Lerikyte, super vandute
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 05, 20:09)
pamačiau ir mane s u p a r a l y ž i a v o iš grožio......
na žinote, nužudysite savo naujokėmis , taip ir pensijos nesulauksiu
QUOTE(rytine rasa @ 2011 04 05, 21:15)
Lerikyte sveikinu tikrai grazus pirkynys as i ja seile ir varvinau bet nugalejo svajone
ech....
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 05, 21:09)
na žinot merginos, atvažiavo vandulė... pamačiau ir mane s u p a r a l y ž i a v o iš grožio.....
i sita ir as seile varvinau, buvo favorite, bet per brangi man, kol algos negavau
labai grazi
QUOTE(rytine rasa @ 2011 04 05, 19:56)
pateršiu panos jums sienas ne mano nuopelnas bet mano naujausias pirkinys netveriu savo kailyje
kokia.....net neapsakysiu...
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 04 05, 20:15)
Na o aspagaliau nusipirkau BLACK JACK maksej ir julyte, bet kai pamaciau jos saknis ,ryt eisiu pasakyt, kad jei neturi suprantancio zmogaus, tegu pardavejom duoda literaturos skaityt, reziume, ji pas mane reanimatoriuj ir labai tikiuosi, kad atsigaus, nes neliko ne vienos saknies
taip čia būna pats nemaloniausias dalykas....
na žinot merginos, atvažiavo vandulė... pamačiau ir mane s u p a r a l y ž i a v o iš grožio...... ilgai žvygavau pamačius... nu kažkas nerealaus, kokia ji įspūdinga....... alpstu vis dar
labai didelis ačiū Jurgitai, jūsų augalai išties iš labai geros firmos ( ANCO vandos labai žinomos ) ir kokybė super. Dar kartą ačiū.
labai didelis ačiū Jurgitai, jūsų augalai išties iš labai geros firmos ( ANCO vandos labai žinomos ) ir kokybė super. Dar kartą ačiū.
ir aš svajoju apie tokias užuolaidas.... bet žiedų grožis....toks mėlynumas...
ačiū
ji sodriai violetinė, bet aišku, neišgaunu tikros spalvos
ji sodriai violetinė, bet aišku, neišgaunu tikros spalvos
Lerikyte ir rytine rasa, senai jau kažkuo taip žavėjausi trūksta žodžių apibūdinti ... dieviška ir viskas.
rytine rasa tikiuos atveši ją parodon? žiauriai noriu pamatyt, ką praradau radau ir aš vaikiuką
nezinau as i paroda neplanuoju nes dirbu
Lerikyte nuostabios gėlytės
QUOTE(rytine rasa @ 2011 04 05, 19:56)
pateršiu panos jums sienas ne mano nuopelnas bet mano naujausias pirkinys netveriu savo kailyje
na žinot merginos, atvažiavo vandulė... pamačiau ir mane s u p a r a l y ž i a v o iš grožio...... ilgai žvygavau pamačius... nu kažkas nerealaus, kokia ji įspūdinga....... alpstu vis dar
merginos kokias gražuoles nusipirkote pasakiško grožio gėlytės, net žodžių trūksta
Na merginos,ir pridejote grozybiu,net silpna ziureti
Rytine Rasa nerealus grozis vandutes,labai pasisekes pirkinys,ir dar su tiek vaikiuku
Lerikyte,aplenkei mane su vandute Ziauriai norejau sio grozio,na bet papuole i geras rankas Fantastiskas grozis
Rytine Rasa nerealus grozis vandutes,labai pasisekes pirkinys,ir dar su tiek vaikiuku
Lerikyte,aplenkei mane su vandute Ziauriai norejau sio grozio,na bet papuole i geras rankas Fantastiskas grozis