Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Giselle @ 2012 01 13, 23:03)
Ta prasme jei tubele 60 ml tai oksidatoriaus reikia 120 ml  mirksiukas.gif

aisku, supratau, dekuj smile.gif
Atsakyti
As pati palukaus dazydavausi Keune 1517, taciau as esu labai tamsaus gymo ir man spalva neiseidavo grazi be to ir plaukai nuo keunes labai patriuso, dabar atradau naujus COLORICA dazus tai spalvyte ideali ir tokia kokios visada norejau netgi nuo plauku saknu iki galiuku. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. Femina Bonos plataus profilio kirpeja studente, iesko modelio paskutiniam dazymo ir kirpimo egzaminui. Gal yra norinciu pasisruoginti ir pasitonuoti plaukucius nemokamai biggrin.gif ? Dazome Keune daziukais, egzaminas Sausio 24d. 11val. (pasitikslinsiu dar del laiko). Kirpimui reiketu paneles kuri nori pasikirpti galiukus ir truputi issikarpyti paty prieki plaukuciu. Norincios prasom parasyti man zinute mirksiukas.gif
P.S. Mokykla Klaipedoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakoja: 16 sausio 2012 - 16:30
QUOTE(Lunera @ 2012 01 16, 13:35)
As pati palukaus dazydavausi Keune 1517, taciau as esu labai tamsaus gymo ir man spalva neiseidavo grazi be to ir plaukai nuo keunes labai patriuso, dabar atradau naujus COLORICA dazus tai spalvyte ideali ir tokia kokios visada norejau netgi nuo plauku saknu iki galiuku.  thumbup.gif

Prasom placiau kas per dazai, kokia spalvyte dazote?
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 17, 18:22)
Prasom placiau kas per dazai, kokia spalvyte dazote?

dazai vadinasi COLORICA, italiski ir labai mazai kenksmingi plaukui. teko rinktis kazka kas butu efektyvu bet tausotu mano plaukus nes visgi nusiurusia blonde nesinori buti.

dazausi keliomis spalvomis t.y darausi sau formule, kadangi mano plaukai labai tamsus ir kai dazau visad lenda gelsvumas sie man tiko ideliai sis mano sugalvotas atspalvis naudoju 000 (dazai nuimantys plauko slapva- kenkia tiek plaukui kiek patys dazai ne taip kaip milteliai balinimo) + 101 (intensyviai sviesi naturali blondine)+ 113 (intensyviai sviesi Beige)

visu daziuku imu po lygiai ir sumaisau 1:1.5 su oksidantu...rezultatas ziauriai geras thumbup.gif, bet kadangi imu beige atspalvi tai jis ne peroksidinis o toks smelio atspalvis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunera: 17 sausio 2012 - 19:36
QUOTE(Lunera @ 2012 01 17, 20:36)
dazai vadinasi COLORICA, italiski ir labai mazai kenksmingi plaukui. teko rinktis kazka kas butu efektyvu bet tausotu mano plaukus nes visgi nusiurusia blonde nesinori buti.

dazausi keliomis spalvomis t.y darausi sau formule, kadangi mano plaukai labai tamsus ir kai dazau visad lenda gelsvumas sie man tiko ideliai sis mano sugalvotas atspalvis naudoju 000 (dazai nuimantys plauko slapva- kenkia tiek plaukui kiek patys dazai ne taip kaip milteliai balinimo) + 101 (intensyviai sviesi naturali blondine)+ 113 (intensyviai sviesi Beige)

visu daziuku imu po lygiai ir sumaisau 1:1.5 su oksidantu...rezultatas ziauriai geras  thumbup.gif, bet kadangi imu beige atspalvi tai jis ne peroksidinis o toks smelio atspalvis wub.gif

O su keliu procentu oksidatoriumi dazote? Dazai su amoniaku? Kur yra pirkti siu dazu? smile.gif
Atsakyti
Laba, gal yra besidažančių KAARAL dažais? 4u.gif Domina bet kokie atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 17, 21:42)
O su keliu procentu oksidatoriumi dazote? Dazai su amoniaku? Kur yra pirkti siu dazu?  smile.gif

as dazausi su 12, bet mano kirpeja daze su 9, kazkaippati bijau dazyti tik su 9 g.gif

parasyta bent jau apie sia kosmetika kad amoniako yra 1,7 procento, t.y. kaip man aiskino kirpeja labai mazai. Sako tie kurie yra parasyta be amoniako yra nesamone, nes pagal ecocert kas yra iki 1,5 proc leidziama jau rasyti jog beamoniakiai, o jei ne vieno procento nebus to "dabro" plaukas paprasciausiai nusiplaus po keliu plovimu o nuimti iki blondines is vis butu neimanoma ax.gif

Perku is savo kirpejos o yra pirkit medinese sukose, beja tos pacios firmos ir sampuna naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 10 22, 13:53)
gal naudojate Loreal preference pilkšvo perlo dažus? mirksiukas.gif

Naudojau labai ilgai,po to perėjau prie casting perlo (bet žiema,tai man vėl ko tais geltonina) doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jjuratele @ 2012 01 17, 22:31)
Naudojau labai ilgai,po to perėjau prie casting perlo (bet žiema,tai man vėl ko tais geltonina)  doh.gif
user posted image

Jusu pacios turbut plaukai sviesus, kad tokia spalva gaunasi? Man su siais dazai turbut gautusi ryza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 01 17, 22:51)
Jusu pacios turbut plaukai sviesus, kad tokia spalva gaunasi? Man su siais dazai turbut gautusi ryza  lotuliukas.gif

Aha pilki šviesūs
Atsakyti
jjuratele, grazus ir sveiki plaukai atrodo 4u.gif
Papildyta:
Lunera, gal galetumet plauku spalva parodyti 4u.gif ax.gif Mano irgi gan tamsus naturalus ir kol kas tik sviesiomis sruogomis isgaunu norima atspalvi ax.gif
Atsakyti