Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(zibba @ 2011 11 17, 12:43)
neperskaiciau visos temo gal ir buvo apie tai parasyta 4u.gif
noreciau suzinoti jusu paslaptis kaip jus sviesinat ilgus plaukus kaip atauga. ar dazote tik ataugusius ar visus su tais paciais dazais to paties kiekio peroksidu, ar tik saknis o likusius su sampunu dazanciu ar kaip? nes juk jei dazant visus plaukus su sviesintoju kiekviena karta juos nugraus, kenk plaukams, o nedazyti likusiu tik saknis irgi ne iseitis nes jie po kiek laiko pagelsta surizeja 4u.gif

gal ne i visus klausimus atsakysiu, nes as dazausi pas savo kirpeja, tai visu siu smulkmenu nezinau, zinau, kad dazo dazais, nes milteliais man nepataria, nes plaukuciai pas mane linke trupeti... kai daziau visa galva tada sunku budavo islyginti mano spalva, nes zinau, kad mano plaukas uzsispyres ir nori buti juodas:D bet jei noriu kad spalva neisiskirtu nedelsiu labai ilgai, nes kuo didesnis tarpas ataugusiu plauku, tuo sunkiau ji islyginti:) bandau reguliariai kas menesi dazyti. Paprastai dazau tik saknis, dabar pradejau sruogelem. O kad neryzetu yra specialus kremai, balzamai, kurie pasviesina plauka:)
Papildyta:
Dar pamiršau paminėti, kad šiuo metu dažausi sruogelėm su folija. Tai daug lengviau išsilygina spalvų tarpai, nei dažant visą galvą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusyte @ 2011 11 17, 14:10)
gal ne i visus klausimus atsakysiu, nes as dazausi pas savo kirpeja, tai visu siu smulkmenu nezinau, zinau, kad dazo dazais, nes milteliais man nepataria, nes plaukuciai pas mane linke trupeti... kai daziau visa galva tada sunku budavo islyginti mano spalva, nes zinau, kad mano plaukas uzsispyres ir nori buti juodas:D bet jei noriu kad spalva neisiskirtu nedelsiu labai ilgai, nes kuo didesnis tarpas ataugusiu plauku, tuo sunkiau ji islyginti:) bandau reguliariai kas menesi dazyti. Paprastai dazau tik saknis, dabar pradejau sruogelem. O kad neryzetu yra specialus kremai, balzamai, kurie pasviesina plauka:)
Papildyta:
Dar pamiršau paminėti, kad šiuo metu dažausi sruogelėm su folija. Tai daug lengviau išsilygina spalvų tarpai, nei dažant visą galvą. 4u.gif

otie kremai balzamai kurie pasviesina plaukus irgi pas kirpeja, ar galima nusipirkti bet kur, kuriuos jus renkates?
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2011 11 17, 13:24)
otie kremai balzamai kurie pasviesina plaukus irgi pas kirpeja, ar galima nusipirkti bet kur, kuriuos jus renkates?

yra ir parduotuvese, pvz schwarckopf.
Atsakyti
sveikos naudoju keune dazus nr1517, plauku spalva tikrai grazi ir negeltona ir ne ryza, siulyciau pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hadija* @ 2011 11 22, 17:47)
sveikos naudoju keune dazus nr1517, plauku spalva tikrai grazi ir negeltona ir ne ryza, siulyciau pabandyti 4u.gif

visi giria keunes butent sio numerio dazus. tik gaila, jog niekad nebuvau sutikusi moters, kuri siais dazais dazytu plaukus, kad galeciau pati isitikinti, ar tikrai taip graziai atrodo spalvyte ax.gif man paciai kirpeja su matrix dazo, visad patenkinta buvau platinos spalva, jokiu ryzumu nebudavo. Bet kyla po truputi noras isbandyti keune Nr. 1517 g.gif gal kartais galit savo plaukuciu foto ikelti? Buciau laaaaabai dekinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kiek čia gerų patarimų radau smile.gif. Jau keletą savaičių pati džiaugiuos šviesiais plaukučiais. Kažkur skaičiau apie pilkintoją blondinėms. Kokių rezulattų jis duoda, tamsina, šviesina spalvą, pačios naudojat, ir kokią spalvą man padarytų iš maždaug medaus spalvos plaukučių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 11 22, 21:50)
visi giria  keunes butent sio numerio dazus.  tik gaila, jog niekad nebuvau sutikusi moters, kuri siais dazais dazytu plaukus, kad galeciau pati isitikinti, ar tikrai taip graziai atrodo spalvyte  ax.gif  man paciai kirpeja su matrix dazo, visad patenkinta buvau platinos spalva, jokiu ryzumu nebudavo. Bet kyla po truputi noras   isbandyti keune Nr. 1517  g.gif   gal kartais galit savo plaukuciu foto ikelti? Buciau laaaaabai dekinga  smile.gif   4u.gif

user posted image
Kadangi mano plaukai turi stipru geltona pigmenta, tai platinos atspalvis niekada nesigauna smile.gif Bet sie dazai vieninteliai nudazo normaliai, nes kiek tekokitokiu isbandyti, tai visi musa i ryzuma doh.gif Dar galvoju isbandyti keune 1511, nes su 1517 pirmom dienom vaikstau pusiau violetinem saknim doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 27 lapkričio 2011 - 21:11
Giselle, labai sveiki ir grazus plaukai smile.gif spalva irgi wub.gif
Atsakyti
labai gražūs plaukai
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2011 11 27, 20:07)

Kadangi mano plaukai turi stipru geltona pigmenta, tai platinos atspalvis niekada nesigauna  smile.gif Bet sie dazai vieninteliai nudazo normaliai, nes kiek tekokitokiu isbandyti, tai visi musa i ryzuma  doh.gif Dar galvoju isbandyti keune 1511, nes su 1517 pirmom dienom vaikstau pusiau violetinem saknim  doh.gif

Giselle, plaukuciai jusu labai grazus, nenutriuse smile.gif bet, kaip ir pati sakot, geltonumas matosi g.gif sampunu pilkinanciu nebandet naudoti, manau, istaisytu padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 11 28, 09:35)
Giselle, plaukuciai jusu labai grazus, nenutriuse  smile.gif  bet, kaip ir pati sakot, geltonumas matosi  g.gif  sampunu pilkinanciu nebandet naudoti, manau, istaisytu padeti  mirksiukas.gif

Na tu sampunu esu bandzius daug ir net ne vienos rusies, bet efektas ju labai trumpalaikis, o kasdien naudojant labai nusausina plauka doh.gif
Vasara, kazkiek padetis geresne, nusvieseja nuo saules smile.gif
user posted image
Atsakyti
o jetaus swoon.gif gal norite mano infarkto? biggrin.gif nerealaus grozio plaukai ir ilgis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 29 lapkričio 2011 - 10:38