QUOTE(zibba @ 2011 11 17, 12:43)
neperskaiciau visos temo gal ir buvo apie tai parasyta
noreciau suzinoti jusu paslaptis kaip jus sviesinat ilgus plaukus kaip atauga. ar dazote tik ataugusius ar visus su tais paciais dazais to paties kiekio peroksidu, ar tik saknis o likusius su sampunu dazanciu ar kaip? nes juk jei dazant visus plaukus su sviesintoju kiekviena karta juos nugraus, kenk plaukams, o nedazyti likusiu tik saknis irgi ne iseitis nes jie po kiek laiko pagelsta surizeja
noreciau suzinoti jusu paslaptis kaip jus sviesinat ilgus plaukus kaip atauga. ar dazote tik ataugusius ar visus su tais paciais dazais to paties kiekio peroksidu, ar tik saknis o likusius su sampunu dazanciu ar kaip? nes juk jei dazant visus plaukus su sviesintoju kiekviena karta juos nugraus, kenk plaukams, o nedazyti likusiu tik saknis irgi ne iseitis nes jie po kiek laiko pagelsta surizeja
gal ne i visus klausimus atsakysiu, nes as dazausi pas savo kirpeja, tai visu siu smulkmenu nezinau, zinau, kad dazo dazais, nes milteliais man nepataria, nes plaukuciai pas mane linke trupeti... kai daziau visa galva tada sunku budavo islyginti mano spalva, nes zinau, kad mano plaukas uzsispyres ir nori buti juodas:D bet jei noriu kad spalva neisiskirtu nedelsiu labai ilgai, nes kuo didesnis tarpas ataugusiu plauku, tuo sunkiau ji islyginti:) bandau reguliariai kas menesi dazyti. Paprastai dazau tik saknis, dabar pradejau sruogelem. O kad neryzetu yra specialus kremai, balzamai, kurie pasviesina plauka:)
Papildyta:
Dar pamiršau paminėti, kad šiuo metu dažausi sruogelėm su folija. Tai daug lengviau išsilygina spalvų tarpai, nei dažant visą galvą.