskau, bet neradau dar. Pageidautina, kad priemones butu pigesnes nei Kerastase
kadangi mano plaukai stori ir dar pakankamai neblogos bukles,tai labai ypatingos prieziuros neteikiu,kartais issiplaunu plaukus su maximiniu sampunu ir kauke,kartais pagaivinu geresniais produktais (kerastase,everline,alterna,revlon).nzn ar tiesa,bet pati galvoju kad daugiau pinigeliu reiktu skirti kaukems,o sampunai juk tik isplauna nesvarumus.zinoma tiesindama ir dziovindama tepu aliejukais,taciau kaip ir sakiau tikrai del plauku is proto neinu ir milzinisku sumu tam neisleidziu
QUOTE(*Nastiushka* @ 2012 05 04, 21:04)
As labai gundausi salerm ar greenlight firmos sampunais, kaukem ir t.t.,nes kaina priimtina ir kiekviena kart perkant beautyforsale.eu vis pinga prekes nuolatiniam kliantui. Pora kart kazka pirkau tai jau visos prekes pora lt . man pigiau. Bet nelabai randu kazkokiu nuomoniu daugiau apie sias firmas. dabar bandysiu Color Mask Platinum kauke, nes sako tie dazantys sampunai labiau sausina. tik sampuno neissirenku
sveikos, blondines noriu paklausti jusu patarimo, nes nebezinau kas daryt. O buvo taip..turejau naturalius lietuviskos tradicines spalvos plaukus ir nusidaziau sruogelem kazkada sviesiom. Na ir man baisiai patiko, zodziu buvo labai grazu ir tikrai labai tiko prie veido. Tik nudazius atrode taip: http://www.part.lt/i...a6c64a4a964.jpg
Veliau tamsinau plaukus, poto naturalius turejau. Pries menesi nuejau i kirpykla ir paprasiau pasviesinti plaukus, nezinojau ar noriu blond buti, tai sakiau darykit kas tinka. Isejau ryza. Uzpanikavau, nes man tikrai labai netiko tas atspalvis ir uzsirasiau i kita dar geresni salona. Paprasiau kad nuimtu ryzumus ir pasviesintu. Sake busiu naturaliai blondiniska, ko ir norejau. Deja...perlaike dazus matyt, bet gavausi labai sviesi. Gal dar ir del to tas efektas, kad dazyta visa galva, o ne sruogeles. Dabar rezultatas mazdaug toks: Na ne pasaulio pabaiga, bet man tikrai per sviesus ir neatrodo naturaliai prie tamsiu antakiu. Zodziu tikrai netinkamas atspalvis. Labai labai noriu kazko naturalesnio/tamsesnio. Na kaip turejau kazkada. Ka patartumet daryt? Ar vel dazydama plaukus juos visai nuzudysiu su sitiek dazymu? Ar padetu tamsios sruogeles ar ka su jais reiktu daryt kad jie atrodytu naturaliau blondiniski/pora tonu tamsesni. Dar noriu kad atauginetu graziai, kaip tuomet, kai buvo sruogeles. heeelp Zinoma pati nedazysiu, ieskosiu vel kokios kirpyklos, bet as jau jais nebepasitikiu tai noriu ir pas jus pasiklaust patarimo
Veliau tamsinau plaukus, poto naturalius turejau. Pries menesi nuejau i kirpykla ir paprasiau pasviesinti plaukus, nezinojau ar noriu blond buti, tai sakiau darykit kas tinka. Isejau ryza. Uzpanikavau, nes man tikrai labai netiko tas atspalvis ir uzsirasiau i kita dar geresni salona. Paprasiau kad nuimtu ryzumus ir pasviesintu. Sake busiu naturaliai blondiniska, ko ir norejau. Deja...perlaike dazus matyt, bet gavausi labai sviesi. Gal dar ir del to tas efektas, kad dazyta visa galva, o ne sruogeles. Dabar rezultatas mazdaug toks: Na ne pasaulio pabaiga, bet man tikrai per sviesus ir neatrodo naturaliai prie tamsiu antakiu. Zodziu tikrai netinkamas atspalvis. Labai labai noriu kazko naturalesnio/tamsesnio. Na kaip turejau kazkada. Ka patartumet daryt? Ar vel dazydama plaukus juos visai nuzudysiu su sitiek dazymu? Ar padetu tamsios sruogeles ar ka su jais reiktu daryt kad jie atrodytu naturaliau blondiniski/pora tonu tamsesni. Dar noriu kad atauginetu graziai, kaip tuomet, kai buvo sruogeles. heeelp Zinoma pati nedazysiu, ieskosiu vel kokios kirpyklos, bet as jau jais nebepasitikiu tai noriu ir pas jus pasiklaust patarimo
QUOTE(madmoonman @ 2012 05 13, 09:50)
sveikos, blondines
reikia paprasciausiai uztonuot su augaliniais. Pakenkt jie plaukui tikrai nepakenks
QUOTE(madmoonman @ 2012 05 13, 10:50)
sveikos, blondines
As tai dazyciau tamsesnem sruogeles, seniau virsutinius plaukus dazytdavau su milteliais,iskart nusidazius labai nenaturaliai atrodydavo tai idedavau nedaug, keleta tamsiu sokoladiniu,kartais net juodu sruogeliu, na norint naturaliau atrodyt,galima rinktis svelnesnes spalvas ir labai graziai nugesina. O jei ka tai gali palaukt,uz poros sav nebus tokie ryskus balti, kazkiek atauga ir susvelneja spalva.
QUOTE(Riobe @ 2012 04 23, 17:09)
Sveikos, blondinės Noriu patarimo
Ilgą laiką šviesinusi plaukus sruogelėmis, vieną dieną nusprendžiau tapti brunete Tai jau tookia tamsi buvau, kad po mėnesiuko vėl dėjau sruogeles, bet gavausi marga kaip tigras koks, viršugalvis baltas, apačia ruda, kitos sruogos ryžos
Taigi, nuėjau pas kirpėją išgauti tarpinį ir bendrą spalvų variantą - nudažė su 7.23 spalvyte Spalva gavosi šviesiai rusva, man patiko, bet vistieeek - noriu būt blonde Plaunu plaukus su John Frieda šviesinamuoju šampūnu, balzamu, naudoju tos pačios linijos purškaliuką, tad plaukai palaipsniui šviesėja Noriu paklausti, ar dabar, kai jau kiek ataugo šaknys, galėčiau dažyti bent vienu tonu šviesiau? Dabar jau esu tokia, lyg ir, Dark Blonde
Siaip nuo sruogintu plauku dazai gerai issiplauna.
Bet tose vietose, kur uzdazyta tamsesniais dazais, ant ne sruogintu, ta nezinau
Nes koloristai sako, kad dazas dazo nedazo atleiskit uz kalambura
Jei sviesinant saknis, pris dazymo pabaiga praemulguot likusius plaukus dazais, rizika ar nusidazys. Super blondo eile 12, 11 tai paiima, nes ten dvigubas kiekis amoniako eina, bet koks 9 abejoju.
O su milteliis praplovima daryt, tai plaukams labai negerai, juolab pas jus jau buvo sruoginti. O sruogos daromos su milteliais arba pasta, o ant tokiu plauku tai milteliu
Reikia nueit tikrai pas gera kirpeja, kuris gerai ismanytu dazus, koloristika, gal sugalvos ka nors.
Papildyta:
[quote=madmoonman,2012 05 13, 09:50]
sveikos, blondines :
Cia tai ne tragedija, patamsint lengviau, tiesiog galima imest tamsesniu sriuogu, tada ataugines gaziau. Cia jau priklauso nuo naturalios spalvos.
Arba tonuoti visa galva.