nenoriu girtis, bet pražidėjo mano vanda is keikio. Teko laukti ne vienerius metus ir pirma karta pradziugino ziedais mano mazute, nors jau ir kali metai
laikykites as jua nesilaikau turbut tenk is forumietes jau laukt orchidejos, bat dar bandau tvardytis, jau nera kur ju deti , gal ir man jau reikia poardavineti? bet jau ziedu grazumas kai issiskliedzia pamirstu pardavinejimus
aciu aciu, ne nepirkau nor dar labai noreciau. tai va nesilaikau. Vyras uzmus mane jai dar viena nusipirksiu... nes nera ju kur deti o vanda is keikio uzsiauginu tai dazniausiai ant sienos kambary graziai kaba, tik tos saknys, jei ju nebutu tai butu superrr
aciu aciu, ne nepirkau nor dar labai noreciau. tai va nesilaikau. Vyras uzmus mane jai dar viena nusipirksiu... nes nera ju kur deti o vanda is keikio uzsiauginu tai dazniausiai ant sienos kambary graziai kaba, tik tos saknys, jei ju nebutu tai butu superrr
man vieno augaliuko uztenka labai daznai keikius leidzia man i metus 2 isleidzia beveik visos orches tai visas gyminemis apdalinu ir vandomis ir daug daug visokiomis