Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

Sveikutes,ar yra paneliu kurios dazo su Keune 1517 9% oksidantu santykiu 1:1 ? 4u.gif domina klausimas kiek laiko laikote ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 18, 11:27)
O kur tos NATURICOS galima nusipirkti ?

As perku mediniu suku parduotuveje. galima net ir internetu bet kazkaip man patogiau nueiti ir nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 02 18, 09:57)
Sveikutes,ar yra paneliu kurios dazo su Keune 1517 9% oksidantu santykiu 1:1 ? 4u.gif domina klausimas kiek laiko laikote ?

o taip buna? as viena karta netycia taip sumaisiau, tai gavosi purvinai violetiniai plaukai, ypac tose vietose, kur plaukai balinti... doh.gif

vakar po ilgos pertraukos ir bandymu ivairiu dazu, nusidaziau Keune, tai esu beprotiskai patenkinta, nuostabi plauku spalva!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nastiushka*: 18 vasario 2012 - 14:03
QUOTE(*Nastiushka* @ 2012 02 18, 16:02)
o taip buna? as viena karta netycia taip sumaisiau, tai gavosi purvinai violetiniai plaukai, ypac tose vietose, kur plaukai balinti...  doh.gif

vakar po ilgos pertraukos ir bandymu ivairiu dazu, nusidaziau Keune, tai esu beprotiskai patenkinta, nuostabi plauku spalva!!!

Man kirpeja taip dare,o as nusprendziau namie pabandyti,jai paskambinau pasiteiravau ar tikrai 1:1 nes raso 1 prie 2 smile.gif gavosi grazi spalva.Ikelsiu fotke kai issiplausiu galva smile.gif
Atsakyti
mergaites gal patarsit, buvau blondine daugeli metu, veliau persidaziau i tamsia spalva ax.gif , o dabar vel sviesieju, t.y. kirpejau pridejo per visa galva sviesiu sruogu, paeme puikiai, bet nenoriu buti sruoguota, norisi vientisos sviesios pvz. svelniai karamelines spalvos, ar tai imanoma bus padaryti , nes neisivaizduoju kaip is tu sruogotu spalvu db isgauti vientisa spalva, gi dar yra ir tamsiu...gal jus turit minciu, pradejau nerimauti g.gif
Atsakyti
Sveikos, stai mano plauku spalva pirmas variantas dienos sviesoje be blico
user posted image
Antras variantas su blicu
user posted image
3variantas su blicu jau vakare
user posted image
Ir 4 variantas taip pat vakare stengiuosi parodyti kaip atrodo nuo smilkiniu,ten kur tamsus nekreipkit demesio smile.gif nes nedazau galo,auginau naturalius,kad atsviestu biski.
user posted image
Atsakyti
esu nusivylusi,po ilgai laikto dažymo Colorika dažais,norimo rezultato nebuvo,nesuprantu kodel,na mano plaukas kietas siurkstus,nepasiduodantis dažymui,ir tikejausi kad jau sitie dažai tai padarys kažkoki stebukla,deja,po dažymo su 000 ir 9,01 ,buvau kaip "vovere",teko gelbetis,sviesinimo milteliais ir deti atspalvi,bet vistiek plauku spalva nera graži,o ir turejau dažyti 3 kartus,mat kaip tik savaig buvo proga,tai neturejau kur detis,mano plaukas turi stipraus geltono pigmento,gal del to viskas taip,nebežinau ka galvot,dar skaiciau apie balinimo pasta,kuri isima ta geltona pigmenta,gal kas galetu ka patart,buciau labai dekinga
Papildyta:
dar galvoju,o gal oksidantas buvo per stiprus,naudojo 12 proc,is tiesu tai nebežinau ka ir galvot,siaip tai pardaveja man sake 000 maisyt su 2 dalim oksid o 9,01su 1,5 dalies oksid g.gif
Atsakyti
QUOTE(daiviukasdu @ 2012 02 20, 13:53)
esu nusivylusi,po ilgai laikto dažymo Colorika dažais,norimo rezultato nebuvo,nesuprantu kodel,na mano plaukas kietas siurkstus,nepasiduodantis dažymui,ir tikejausi kad jau sitie dažai tai padarys kažkoki stebukla,deja,po dažymo su 000 ir 9,01 ,buvau kaip "vovere",teko gelbetis,sviesinimo milteliais ir deti atspalvi,bet vistiek plauku spalva nera graži,o ir turejau dažyti 3 kartus,mat kaip tik savaig buvo proga,tai neturejau kur detis,mano plaukas turi stipraus geltono pigmento,gal del to viskas taip,nebežinau ka galvot,dar skaiciau apie balinimo pasta,kuri isima ta geltona pigmenta,gal kas galetu ka patart,buciau labai dekinga
Papildyta:
dar galvoju,o gal oksidantas buvo per stiprus,naudojo 12 proc,is tiesu tai nebežinau ka ir galvot,siaip tai pardaveja man sake  000 maisyt su 2 dalim oksid o 9,01su 1,5 dalies oksid g.gif

Kazkaip keista nes mano labai jau tamsus plaukai ir po dazymo su colorica dazais tikrai jie yra sviesus. g.gif
taciau as naudoju pacius sviesiausius tonus(100, 101) o ne 9, nes kaip suprantu devynetukas nera pati sviesiausia spalva, o tik sviesi blondine.
tarkim mano atveju 000 + 101 atitinka 1517 keunes.

nes nusviesina ir suteikia pilko atspalvio, kadangi plaukas tamsus visada sedziu su kepurele ir bunu 1 val. ax.gif

Atsakyti
tai tas ir yra,prisisvaigau žiuredama i tavo nuotraukas,kaip is tamsiu isejo tokia gražui spalva,o as nesu tamsi,tik pats plaukas toks kietas,esu dažiusi ir su kiaune ir su visokiais kitokiais ir niekada nera norimo rezultato,na kirpejos dažo,ne pati teplioju,net nežinau ka ir galvot,as tai laikiau 45 min ir paprastai be kepures,man taip pardaveja sake,kur pirkau dažus
Atsakyti
Daiviukasdu, o su Keune 1517 irgi nesigauna norimas rezultatas? Nes jei norit labai baltu, tai tada iseitis tik su milteliais, bet ir to po to reiktu tonuoti, kadangi vis tiek gautusi geltonas atspalvis doh.gif bet su miltais dazyt kas menesi saknis butu nesamone, man kirpeja aiskino, kad yra kitas variantas, norint nepakenkti stipriai plaukui, tai dazyti dazais kurie labiausiai isgauna norima rezultata ir tada deti smulkias sruogeles thumbup.gif
Atsakyti
skambinau konsultantei Siauliuose "medines sukos'',tai ji man paaiskino,kad turejau dažyti tik su 10,01 ,laikyti valanda,ir siltai.
Atsakyti
QUOTE(daiviukasdu @ 2012 02 20, 17:33)
tai tas ir yra,prisisvaigau žiuredama i tavo  nuotraukas,kaip is tamsiu isejo tokia gražui spalva,o as nesu tamsi,tik pats plaukas toks kietas,esu dažiusi ir su kiaune ir su visokiais kitokiais ir niekada nera norimo rezultato,na kirpejos dažo,ne pati teplioju,net nežinau ka ir galvot,as tai laikiau 45 min ir paprastai be kepures,man taip pardaveja sake,kur pirkau dažus

na man tokia spalva is pirmo karto nesigavo blush2.gif daziau is savo tamsiu plauku kokis 3 kartus o 4 kartas tai gavosi fantastika, man pati kirpeja sake kad is pirmo karto nesigaus tad daziau kas savaite. kadangi mano plaukas tamsus ir storas be to buvo dazytas rudai del to sunkiau gavosi, kadangi ju ir kupeta del to nei nuslinko nei ka tik naudojau atstatomasias ampoles kad nenusialintu plauku galiukai.

o as siulyciau TAU NE 10,01 O 101 jis kiek maciau yra i pilkuma toki tai manau tas pilkumas nuimtu labiau geltona atspalvi g.gif

be to uzsidek kepurele ir laikyk 1 val silciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunera: 20 vasario 2012 - 19:54