[quote=evers,2011 04 01, 10:50]
pagaliau sulaukiau..tik žiedų norėjau ryškesnių....
labai labai
QUOTE(axara @ 2011 04 01, 14:34)
o man labai grazi spalvyte
Papildyta:
o kaip phalaenopsiu pasiula, ar yra kokiu vertu demesio?
Papildyta:
o kaip phalaenopsiu pasiula, ar yra kokiu vertu demesio?
zinokit visiskai nieko pora yra po 15lt
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 04 01, 16:20)
Medeile, butinai padaryk revizija saknu, rasi kogero daug kiminu, kurie gali supudyti saknis
oi, kaip bjauru, o tai kai nužydės man ją persodinti? aš sakau, kodėl ant kitos miltonijos, kurią jau pusmetis turiu ir vis nepersodinu, substrato toks mažas kriaukliukas kaip ir, na kaip ir sraigės namukas toks miniatiūrinis na neteko dar matyt man jų, fui, o kodėl būtent ant miltonijų?
lerikyte, pasiziurek savo pasta
Daryk is karto, kodel augintojai taip daro nzn , o gelytei nieko neatsitiks. as snd padariau revizija, tikiuos nepaveluotai, savo augintinei, kuria pirkau pirmadieni, tai radau kiminu, vazoneli ir apdeta porolono gabaleliais, vis ka ispurciau, bet kai dar neliejau, tai nepagavo puvinuko (tikiuosi)
Papildyta:
Dar turiu klausima: ar zygutis gali leist salia vieno stiebo su ziedais kita ziedstiebi?
Papildyta:
Dar turiu klausima: ar zygutis gali leist salia vieno stiebo su ziedais kita ziedstiebi?
evers saunuole, keli kartele cia musm visoms
del mini marko tai ir as mastau kad cia ziedstiebis
Paaiskinkit kaip patalpinti foto delfi i ta konkursa? prisiloginau, bet neatrandu metodo
QUOTE(evers @ 2011 04 01, 15:21)
labiausiai džiugu dėl šių...ryto foto...
šaunuolė, kasdien po staigmenėlę gėlytės paruošia
QUOTE(Tina* @ 2011 04 01, 16:51)
Paaiskinkit kaip patalpinti foto delfi i ta konkursa? prisiloginau, bet neatrandu metodo
reikia albumą susikurti, iš jo sukelti į konkursą
QUOTE(Raun'a @ 2011 04 01, 16:32)
evers saunuole, keli kartele cia musm visoms
negėdinkit...pati tik mokausi...jos vis mane stebina...geriausia buvo,kad nieko nežinojau apie jų auginimo subtilybes...va žiedų kekės buvo...o dabar kuo daugiau šokinėju aplink tuo ką pržiopsau...netgi 2 savo pirmasios numarint baigiu..viduriukai išgedo...net gėda...
QUOTE(tviga @ 2011 04 01, 17:01)
šaunuolė, kasdien po staigmenėlę gėlytės paruošia
tuom mano šios dienos staigmenos nesibaigė...atsiprašau ,kad ne į tema...mano paukštukas išsirito..o teturėjo išsirist balandzio 5-6d... sakau gal man viskas vaidenasi...
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 01, 17:15)
Sveikos rodau savo vieną palangę
labai labai labai