Ačiū labai merginos Jums už gerus žodžius
Labai tikiuosi atvažiuoti į parodą (tikiuos kad pavyks) ir jei viskas pagal planus atsivežti kanors įspūdingo
super
Na tikrai jurga.jurgita ispudingi augalai. Sunku patiket nauju pardaveju, bet tikrai maloniai nustebinot. As jau noriu zygucio is jusu
ai jo gerai, kad priminei, aš ir zygutį ir miniuką dar ėmiau iš Jurgitos Zygo krūmas irgi įspūdingas, o miniukas atrodo kvepia
Maciau pas ja vienas veslus, kitas toks biednas as veslaus irgi noreciau. O tau i namus atveze? dabar su mazge mano judejimo laisve stipriai apribota...
Papildyta:
rrine man ja buvo uzrodzius, bet kol nepamaciau jusu vandu, neskubejau gundytis pirkti.
Papildyta:
rrine man ja buvo uzrodzius, bet kol nepamaciau jusu vandu, neskubejau gundytis pirkti.
jūs norit šoką įvaryti su tooookiom vandom?
TIkiuosi pamatyti parodoje, nieko nežinau, R.Rasa....aš atvažiuosiu paimti ją iš tavęs
Papildyta:
kaip malonu girdėti.... o tokio lygio vandos bus parduotos jau pirmą dieną ir aš tokių noriu
TIkiuosi pamatyti parodoje, nieko nežinau, R.Rasa....aš atvažiuosiu paimti ją iš tavęs
Papildyta:
QUOTE(jurgita.jurga @ 2011 04 05, 22:01)
Ačiū labai merginos Jums už gerus žodžius
Labai tikiuosi atvažiuoti į parodą (tikiuos kad pavyks) ir jei viskas pagal planus atsivežti kanors įspūdingo
kaip malonu girdėti.... o tokio lygio vandos bus parduotos jau pirmą dieną ir aš tokių noriu
Tina,tas vešlus pas mane atvažiavo. Mb augalus paėmė iš tarpininko kaune, po darbo man pristatė.
na,zinot ka,jau galvoju eit skaityt apie vandas priezuros ipatumus tokis grooooooozis!gal reiks isduoti savo falenopsius,ir isigyti viena kita vanda,jei jos nelabai lepios.....
QUOTE(Tina* @ 2011 04 05, 21:43)
Maciau pas ja vienas veslus, kitas toks biednas as veslaus irgi noreciau. O tau i namus atveze? dabar su mazge mano judejimo laisve stipriai apribota...
Papildyta:
Papildyta:
Turiu dar viena didelį, ryt nufotografuosiu (virsta iš vazono)
eina sau mergai, nemiegosiu naktį reikia ir maaaan
QUOTE(jurgita.jurga @ 2011 04 05, 23:06)
Turiu dar viena didelį, ryt nufotografuosiu (virsta iš vazono)
Ar galiu rezervuot ji? kokia kaina? pasiimciau per paroda Kaune, jei ten busit.
Ech, kentes mano pinigine