Gintare, o čia visos jūsų gėlės auginamos? ar aš kažko nesupratau? Jos per išpardavimus pirktos? http://public.fotki....0704/orcidejos/
Vandutė , dieviškai graži
QUOTE(kutosiuke @ 2011 03 30, 11:21)
Vakar sakiau, kad greit karamelinuke orchideja prasiskleis.
Gražuolė
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 30, 15:24)
nenoriu girtis, bet pražidėjo mano vanda is keikio.
ne tai kad "nenoriu" o privaloma tokiais žiedais girtis
ir albumuką apžiūrėjau oho kiek grožybių paslėpusi laikote ir mums nerodote nuostabios gėlytės ir visos tokios kažkuom išskirtinės
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 30, 15:24)
nenoriu girtis, bet pražidėjo mano vanda is keikio. Teko laukti ne vienerius metus ir pirma karta pradziugino ziedais mano mazute, nors jau ir kali metai
vajė kaip šaunu...o grožis....
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 30, 15:45)
man vieno augaliuko uztenka labai daznai keikius leidzia man i metus 2 isleidzia beveik visos orches tai visas gyminemis apdalinu ir vandomis ir daug daug visokiomis
na kaip sekasi...o kaip tie kekiai vandu auga....
Isimeciau ir as pas save FB Tik geles. Ir ko tik nerasi tam FB
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 30, 16:08)
pamygau
dar norėjau klausti ar ne iš Rokiškio mano seneliai Kalviuose gyveno, tai kalba tokia pat
bet jau grožius, grožius auginat
Tina, nerealios gėlytės pas jus, wauuuuu.....kai tiek prisižiūri, tai dar labiau visko norisi
Gintare,atsiprasau,gal as neteisi,bet pas mus rusiniu augalu ,ypac parduotuvese negausi.O jus pasakojat apie parduotuvinius ispardavimus.Mes siunciames is uzsienio.Kazkaip neitikinamai pasirode jusu pasakojimas.Gal as netaip supratau,tada atsiprasau
QUOTE(rodostoma @ 2011 03 30, 17:44)
Gintare,atsiprasau,gal as neteisi,bet pas mus rusiniu augalu ,ypac parduotuvese negausi.O jus pasakojat apie parduotuvinius ispardavimus.Mes siunciames is uzsienio.Kazkaip neitikinamai pasirode jusu pasakojimas.Gal as netaip supratau,tada atsiprasau
As ir labai nustebau kur galima rasti tokiu augalu nukainuotu o dar ir Rokiskyje..
Bet cia tik mano nuomone, nieko asmenisko
QUOTE(rodostoma @ 2011 03 30, 17:44)
, tą patį ir pagalvojau, o dar tas keikių toks kiekis ( na dendrobis tai dar dar...)
QUOTE(Medeilė @ 2011 03 30, 17:41)
Tina, nerealios gėlytės pas jus, wauuuuu.....kai tiek prisižiūri, tai dar labiau visko norisi
Dekui
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 30, 17:24)
visas gvau per ispardavimus nu po viena o kitas pasidauginu tos pacios rusies , ne vienos orchidejos nepirkau uz 60 litu ir daugiau visas tik ispardavimai ir nukainotos, dar ne viena nenumire ir man visos puikios
nu tikrai nieko sau per išpardavimus tokias nupirkti ir visos tokios
aš galvojau, kad jas graibstyte išgraibsto, į išpardavimus tokios gražuoles nepakliūna
kaip falenopsius gražius išgraibsto, išpardavimai tų tik baltų, violetiniai tie įprasti palikti
o čia ohoho
na man irgi kažkokios čia paistalynės