Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 31, 20:54)
siaubas kažkoks doh.gif kažkam katinai, o man šuo orchidėjas skanauja doh.gif
praitą savaite su uodega kelis žiedus nulaužė, o šiandien ir paragavo doh.gif sakau protas sukasi kaip man doh.gif  biggrin.gif

maniskis sunsnukis irgi vakar sugrauze visa mano reanimatoriu ir gelytes lapus apkramte!!!! negaliu atleist as jam schmoll.gif nedraugaujam dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 03 31, 20:31)

mačiau ir aš šitą pasaka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
vandų tik gėlėse nebėra, visos pas mane, juokauju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 01, 06:27)
vandų tik gėlėse nebėra, visos pas mane, juokauju  lotuliukas.gif

ką, jau išpirko bigsmile.gif
Lerika, laukiam laukiam photo.gif
Atsakyti
siaubinga naktis doh.gif na ben žiedeliai gal nuotaiką pakels 4u.gif o dar diena kokia be ryšio doh.gif
Atsakyti
ir aš delfi konkurse dalyvauju ax.gif
Atsakyti
Konkurse nuotraukų begalė, bet kokybiškų, gražių, ir su įdomesniais augalai kokia 20-30 užmačiau, kokybiškų na gal 100, o taip labai daug tiesiog nuotraukėlių. Lark manau, esate labai dėmesio verta kandidatė į nugalėtojus, tiek įdomybių auginate bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 01, 07:26)
Konkurse nuotraukų begalė, bet kokybiškų, gražių, ir su įdomesniais augalai kokia 20-30 užmačiau, kokybiškų na gal 100, o taip labai daug tiesiog nuotraukėlių. Lark manau, esate labai dėmesio verta kandidatė į nugalėtojus, tiek įdomybių auginate bigsmile.gif  4u.gif

nea, tyčia su katinu įdėjau, žinau, kad nieks nebalsuos, bet man nesvarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, dar kartą įdedu nuorodėlę su parduodamomis gėlėmis http://public.fotki.com/jurao/geles/ Esu iš Šiaulių, bet pasistengsiu gėles atsiųsti kur paprašysit. Jei turit kokių ypatingų norų parašykite, bandysiu padėti juos išpildyti (tai liečia ne tik orchidėjas) Mano el. paštas jurgita.olonova@gmail.com Šeštadienio ryte bus jau sudėtos naujų gėlių foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 01, 08:26)
Konkurse nuotraukų begalė, bet kokybiškų, gražių, ir su įdomesniais augalai kokia 20-30 užmačiau, kokybiškų na gal 100, o taip labai daug tiesiog nuotraukėlių. Lark manau, esate labai dėmesio verta kandidatė į nugalėtojus, tiek įdomybių auginate bigsmile.gif  4u.gif

sutinku,nuotraukų daug,bet gražių ne itin...

O aš miegamajame laikau tik pora gėlyčių,žinau,kad daug laikyti negerai smile.gif dėl jų energijos siurbimo,tai nežinau,bet va ,kad kaktusai pyktį skleidžia,tai faktas,nes žinau vieną šeimą,turi be proto daug kaktusų,miegamajame,ir tikrai,siaubingai pykstasi.Nors gal viena šeima,tai ne rodiklis g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 01, 09:06)

O aš miegamajame laikau tik pora gėlyčių,žinau,kad daug laikyti negerai smile.gif dėl jų energijos siurbimo,tai nežinau,bet va ,kad kaktusai pyktį skleidžia,tai faktas,nes žinau vieną šeimą,turi be proto daug kaktusų,miegamajame,ir tikrai,siaubingai pykstasi.Nors gal viena šeima,tai ne rodiklis g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai vat kas kaltas kad pas mus Lietuvoj toks didelis skirybu skaicius. thumbup.gif
Atsakyti
foto bus vakare biggrin.gif
Atsakyti