Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto darželiai

QUOTE(janna @ 2011 05 08, 23:44)
Nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu kam tevai apskritai leidzia vaikams tokius "zaisliukus" nestis i darzelius. Lygiai taip pat kaip ir vaikiskus laptopelius, kuriuos kai kurie jau nesdavosi pries gerus trejeta metu...

Aš taip pat nesuprantu. smile.gif Būtų įdomi tų tėvelių pozicija,kurių vaikučiai nešasi. smile.gif
Atsakyti
Ar jau žinot apie savo darželius, ar dirbs vasą? g.gif Pas mus, Berželyje, dar iki galo neišku doh.gif
Atsakyti
"Voveraite" lyg ir nedirbs sake unsure.gif
Atsakyti
"Coliuke" dar renka duomenys is teveliu ir svarsto ivairius variantus.
Atsakyti
Tai reiskia, ne tik musu darzelis dar neapsisprende ar dirbs g.gif
Atsakyti
kiek man teko girdeti tai nedirbs tik tie kuriuose kazka tvarko, o siaip visi kiti dirbs...
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Noriu paklausti gal kas girdejote, kaip istikruju yra del eiliu i darzeli? Yra viena bendra eile ar kelios eiles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2011 05 16, 11:23)
Sveikos mamytes,
Noriu paklausti gal kas girdejote, kaip istikruju yra del eiliu i darzeli? Yra viena bendra eile ar kelios eiles?  g.gif

kiekvienam darzely skirtinga eile
Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2011 05 12, 18:51)
kiek man teko girdeti tai nedirbs tik tie kuriuose kazka tvarko, o siaip visi kiti dirbs...

drinks_cheers.gif

ir as ta girdejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2011 05 18, 15:29)
drinks_cheers.gif

ir as ta girdejau smile.gif

Pas mus darželyje, girdėjau valdžia nelabai patenkinta, kad vaikučius veda vasarą schmoll.gif Bet birželį aš vistiek vesiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistaziede @ 2011 05 16, 11:23)
Sveikos mamytes,
Noriu paklausti gal kas girdejote, kaip istikruju yra del eiliu i darzeli? Yra viena bendra eile ar kelios eiles?  g.gif

Yra kiekviename darželyje eilės, o duomenys siunčiame kiekvieną mėn į švietimo skyrių mirksiukas.gif
Papildyta:
Šiais metais turi dirbti kiekvienas darželis, bet kurios remontuos tada eis į kitą darželį mirksiukas.gif Coliukė niekada vasarą nedirba užtat dabar didelė jiems problema , kad reikės dirbti nebent vaikų nebūtų einančių mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mus darzelyje nebudavo tokio lankanciu vaiku skaiciaus kaip siemet, bet kadangi dirba darzelis, naudojasi proga ir veda, nes sava aplinka, pazystamos aukletojos...
Atsakyti