sveikosna ir groziu pridejot
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 31, 14:08)
Na štai manoji visiškai prasiskleidusi, bet krauna bumpurus ir toliau ir šakojasi žiedstiebis
na ir gražuolė...žiuriu,kaip sparčiai pas jus jų daugėja....
QUOTE(tviga @ 2011 03 31, 14:22)
naujokė tik niekam nesakiau parsinešiau kai niekas nematė kad iš namų neišvarytų
kur jau,tiek gėlių išnešt reiktu....
Šiandien Vilniaus ermitaže viskam 25% nuolaida. Tai ta proga apsilankiau. Labai daug miniukų privežta. Su nuolaida gaunasi visai padoriai~14 Lt
QUOTE(evers @ 2011 03 31, 19:20)
na ir gražuolė...žiuriu,kaip sparčiai pas jus jų daugėja....
ačiū čia mano viena iš seniausių gyventojų, naminis žydėjimas
biški papilnėjo kolekcija
bet jau savaitę nei vienos taip knieti
gražus žiedelis
O man snd ciut ne sokas , uzeinu i maksyte, o ten........................du BLAC JAK, po 18 lt! ir ka capt uz pinigines, o pinigai namie, o pinigine pas mane . Zodziu kaip ir kantrybes bandymas, liepe pinigus taupyt dukra, nes mausim i olandija i geliu parada, sako is ten atsivesi, bet kai uzmatai ko nesitiki ir nepasiimi , zodziu pravalas.........
Papildyta:
lindenii
Papildyta:
lindenii
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 31, 19:07)
gražus žiedelis
ačiū
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 03 31, 19:10)
nea
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2011 03 31, 19:10)
O man snd ciut ne sokas , uzeinu i maksyte, o ten........................du BLAC JAK, po 18 lt! ir ka capt uz pinigines, o pinigai namie, o pinigine pas mane . Zodziu kaip ir kantrybes bandymas, liepe pinigus taupyt dukra, nes mausim i olandija i geliu parada, sako is ten atsivesi, bet kai uzmatai ko nesitiki ir nepasiimi , zodziu pravalas.........
Papildyta:
lindenii
Papildyta:
lindenii
kurioj cia Maximoj? gal dar spesim?
QUOTE(zujka @ 2011 03 31, 18:43)
Šiandien Vilniaus ermitaže viskam 25% nuolaida. Tai ta proga apsilankiau. Labai daug miniukų privežta. Su nuolaida gaunasi visai padoriai~14 Lt
O kokiu spalvu miniukai, nors is siauliu esu, bet vis vien idomu, tikiuosi nera geltonu, nes jie mano svajone