kas bus parodoj, pamatysit, atvešiu šią vandutę, kad visos įsitikintumėt Jurgitos parduodamų augalų kokybės ir kainos santykiu dar kartą ačiū, apsipatenkinus iki negalėjimo aš
Kol kas aš be foto ir smulkiai bet pasigirsiu Vakar nusipirkau Zygutį ermitaže nesusilaikiau , jau nukainoytas buvo margais lapukais su violetine lupyte Šiemet ir taip nėr pinigų tai pavyzdingai nieko neperku Papildyta:
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 05, 15:01)
kelios nuotraukeles
Oho kiek grožių Papildyta:
QUOTE(rytine rasa @ 2011 04 05, 19:56)
pateršiu panos jums sienas ne mano nuopelnas bet mano naujausias pirkinys netveriu savo kailyje
o dydis jos ogogo
kas bus parodoj, pamatysit, atvešiu šią vandutę, kad visos įsitikintumėt Jurgitos parduodamų augalų kokybės ir kainos santykiu dar kartą ačiū, apsipatenkinus iki negalėjimo aš
Būtinai Raun'a, o Jums vistiek aš jaučiuosi nusikaltus, kažkaip reiks tą kaltę išpirkti Papildyta:
Merginos labai labai prašau savo norus rašykit man į el.paštą jurgita.olonova@gmail.com, nes čia telpa labai mažai žinučių ir man dėžutė užsipildo, o aš ne visada galiu Jums labai greita atrašyti, perskaityti ir ištrinti
Na o aspagaliau nusipirkau BLACK JACK maksej ir julyte, bet kai pamaciau jos saknis ,ryt eisiu pasakyt, kad jei neturi suprantancio zmogaus, tegu pardavejom duoda literaturos skaityt, reziume, ji pas mane reanimatoriuj ir labai tikiuosi, kad atsigaus, nes neliko ne vienos saknies
o dieve nu vandooooooooooos siaubas as kazkaip pastebejau , kad kiek beperku is maksimos geles,daznai su puviniu, ligotas, galvojau, kad sekasi man , bet cia gal tokes veza
o dieve nu vandooooooooooos siaubas as kazkaip pastebejau , kad kiek beperku is maksimos geles,daznai su puviniu, ligotas, galvojau, kad sekasi man , bet cia gal tokes veza