Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 09:02)
Gal zinot kur gauti sia knyga http://www.almalitte...p/28;book;14460 ,pirkti nerandu,bibliotekoje irgi doh.gif

Pirkti rasti galima sakyt be šansų, jeigu pataikysi sena.lt bet ir ten daug kas ieško, o jeigu retkarčiais, kas parduoda, tai ir kaina jau atitinkama ax.gif Bandyk ieškoti bibliotekose, tikrai yra. Aš kažkada buvau pasiėmusi. Pati labai noriu šią knygą perskaityt ax.gif

Šiąnakt baigiau skaityti Grange "Miserere" . Jau seniai taip greit perskaičiau storą knygą su dideliu pasimėgavimu. thumbup.gif
Atsakyti
Negalėjau nepasidalinti rastu straipsniu apie Drakulos pilį:
http://gyvenimas.del...e.d?id=44034023
Man čia labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 08, 09:57)
Su tavim tai viskas aišku mirksiukas.gif  Žinau, kad tavo skonis rafinuotas, gerų, vertingų dalykų tu nebrokiji smile.gif Na o aš pati  kai kuriais atžvilgiais gal niekada ir nesuaugsiu verysad.gif

biggrin.gif eik jau eik, aš va ir vampyrų nebrokuoju lotuliukas.gif ir chilit'ą kartais skaniai suskaitau biggrin.gif Bet vis tik man klasika labai patinka, nors pastaruoju metu mažai jos skaitau. Paskutinį ką skaičiau buvo Puškino 'Dubrovskis'. Bet kdangi man Puškinas laaabai patinka, tai ir jo apsakymu likau apžavėta.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 08, 10:30)
Negalėjau nepasidalinti rastu straipsniu apie Drakulos pilį:
http://gyvenimas.del...e.d?id=44034023
Man čia labai gražu rolleyes.gif

wub.gif grožis, ypač naktį efektingai atrodo
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Retai temoj rašau, bet bent jau stengiuosi viską sąžiningai perskaityti ax.gif Užsukau pasigirti pirkiniu, per pietų pertrauką Vagos knygyne Vanduo drambliams7,5 Lt nusipirkau bigsmile.gif blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 08, 08:52)
Noriu paklausti, ar kas skaitėt Stendhal "Parmos vienuolyną" ? Mačiau suknyga.lt, kad Fati skaitė, ir jai patiko.

Man tai ypatingo įspūdžio ši knyga nepaliko, nors skaitant problemų nebuvo.
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 09:02)
Gal zinot kur gauti sia knyga http://www.almalitte...p/28;book;14460 ,pirkti nerandu,bibliotekoje irgi doh.gif

Paskolinčiau, jei gyventume tam pačiam mieste. smile.gif

QUOTE(sphinx @ 2011 04 08, 12:02)
Ech, nesusilaikiau - pirkau šiandien Lily Koppel "Dienoraštis raudonos odos viršeliais" ir Jaroslavo Melniko "Kelias į rojų" ax.gif

Mane Melniko knyga domina. Visur jis giriamas, tai ir man įdomu pasidarė. O dabar dar akcijine kaina. Jei kas perskaitysit, būtinai parašykit, ar verta pirkti.

Baigiau Swifto "Į dienos šviesą", bet labai girti negaliu. Didžiausias pliusas- kad labai lengvai ir greit skaitėsi (ypač kai skyriai trumpi, o raidžių dydis pritaikytas pradinukams). Panašiai kaip ir po "Eiti"- beveik jokių emocijų, lyg nebūčiau skaičiusi. Nors vakare tikriausiai parašysiu plačiau.

Kalbėjot apie klasiką- paskutiniu metu jos beveik neskaitau ("Džeinė Eir" turbūt vienintelė praeitais metais ir Mopasanas neseniai), bet labai esu pasiilgusi, ypač anglų klasikos, kurią labai mėgstu. O skaitydama ją stengiuosi nevertinti taip kaip šiuolaikinių knygų, nes dažniausiai vis tiek matosi skirtumas.

Atsakyti
Vanduo drambliams[/b] už 7,5 Lt nusipirkau bigsmile.gif blink.gif thumbup.gif
[/quote]
O as, jusu atsiliepimu pasiskaicius, is bibles ja parsinesiau tongue.gif biggrin.gif
Dar geda peleda apie vampyrus pora knygu nutveriau-jau sakiau tikrai niekada as ju neskaitysiu, bet kai drauge per savaitgali visas tris dalis Meyers vampyriniu knygu perskaite, neatsilaikiau ir as-laukia dabar savo eiles blush2.gif ax.gif ax.gif O dabar tai Marinina megaujuosi rolleyes.gif
Ingenai, avas wub.gif thumbup.gif Tinka tau labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairyland: 08 balandžio 2011 - 12:38
Grįžau iš bibliotekos su knyga "Mažosios moterys". Dar nepradėjau skaityti, bet šiandien vakare būtinai pradėsiu. smile.gif
Atsakyti
Muahahahahaha lotuliukas.gif žinau, ko noriu gimtadieniui lotuliukas.gif

QUOTE(plepatuska @ 2011 04 08, 14:31)
Grįžau iš bibliotekos su knyga "Mažosios moterys". Dar nepradėjau skaityti, bet šiandien vakare būtinai pradėsiu.  smile.gif

Įdomu, kaip tau patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 08 balandžio 2011 - 13:45
QUOTE(sphinx @ 2011 04 08, 12:44)

siaubas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 08, 12:29)
Kalbėjot apie klasiką- paskutiniu metu jos beveik neskaitau ("Džeinė Eir" turbūt vienintelė praeitais metais ir Mopasanas neseniai), bet labai esu pasiilgusi, ypač anglų klasikos, kurią labai mėgstu. O skaitydama ją stengiuosi nevertinti taip kaip šiuolaikinių knygų, nes dažniausiai vis tiek matosi skirtumas.

Va su "Džeine Eir" bei Mopasanu man problemų nebuvo. Skaitysiu pakartotinai, tos knygos mano skonio.
Jaučiu, mesiu aš "Parmą" unsure.gif blush2.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 04 08, 12:37)
Ingenai, avas wub.gif  thumbup.gif Tinka tau labai 4u.gif

Ačiū 4u.gif flirt.gif

QUOTE(sphinx @ 2011 04 08, 13:44)

blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 08, 14:44)

blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti