Sveikos forumietės!
Noriu Jusų atsiprašyti ( viešai, nors ir labai gėda) už mano dukters papokštavimus mano vardu.
apie mano sukurtas orchidėjas Štai papasakosių, kaip viskas buvo vakar. Darbe aš užėjau į forūma pasiskaityti, ką kas naujo parašė, kadangi niekas daugiau nieko neparašė ramiai dirbau toliau. Po darbo greitai užbėgau namo nes labai skubėjau, išvažiuoti darbo reikalais į Kauną.Greitai užlindau į kompa ir palikau neužvėrusi korteles, atsisveikinau, su savo 12-mete dukra ir patraukiau į Kauną.
Grįžau namo apie 22-22:30 namo, dukra jau miegojo, sugalvojau reikia dar isijungti kompiuteri ir ką nors dar pasyžiurėti. Užėjau butent, į šį forūmą, nes radau labai daug neskaitytu žinučiu, atsiverčiau gal 10 psl. Ir pradėjau viska skaityti iš pradžiu. Pirma nuostaba buvo, kad mano vardu buvo ikeltos labai gražios vandos
Galvojau nesupratau???? Gal dar kokia forumietė yra tokių vardu, bet juk negali būti
Na nieko skaitau toliau žinutes gyria kažkieno ikeltas vandas?
Na žiūriu kad tikrai mano ikeltos, na kaip aš galėjau ikelti budava komadiruotėje Kaune. nesupratau nieko. Vėliau žiuriu kalbama apie mano kažkokias orchidėjas. nagi galvoju apie kokias orchidėjas čia kalba turiu aš ju bet ne tirk kiek rašo forume mano kad gal kokiu 30 geliu
Vėlaiu man viskas paaiškėjo kad čia "
mano gerosios dukreles-melagėles darbas", buvau šoke, kaip ji galėjau man padaryti tokia gėda, beveik prieš visa lietuva su gladijuotom iš intreneto orchidėjosm. Net silpna man pasidarė viska šita skaitant. Ijungdama kompiuteri pastebėjau kad pilnas darbalaukis foto. Galvoju čia gi kas dabar atidarius žiuriu orches,. iš pradžiu nieko nekreipiau jokio dėmesio veliau supratau. Aš tikrai jokiu daug geliu neturiu , gyminėm nadalinau, ir jokių keikiu man neliedo gyvenime
Sito is savo dukros nesitykejau. Šiandien ryte buvo griežtas pokalbis su ja , ir kas jai buvo aaaaaaaaaaaaš taip ir nesupratai. Kagi Noriu dar pasakyti ATSIPRAŠAU net nežinau ka dar galima pridurti
Tikrai...Reiks matyt priemoniu imtis jau , tikiuosi kitose forūmuose neatsitiko šitu nevykusiu juokelių, tikiuosi niekas neisižeide?
Net pastebėjau kad manoji suprato kaad išaiškinot jos pokštus ( labai gerai jus padarėte)šaunoles. Net norėjo mano šita ištrinti ir sukurti nauja tik su tašku gale kad aš nepatebėčiau, bet reikia el. pašto taigi su mano el. pašto kodo nežinojo, taigi nepavyko patvirtinti užklausos. Taigi ATSIPRAŠAU. Tikiuosi man pavyks susigražintio
GERA VARDA už mano dukros pokštus forume./ Tikrai labai nemalonų kai patenki į tokią situaciją. Labai gražios visu gėlytes
išskirus manasias namie auga kelios nušiurusios.
PAGARBIAI gintare0704 Visosm forumietėms