lialkaa ir giedruze
oi kokie gražūs žiedeliai
nu miniukas
giedruze labai graži dryžuotukė
lialkaa koks miniukas fainuolis, dar tokio nemačiau
lialkaa koks miniukas fainuolis, dar tokio nemačiau
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 05, 15:01)
o cia vakarykstis pirkinukas - miniukas is ermitazo, buvo baltu net su trim ziedkociais, bet mane sitie ziedeliai labiau viliojo
Nuostabūs žiedeliai
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 05, 14:41)
aciu visoms uz pagyras
man tas miniukas irgi toks is retesniu pasirode, tie geltoni konturai labai patinka
dar palikau kelis
pamirsau dar vieno parodyti
labai maza ziedstiebi isaugino, lyginant su senesniais, turbut del to, kad daug jegu atiduoda keikiams
man tas miniukas irgi toks is retesniu pasirode, tie geltoni konturai labai patinka
dar palikau kelis
labai maza ziedstiebi isaugino, lyginant su senesniais, turbut del to, kad daug jegu atiduoda keikiams
pastebejau, kad sitos spalvos faleonopsiai labai daznai keikius augina. Drauge is savo darbo dave keiki tokios orchytes, ir savaitgali is mamos keiki parsiveziau taip pat panasiu spalvu.
[quote=lialkaa,2011 04 05, 14:41]
labai graziu gelyciu turite
Papildyta:
[quote=giedruze,2011 04 05, 13:53]
grazus ziedeliai
Papildyta:
O dabar toks klausimelis visoms ar dar perkate kokiu kitokiu rusiu kambariniu geliu? ar orchidejos isstume visus kitus augaliukus is namu?
labai graziu gelyciu turite
Papildyta:
[quote=giedruze,2011 04 05, 13:53]
grazus ziedeliai
Papildyta:
O dabar toks klausimelis visoms ar dar perkate kokiu kitokiu rusiu kambariniu geliu? ar orchidejos isstume visus kitus augaliukus is namu?
pas mane tik orchidejos (phalaenopsiai) , bet zadu isigyti dendrobium oranzini
QUOTE(giedruze @ 2011 04 05, 14:53)
pagaliau parvyko gražuolė
kelios nuotraukeles
va kiek grožių
o keikius, kad augina
QUOTE(vedmyte @ 2011 04 05, 15:57)
pas mane pinigų medis yra dovanotas, o šiaip vien orchidėjos. Kitoms jau vietos nėra, taip "džiunglės"
Pas mane taipogi yra keli kitokie augalai nuo labai senu laiku kazkas padovanojo o siaip tai orches uzokupavusios nes i kitus kambarinius augalus net akys nebekrypsta Vyras net kazkuria diena sako o gal jau noretum kitokiu geliu ne vien orchideju, sakiau neeee
QUOTE(giedruze @ 2011 04 05, 14:53)
aciu joka, kad pagelbejot man ir sitas grozis atsirado pas mane
gražus..
kelios nuotraukeles
miniukas su neminiukisku pumpuru gal todel, kad pasodintas i didesni vazoneli?
greitai ir zieduka parodysiu
o cia vakarykstis pirkinukas - miniukas is ermitazo, buvo baltu net su trim ziedkociais, bet mane sitie ziedeliai labiau viliojo
miniukas su neminiukisku pumpuru gal todel, kad pasodintas i didesni vazoneli?
greitai ir zieduka parodysiu
vajė kiek daug...
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 05, 15:41)
aciu visoms uz pagyras
Papildyta:
QUOTE(vedmyte @ 2011 04 05, 15:57)
Papildyta:
auginu dar nemažai kitu...orchidėju apie 40...o išviso gėlių apie 90 kelias turiu... na džiunglės pasmane...o dar kiek orchidėju bei kitu gėlių noriu...
sakykit ar phalaenopsis philippinensis pasitaiko pirkti
ar čia tik parsisiūsti reikėtų
ar čia tik parsisiūsti reikėtų
QUOTE(giedruze @ 2011 04 05, 12:53)
oi,kokia elegantiska
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 05, 13:01)
kelios nuotraukeles
oi,kokiu graziu ziedu gausa
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 05, 13:41)
aciu visoms uz pagyras
o kas cia per siurprizas????nu nieko sau pasiseke!!!trys viename