Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Giselle @ 2012 02 07, 17:57)
Beje su 12% oksidantu man musa labiau i geltonuma nei su 9%  g.gif

Man kirpeja sake,kad tamsiaplaukem daug geriau imti silpnesne emulsija,kazkaip keistai skamba, bet va ziuriu ir jums geriau su silpnesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 02 07, 17:57)
O kaip jusu plauku bukle po siu daziuku? Nes man tai nuo tos keunes baisiai plaukai slenka, nors ta spalvyte ju tai tikrai gera, vieninteliai dazai kurie suteikia norima spalva, tik kad labai plaukui kenkia  doh.gif Norisi kazko svelnesnio  smile.gif Beje su 12% oksidantu man musa labiau i geltonuma nei su 9%  g.gif

Kai oksidantas jusu plaukams per stiprus, musa irgi y geltonuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 02 07, 18:57)
O kaip jusu plauku bukle po siu daziuku? Nes man tai nuo tos keunes baisiai plaukai slenka, nors ta spalvyte ju tai tikrai gera, vieninteliai dazai kurie suteikia norima spalva, tik kad labai plaukui kenkia  doh.gif Norisi kazko svelnesnio  smile.gif Beje su 12% oksidantu man musa labiau i geltonuma nei su 9%  g.gif

mano bukle po pradejimo naudoti Colorica tik pagerejo, po keunes as perejusi buvau prie igoros bet jis man oda tiesiog nuimdavo kaip sakau nes ziauriai jautri buvau tiems dazams, tada atradau colorica nes norejau rasti kazka naturalaus su geru efektu ir kas tausotu jau ir taip isbaisejusius plaukus

plaukai dabar labai atsigave nenuluzineje galai kas budavo po keunes panaudojimo, be to man kirpeja isaiskino kad tie dazai kuriuose yra perlamutro tiesiog kenkia plaukui, o keunes pati produkcija nera gera ir tikrai plauku netausoja.

siaip jau puse mano draugiu prie tu dazu perejo ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2012 02 09, 09:09)
mano bukle po pradejimo naudoti Colorica tik pagerejo, po keunes as perejusi buvau prie igoros bet jis man oda tiesiog nuimdavo kaip sakau nes ziauriai jautri buvau tiems dazams, tada atradau colorica nes norejau rasti kazka naturalaus su geru efektu ir kas tausotu jau ir taip isbaisejusius plaukus

plaukai dabar labai atsigave nenuluzineje galai kas budavo po keunes panaudojimo, be to man kirpeja isaiskino kad tie dazai kuriuose yra perlamutro tiesiog kenkia plaukui, o keunes pati produkcija nera gera ir tikrai plauku netausoja.

siaip jau puse mano draugiu prie tu dazu perejo  ax.gif

noreciau paklausti,o kur perkate dažus Colorica?aš žiuriu i jusų nuotraukas ir man net nesinori tiketi,kad is tokių tamsių plaukų isgavote tokią gražią sviesią spalvą,jus suteikete viltį ir man,nors as jau tiek metu esu isbandziusi visokius dažus,o norimo rezultato nera.dabar svajoju kuo greiciau nusipirkti dažų ir pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 02 07, 16:57)

Del keunes man irgi tas pats, su 9proc. bunu pilkesne. Ir taip pat ieskau alternatyvos 1517, kad butu panasi spalvyte, bet labiau tausotu plauka unsure.gif Ir kad nereiketu maisyti keliu dazu tubeliu biggrin.gif
Atsakyti
Plaukuciu dazymas su Fudge priemonemis 3% (salonas "Figaro"), sampunas Silver'is (tasai violetinis), paprastas plauku sampunas, kauke (firmas kartas nuo karto keiciu). Plaukuciai sviesus, salto atspalvio (nei geltoni, nei pilki!),kas du men stipriai pakerpami galiukai, plaukuciai nenualinti. Jokiu kapsuliu, vitaminu, atstatanciu proceduru ar pan nenaudoju, tik vasara stengiuosi kuo maziau naudoti, o kai imanoma aplamai vengti plauku dziovintuvo.
Atsakyti
QUOTE(daiviukasdu @ 2012 02 09, 16:32)
noreciau paklausti,o kur perkate dažus Colorica?aš žiuriu i jusų nuotraukas ir man net nesinori tiketi,kad is tokių tamsių plaukų isgavote tokią gražią sviesią spalvą,jus suteikete viltį ir man,nors as jau tiek metu esu isbandziusi visokius dažus,o norimo rezultato nera.dabar svajoju kuo greiciau nusipirkti dažų ir pabandyti biggrin.gif

Pirkau "Medinės sukos" parduotuvėje. o siaip ir intenete yra el parde rica.lt

siaip tokia spalva isgavau taipogi tik bandydama kas mano plaukus taip nukastu ir be spalvos isemejo niekaip taigi visada naudoju 000
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2012 02 11, 10:32)
Pirkau "Medinės sukos" parduotuvėje. o siaip ir intenete yra  el parde rica.lt

siaip tokia spalva isgavau taipogi tik bandydama kas mano plaukus taip nukastu ir be spalvos isemejo niekaip taigi visada naudoju 000

Tai zodziu ta nuemeja reikia maisyti su pasirinktos spalvos dazais lygiom dalim? Ir po to su oksidantu tarkim 9% santykiu 1:1,5 ar taip supratau? Labai jau norciau pabandyt, bet dabar turiu prisipirkus Lisap escalation, tai kai tuos sunaudosiu, butinai bandysiu si varianta 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip drekinat savo sviesius plaukucius, man jie labai luzineja, nebeismanau , ka bedaryt.
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 02 11, 14:53)
Tai zodziu ta nuemeja reikia maisyti su pasirinktos spalvos dazais lygiom dalim? Ir po to su oksidantu tarkim 9% santykiu 1:1,5 ar taip supratau? Labai jau norciau pabandyt, bet dabar turiu prisipirkus Lisap escalation, tai kai tuos sunaudosiu, butinai bandysiu si varianta  4u.gif

as maisau 000 1:2 su oksidantu(taip ant naudojimosi instrukcijos parasyta) o dazus 1:1,5
000 imu tiek pat kiek spalvos.

Indijaa - tu pabandyk is NATURICA linijos sausiems ir labai pazeistiems, nerealus rezulatas, vakar draugei daziau plaukus ir su juo isplove siandien sako jau eis pati pirkti

Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2012 02 10, 14:56)
Plaukuciu dazymas su Fudge priemonemis 3% (salonas "Figaro"), sampunas Silver'is (tasai violetinis), paprastas plauku sampunas, kauke (firmas kartas nuo karto keiciu). Plaukuciai sviesus, salto atspalvio (nei geltoni, nei pilki!),kas du men stipriai pakerpami galiukai, plaukuciai nenualinti. Jokiu kapsuliu, vitaminu, atstatanciu proceduru ar pan nenaudoju, tik vasara stengiuosi kuo maziau naudoti, o kai imanoma aplamai vengti plauku dziovintuvo.

Bet tai patys iš saves turėtų būti šviesūs plaukai, kad su 3% oksidantų baltai nuimtų ax.gif
O šiaip sudomino šitie dažai, pagooglinau tai turi ir tonavimui geras spalvas-manau reiks išbandyti kada. Aš jų ebay'juj pažėjau-o kiek pas mus kainuoja šitie dažai gal žinot?
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2012 02 12, 09:58)

Indijaa - tu pabandyk is NATURICA linijos sausiems ir labai pazeistiems, nerealus rezulatas, vakar draugei daziau plaukus ir su juo isplove siandien sako jau eis pati pirkti

O kur tos NATURICOS galima nusipirkti ?
Atsakyti