Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *56 Namučiai...

QUOTE(Daugiskaita @ 2011 04 06, 19:10)
Perskaitėme Lee Harper "Nežudyk strazdo giesmininko". Istorija teisinga, tačiau naivi ir neįtikėtina, nes čia "kiaušinis moko vištą" (vaikai įtakoja suaugėlių sprendimus ir veiksmus), juo labiau, jog "veiksmas vyksta" XX a. pradžioje pietinėse JAV valstijose.  unsure.gif  unsure.gif

Kaip keista, niekaip nepasakyčiau, kad istorija naivi, o vaikai moko suaugusius. Atvirkščiai, mano atminty išliko tai, kad vaikai labai daug per tuos metus, kiek tęsiasi knyga, išmoko iš suaugusiųjų. O kad pagrindinis veikėjas savo vaikus auklėjo ne visai tradiciniais to meto metodais, ir daro šią knygą išskirtinę (nors, aišku, ne vien tai).
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 06, 19:51)
Džiugu, kad visgi parašei atsliepimą thumbup.gif  Aš labai susidomėjusi šia knyga (nors pavartyti jos taip ir neturėjau progos), tai man tavo atsliepimas buvo labai aktualus.
Kadangi melancholiją knygose aš mėgstu, tai labai gali būti, kad ji man ir patiktų. Žodžiu, ieškosiu šios knygos toliau smile.gif
Beje, o tu pati knygų lyg ir nepardavinėji? Šitą iš tavęs perpirkčiau, jei ką.

Negaliu garantuoti, kad tau patiks, bet pabandyti galima, ypač kai ji tokia visai plonytė. smile.gif O savo tai neparduosiu.
Atsakyti
Netyčia radau skundą dėl knygufanai.lt: http://www.skundai.lt/?id=21708 . Atsargiau, merginos. 4u.gif

Lee Harper knyga manęs irgi laukia, gaila tik, kad angliškai teturiu tik elektroninį variantą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 04 06, 20:48)
Netyčia radau skundą dėl knygufanai.lt: http://www.skundai.lt/?id=21708 . Atsargiau, merginos.  4u.gif

kaip keista,esu keletą kartų užsisakius,ir tikrai greitai gaudavau,nei tarkim ,iš KK g.gif Labai norint,galima prie daug ko prisikabint,pvz. laimėjusi žurnale prizą,turėjau skambint kelis kartus,kol man jį atsiuntė rolleyes.gif

Tikrai,Masako, ar esi skaičius "Dinos knygą"?Iš trilogijos tik šią esu skaičius,tai man labai labai smile.gif O dar keletą kitų skaičiau,bet man nepatiko,greičiausiai Dina ir bus geriausia jos knyga.

Kaip tik norėjau klausti katilinos apie Papievio "Eiti",žiūriu,kad atsiliepimas jau yra smile.gif aš norėsiu šią knygą paskaityti,man įdomu bus.Buvau kažkaip ir nusiteikus,kad bus liūdnoka knyga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 06 balandžio 2011 - 21:15
Atėjau pasidžiaugti su jumis savo sėkme, siūlo man darbą pusę etato nedideliame knygynėlyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 04 06, 20:48)
Netyčia radau skundą dėl knygufanai.lt: http://www.skundai.lt/?id=21708 . Atsargiau, merginos.  4u.gif

kaip keista niekada man su jais neteko turėti rūpesčių.. viskas gerai...net nesinori tikėti.. g.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 06, 22:50)
Atėjau pasidžiaugti su jumis savo sėkme, siūlo man darbą pusę etato nedideliame knygynėlyje  smile.gif

drinks_cheers.gif sveikinu
Atsakyti
Aš vieną kartą iš www.knygufanai.lt tepirkau, prieš kokius 4 mėn. Jokių nusiskundimų neturiu, viską gavau greitai ir tvarkingai.
Aišku, po tokios istorijos tai baisoka gal būtų pirkti unsure.gif Nors jei labai ko norėtųsi, tai, manau, tikrai surizikuočiau.

QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 06, 21:50)
Atėjau pasidžiaugti su jumis savo sėkme, siūlo man darbą pusę etato nedideliame knygynėlyje  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Čia tik faktas, kol pati nesu pirkusi, nieko negaliu sakyti. Galit kreipti dėmesį, galit nekreipti - pasirinkimo laisvė. mirksiukas.gif Ne gąsdinti norėjau, tiesiog draugiškai įspėti, kad niekas netyčia nenukentėtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 04 06, 22:22)
Čia tik faktas, kol pati nesu pirkusi, nieko negaliu sakyti. Galit kreipti dėmesį, galit nekreipti - pasirinkimo laisvė.  mirksiukas.gif Ne gąsdinti norėjau, tiesiog draugiškai įspėti, kad niekas netyčia nenukentėtų.  4u.gif

Tai savaime suprantama, kad su gerais ketinimais parašei mirksiukas.gif Ačiū tau už tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaimi @ 2011 04 06, 19:59)
Sveikos 4u.gif 
Skirtukai
user posted image
user posted image
user posted image

skirtukų kolekcionierėms smile.gif
Atsakyti

Džaiaugiuosi už tave. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 06, 19:51)
Va tik nebeprisimenu, o tu su Wassmo ar draugauji? Ar jau skaitei "Dinos" trilogiją?
Pagal tai, kaip nupasakojai  S. Lagerliof stilių, man lyg ir turėtų patikti.

QUOTE(eliss @ 2011 04 06, 22:12)
Tikrai,Masako, ar esi skaičius "Dinos knygą"?Iš trilogijos tik šią esu skaičius,tai man labai labai smile.gif O dar keletą kitų skaičiau,bet man nepatiko,greičiausiai Dina ir bus geriausia jos knyga.

Esu skaicius Dinos knyga, o kitu dvieju dar ne, nepateko i rankas biggrin.gif Patiko bigsmile.gif
Turiu Wassmo Septinta susitikima, bet dar neperskaiciau ..

saunu, super thumbup.gif 4u.gif

Vakar uzsimaniau kazko tokio lengvo, smegenu neuzgruzinancio, tai paemiau dovanu gauta D. Doncovos ironiskaji detektyva Manikiuras numireliui - visai smagiai skaitosi, tinka pagal dabartine nuotaika, ir net aktualiu dalyku randu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 balandžio 2011 - 07:31
sveikutės! Skaitau Jessica Gregson "Angelų kūrėjos",šeip įdomus kūrinys,bet vat pačios Sari vaidmuo bendraujant su vyrais galėtų būti biški paslaptingesnIs,nes juk pradžioa rašė,kad yra kitokia,o vat pasirodo yra lengvai įsimylinti... Įdomus tikrai kūrinys,bet antrą kartą neskaityčiau.
Atsakyti