aš pati baigiu išprotėt iš nekantrumo
.. tada vėl bus puošmenų forumuj, bet nuo 120lt.. oi, neturiu aš tokių litukų
oi laukiam laukiam
Lark, o kur dingo tavo nuostabaus džiunglyno nuoroda
Lark, o kur dingo tavo nuostabaus džiunglyno nuoroda
augalai ką tik atvežti, šviežutėliai kartais tikrai geriau sumokėti tiek ,nei pirkt už 60 ,,nukainuotą'' ir vėliau išmest
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 30, 11:56)
augalai ką tik atvežti, šviežutėliai kartais tikrai geriau sumokėti tiek ,nei pirkt už 60 ,,nukainuotą'' ir vėliau išmest
oi, lerikyte, negundyk, ir taip sunku atsilaikyti:) o dar paroda savaitgalį Kaune:) siaubas...
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 30, 11:11)
oi, lerikyte, negundyk, ir taip sunku atsilaikyti:) o dar paroda savaitgalį Kaune:) siaubas...
naaa, paroda dar tik po poros savaičių
Vakar sakiau, kad greit karamelinuke orchideja prasiskleis. Tai siryt radau. Naminis zydejimas tokioss intensyvesnes spalvos, nes kai pirkau, tai buvo sviesesniu spalvu. Leidzia du ziedstiebius.
Įdėsiu nuorodą savo gėlyčių, kurias parduodu http://public.fotki.com/jurao/geles/
QUOTE(jurgita.jurga @ 2011 03 30, 11:24)
kainos vistiek neblogos tikrai
Papildyta:
Kutosiuke, geltonoji labai pavasariška, taip trūksta tokios spalvos
jurgita. jurga labai gražios gėlytės, o kaip jas siųstumėte? ten Zigutis smulkiais žiedeliais?
Papildyta:
kutosiuke, nuostabi karamelinukė pas tave, jo ir man ši spalva labai prie širdies
Papildyta:
kaip noriu to zigučio ir pakabinamos vandos berods???
Papildyta:
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 30, 12:47)
jurgita. jurga labai gražios gėlytės, o kaip jas siųstumėte? ten Zigutis smulkiais žiedeliais?
kutosiuke, nuostabi karamelinukė pas tave, jo ir man ši spalva labai prie širdies
Papildyta:
kaip noriu to zigučio ir pakabinamos vandos berods???
QUOTE(Lerikyte @ 2011 03 30, 09:56)
iš savo skaudžios praktikos galiu tik patvirtinti, neverta gydyti ir 100 metų laukt žiedų, retai kam pasiseka, jau ir taip vandoms iššūkis mūsų klimato sąlygos, o čia su šviežiais žiedais
QUOTE(lark @ 2011 03 30, 11:58)
iš savo skaudžios praktikos galiu tik patvirtinti, neverta gydyti ir 100 metų laukt žiedų, retai kam pasiseka, jau ir taip vandoms iššūkis mūsų klimato sąlygos, o čia su šviežiais žiedais
merginos jei užsinoriu, o prigriebsit kas man vaaandą?