Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(wife @ 2012 01 18, 10:45)
jjuratele, grazus ir sveiki plaukai atrodo 4u.gif
Papildyta:
Lunera, gal galetumet plauku spalva parodyti 4u.gif  ax.gif Mano irgi gan tamsus naturalus ir kol kas tik sviesiomis sruogomis isgaunu norima atspalvi ax.gif

CIA IS VASAROS FOTKE
user posted image

is tikro sunku nufotkinti kokia dabar ta tikra spalva nes nuo apsvietimo ji skiriasi

nu bet kazka pamatyti galima fotke daryta siandien telefonu.

plauku fotke

o stai kokia naturali plauku spalva
naturali spalva
Atsakyti
atradau super grazia plauku spalvyte wub.gif ka jus manot?user posted image

gal esat isbande siuos dazus ? ax.gif grazios atrodo, bet nzn ar verta.... g.gif

user posted image
(skandinaviskas blond)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 01 24, 19:07)
atradau super grazia plauku spalvyte wub.gif  ka jus manot?user posted image
gal esat isbande siuos dazus ?  ax.gif grazios atrodo, bet nzn ar verta.... g.gif

user posted image
(skandinaviskas blond)

Pirmuju tikrai spalvyte wub.gif
O antruju laukiu atvykstant, galesiu pakomentuot, kai isbandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 01 24, 20:07)
atradau super grazia plauku spalvyte wub.gif  ka jus manot?user posted image

Aš šitais dažydavau eilę metų,bet perėjau prie Casting,spalvyte ta pačią pasilikau 10-21. Labai graži spalva bent man. wub.gif

Tik naujienos dar nemaciau parduotuvėse ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjuratele: 25 sausio 2012 - 08:23
Lunera, tai perkat tris tubeles dazu ir po to miksuojat lygiom dalim? g.gif
Atsakyti
[quote=negrazioji_deive_,2012 01 24, 20:07]
atradau super grazia plauku spalvyte wub.gif ka jus manot?user posted image
gal esat isbande siuos dazus ? ax.gif grazios atrodo, bet nzn ar verta.... g.gif

o pirkti lietuvoj nera siu dazu? g.gif
Atsakyti
o tie Loreal'io 10.21 nebus su labai pilku atspalviu kazin? nes turi jie tokio purvinumu bent jau foto.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 27, 00:24)
Lunera, tai perkat tris tubeles dazu ir po to miksuojat lygiom dalim?  g.gif

Taip as nusipirkusi turiu 3 tubeles ir jas maisau tai man ju tikrai ilgai uztenka nes tubele yra 100 ml o maisymas yra 1:1,5 o sviesinti tonai tokie kaip 000 ar 101 yra 1:2
COLORICA pristatymas internete
Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2012 02 07, 08:18)
Taip as nusipirkusi turiu 3 tubeles ir jas maisau tai man ju tikrai ilgai uztenka nes tubele yra 100 ml o maisymas yra 1:1,5 o sviesinti tonai tokie kaip 000 ar 101 yra 1:2
COLORICA pristatymas internete

O sakykite tas numeriukas 000 yra spalvos nuemejas? Kazkaip bauginanciai skamba doh.gif Niekad nesu bandzius tai labai ydomu smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 02 07, 13:28)
O sakykite tas numeriukas 000 yra spalvos nuemejas? Kazkaip bauginanciai skamba  doh.gif Niekad nesu bandzius tai labai ydomu  smile.gif  g.gif

na jis yra kaip ir sakote spalvos nuemejas bet kaip dazai t.y. tubeleje, kurie tik nusviesina plauka iki 5 tonu, o tarkim 101 priduoda ta atspalvi kaip 1517 keuneje.
as dar imaisau 10,01 o dabar 10,01 naturali blonde pakeiciau i 100 extra naturali blonde
nes mano pacios plaukai labai tamsus, tad susimaisius sia formule mano plaukus nukanda sviesiai ir priduoda ta toki pageidaujama pilkesni atspalvi.
Man sia formule sudare profesionali kirpeja taciau dabar kazkiek pati modifikuoju ir dar ne karto nebuvo kad blogai nukastu.
kirpeja minejo kad tarkim norint mazesnio intensyvumo oksidacines emulsijos reikia daugiau 000 tada vietoj 40vol galima deti tik 30 vol. bet pati su 30 vol bijau eksperimentuoti ax.gif

bet manau kad be 000 man spalvos gerai ne vienas dazas nenuimtu, Keunes ir tai naudodavau 2000 plius 1517

Atsakyti
QUOTE(Lunera @ 2012 02 07, 17:08)
na jis yra kaip ir sakote spalvos nuemejas bet kaip dazai t.y. tubeleje, kurie tik nusviesina plauka iki 5 tonu, o tarkim 101 priduoda ta atspalvi kaip 1517 keuneje.
as dar imaisau 10,01 o dabar 10,01 naturali blonde pakeiciau i 100 extra naturali blonde
nes mano pacios plaukai labai tamsus, tad susimaisius sia formule mano plaukus nukanda sviesiai ir priduoda ta toki pageidaujama pilkesni atspalvi.
Man sia formule sudare profesionali kirpeja taciau dabar kazkiek pati modifikuoju ir dar ne karto nebuvo kad blogai nukastu.
kirpeja minejo kad tarkim norint mazesnio intensyvumo oksidacines emulsijos reikia daugiau 000 tada vietoj 40vol galima deti tik 30 vol. bet pati su 30 vol bijau eksperimentuoti ax.gif

bet manau kad be 000 man spalvos gerai ne vienas dazas nenuimtu, Keunes ir tai naudodavau 2000 plius 1517

O kaip jusu plauku bukle po siu daziuku? Nes man tai nuo tos keunes baisiai plaukai slenka, nors ta spalvyte ju tai tikrai gera, vieninteliai dazai kurie suteikia norima spalva, tik kad labai plaukui kenkia doh.gif Norisi kazko svelnesnio smile.gif Beje su 12% oksidantu man musa labiau i geltonuma nei su 9% g.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2012 02 06, 19:00)
o tie Loreal'io 10.21 nebus su labai pilku atspalviu kazin?  nes turi jie tokio purvinumu bent jau foto.

4u.gif

greiciau jau su baltu atspalviu ax.gif pati isbandziau, tai plauku spalvyte beveik tokia pat kaip pavaizduota ant tu nauju dazu versijos(juodos dezutes).
Atsakyti