Sveikos, tęsiam toliau,kaip kam sekasi prižiūrėti ir puoselėti savo šviesius plaukučius
Sena temutė http://www.supermama...?...5611&st=588
noriu tokios spalvos, kaip pirmoj nuotraukoj
cia taip suprantu sruogelemis dazyta?
cia taip suprantu sruogelemis dazyta?
Abejoju, taigi visi plaukai balti visiskai
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 31, 10:48)
Abejoju, taigi visi plaukai balti visiskai
man tokie tinka.
Dazau sviesiausiais Goldwell + 9 proc., saknys vis tiek ryzos, gaunasi 10 lygis gal
bet vasara buvo isbalteje panasiai, kaip nuotraukoj, tai labai graziai atrode
noreciau, kad is karto padazyt taip.
bet cia turbut su milteliais.... mano nat. plaukai 6-7, bet ziauriai atsparus dazams. o gadinti nesinori, nes jei rinktis tarp spalvos ir plauku sveikumo, renkuosi sveikuma geriau jau...
p.s. nu jo, gal galai jau per balti. kazkaip ties saknim koncentravausi
cia kaip sakoma, kas kam skauda
Jazira, as kaip ir jus, balinau negailedama plauku, o kaip balta nebuvau, taip nebuvau, vis gelsva, ryza ir kitokia Dabar senas nuotraukas paziurejus sumasciau, kad noriu sruogeliu Sestadieny, jei viskas pagal plana, siausiu y kirpykla
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 31, 21:55)
Jazira, as kaip ir jus, balinau negailedama plauku, o kaip balta nebuvau, taip nebuvau, vis gelsva, ryza ir kitokia Dabar senas nuotraukas paziurejus sumasciau, kad noriu sruogeliu Sestadieny, jei viskas pagal plana, siausiu y kirpykla
man irgi jau tuoj reikes. As dabar dar noriu pabandyt Wellos prof. dazus ir jei jau tie nepades, tai tada eisiu ir as sruogint. nieko nebus
QUOTE(Jazira @ 2011 03 31, 23:52)
man irgi jau tuoj reikes. As dabar dar noriu pabandyt Wellos prof. dazus ir jei jau tie nepades, tai tada eisiu ir as sruogint. nieko nebus
Kad jie tikrai niekuo neypatingesni ir geriau nenuima, nei kiti dazai. Tai galit sutaupyt vienam dazymui ir iskart eit sruoginti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 31, 23:01)
Kad jie tikrai niekuo neypatingesni ir geriau nenuima, nei kiti dazai. Tai galit sutaupyt vienam dazymui ir iskart eit sruoginti
nezinau tada.
reikia ieskot pas ka graziai nusisruoginti.
O kaip sruoginti pilnai dazytus plaukus? reikia laukt kol kazkiek paaugs? nes juk sruogina ne nuo paciu saknu
Mano ta pati situacija....kiek daziau ir bandziau vis geltona ar ryza...tiesa su wella ir lisap gan baltai jau gaunasi bet per baltai man, as noriu naturaliau bet ne ryzai...geriausiai budavo kai sruogelem dazydavau, prie ju ir grysiu nes nera man kitos iseities, nebent brunetei tapti
Is virsugalvio tai 1 foto man atrodo sruogom dazyta
O jus duodat plaukam pailseti, na pvz kokia diena nededet jokiu kaukiu, drekikliu ar dar ko nors, kad plaukai pakvepuotu, skaiciau,kad tik sampunu reikia isplauti ir viskas bet man puciasi jei nepadrekinu
Mano sausam plaukui tai labai labai patinka Matrix biolaga dregme , visai nesulipina plauku ir labai padrekina
O jus duodat plaukam pailseti, na pvz kokia diena nededet jokiu kaukiu, drekikliu ar dar ko nors, kad plaukai pakvepuotu, skaiciau,kad tik sampunu reikia isplauti ir viskas bet man puciasi jei nepadrekinu
Mano sausam plaukui tai labai labai patinka Matrix biolaga dregme , visai nesulipina plauku ir labai padrekina
QUOTE(Egliukasz @ 2011 04 01, 01:01)
gal nedalaikei iki maximumo ir nenueme tiek, kiek norejai...as va pati balinausi su wella ir atrode, kad jau maximumas, bet is tikro nedalaikiau tiek, kiek reikejo ir per anksti nuploviau ir gavosi ne geltona, bet vitiek per gelsva, lyginant su ta juostele, kuri buvo pries tai dazyta kirpykloje su ta pacia wella. Gaila tada laiko neuzsekiau, kiek ten laike dazus dar manau l. svarbu temperatura, toj kirpykloj tiek pleske siluma, kad sedejau visa uzkaitusiais zandukais, su 4 proc numeme liuksiskai, o kitoj kirpykloj man ir su 6 proc. nenueme, nes buvo ziauriai salta...
Papildyta:
QUOTE(wife @ 2011 04 01, 12:24)
Is virsugalvio tai 1 foto man atrodo sruogom dazyta
sveikute
tonuok plaukucius, wellos (kitu nezinau) tonavimo daziukai plaukiukus apvaskuoja, juos tarsi suspaudzia...tada jie buna slidus ir nesipucia, tiesus, panasus efektas, kaip po laminavimo...tik tiek, kad po tonavimo negalima is karto naudoti jokiu maskiu (ju ir nereikia, nes plaukas ir taip prisotintas), tik kondicionierius, nes kitaip mygam isplauna daziukus is plauko...mano, kadangi blonduoti, irgi ziauriai sausi ir puciasi, bet po tonavimo, pasidaro tokie slidus, svelnus, lygus, kaip ne mano plaukai...o o kai tonavimas nusiplauna, jie vel pasidaro tokie kaip buvo...
Labukas Zinok bandziau color touch vistiek liko tokie pat plaukai, gal po pirmo plovimo kiek ne taip putesi